Какво направих днес за себе си? тема 25

• 2 967
  • 75
  •   3
Отговори
# 60
  • при моите деца .....
Разходка до Водопад Варовитец, преди работа... Имам над 21 000 крачки...
Чаша вино сега...

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 22:16 от * Боби *

# 61
Нов маникюр. Дълъг разговор с близка от чужбина. Напоследък беше по-заета. Днес като се обади беше много весело и разпускащо и за двете ни.

# 62
  • Пловдив
Купих си книга.

# 63
Днес си чакам книгата на Джоджо Мойс"Момичето,което бях",а довечера съм на театър!:)

# 64
  • София
И аз вчера получих 3 нови книжки, но от размяна. Много е хубаво така.
Аз пък съм три дни с много тежък цикъл, чувствам се ужасно отпаднала и немощна. Та след работа единственото, което правя е да лежа. С дъщеря ми всяка вечер като се прибера си пускаме от предния ден "Кой да знае" и се забавляваме. Три вечери не съм готвила вечеря, Оказа се, че не умряха от глад домашните, а си правиха бъркани яйца, палачинки и пр.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 10:32 от Дидка-бандитка

# 65
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Пия кафе и хапвам великолепна турска баклава с каймак и шамфъстък! Heart Eyes

# 66
  • Mediterraneo
Снощи изненадващо взех голямата дъщеря от работа и отидохме на ранна прожекция на Прислужницата. После обиколихме два мола, напазарувахме си разни неща и се прибрахме чак в 11.

# 67
  • Велико Търново
Маникюр и ровене за находки след това в една втора употреба 😍 Доволни попадения намерих

# 68
  • София
Като детето заспи ще си сложа маска. Ще оправя и педикюра. Може и да дремна.

# 69
С брат ми избрахме нови столове за механата на село. Не са съвсем битови, но добре се вписват в интериора 
Дидка синът ми организира по Коледа благотворителен базар с книги. За втори път участва в начинанието. Има голям интерес. Съобщават, че набират книги и много хора им изпращат. После ги продават на половин цена и парите ги даряват. Има добри попадения. И ММ много от книгите си дава и си купува.  Голям интерес има и към енциклопедиите. Незнам дали и по Великден ще има в някой град организиран базар.
Трябва да спя преди нощната смяна.

# 70
Купих си книга

# 71
И аз ходих с моите деца на кино, гледахме "Прислужницата" и ни хареса.
Днес се грея на терасата и мързелувам.

# 72
  • Sofia
Аз в обедната почивка направих два тигела пред офиса по бул.Македония, да раздвижа краката, че сутрин не мога да ходя от болка отзад в сгъвката на коляното. Боли ме чак до средата на бедрото отзад. Май е възпалено сухожилие. Вече цяла седмица ме боли. Чудя се дали да не отида на лекар.

# 73
  • Mediterraneo
Спах до късно, отметнах дълга тренировка и сега лежа с форума. Довечера съм на мач на детето.

# 74
И аз след тежкия цикъл днес излязох на разходка за пръв път от 3 дни. Очаквам с нетърпение хубавото време през уикенда и идната седмица! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт