Отговори
# 390
Реакцията на Доан ме изненада. Остави ме с впечатление, че ще е в комбина с Бехрам.

# 391
Сташе, ретроспекцията с Доган пред полицията и вкарването на Бердан там показва, че подадената ръка е проговорилата му съвест за сътвореното от баща му. А и същото каза на Чаала, досещайки се накъде вървят работите. Но той не знае другата част от историята и вината на Бердан.

# 392
Много разкъсано изгледах серията, но я изгледах. Разбира се, ще си изчакам и буквичките преди смело да коментирам.
 Не може да се отрече, че знаят как да пускат кукички на зрителя. Всеки епизод завършва по начин, държащ интереса и любопитството ти изострени до краен предел.
 Не очаквах, че още в 4 епизон Доан ще разбере истинската самоличност на Бехрам. Въх, какъв комбинативен ум притежава докторът! Дано не му изневери и да не вземе Бердан за жертва.
 Светът на Чаала се преобърна... отоново и дано това не разбие момичето ни.
 За разлика от девер си Алтън не блести с особен интелект, но пък има смелост, не може да й се отрече. Разбрахме, че тя е виновна Сефа да изглежда така... импотентен, но Нургюлчето успя да му върне мъжествеността. Голяма и забранена любов вижадм там.

Отдавна не съм ви подарявала музикален поздрав, така че ето го:
https://youtu.be/MOnE6vMN8ng?si=hyaJkk1KDXtojchB
Лека нощ от мен!

# 393
Гюнайдън, ханъмлар Kissing Heart

Епизодът течеше като вода. С всяка следваща серия става все по-вълнуващо. Екипът е страхотен 👌🏼 Актьорската игра е невероятна. 👏🏻
Афра изумява феновете си с всеки епизод. 💫 Тя предава емоция на зрителя с всяка своя фибра 😍
Момичето, което живее с актьорството, всеки път добавя още и продължава напред. Следващият епизод ще бъде много вълнуващ. #AfraSaraçoğlu 🤍🪽
#AbiDizisi
PS: Моля, гледайте с очите си и анализирайте с мозъка си. (До тези, които критикуват само заради критиката)

Към това мнение ще добавя от себе си, че сцените с Кенан им се получават много естествено и има хармония между тях Heart Eyes

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 08:30 от Еванджелин

# 394
Добро утро Heart

Преди да си изгледам епизода и с титри да споделя.Това,което ми харесва в този сериал: стегнат и балансиран сценарий,преобладаваща криминална линия умело преплетена със съдбата на всеки герой и показващ дълбока душевност,всичко, което може да тормози или сгрее душите им,да разбие или стопли сърцата им.Любовта тук е на няколко фронта,но показана не като експлозия, а не натрапчиво, нежна,скрита,подтискана,желана.Историите на всеки персонаж будят любопитство, никой не стои като пълнеж,интересно е да гледаш .Ще видим всеки от тях какво крие,какво желае,какво го измъчва,как обича.Страхотна финална сцена от всяка една гледна точка, невероятна игра и на тримата. Афи с тази дарба да играе с очи е направо разбиваща.

# 395
Рейтинга Heart Eyes

АВ се е качил, другите две категории са със спад

# 396
Добро утро

4 епизод бг субтитри

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2026/02/abi-4.html

# 397

Ехее, браво, много бързо този път Heart Eyes

# 398
Привет, момичета Hug
Понеже снощи си зададох въпроса, дали Чаала знае, кой е обвиненият за убийството на баща й, тази снимка с реакцията й дава отговор - ужасена е от чутото. Задавайки си снощи въпроса, имах предвид, че е била много малка и в такива случаи роднините крият болезнените тайни, а сестра й мълчи. Голяма драма я чака...

# 399
Мисля, че Чаала е ужасена от факта, че Бехрам е Бердан, а не че не знае кой е осъден за убийството на баща й. Всъщност, ако името Бердан не й говори нищо, защо ще е в шок?!
Светът на Чаала такъв, какъвто е бил до момента - рухна. Единствената подкрепа, която е получавала е идвала от човека, когото смята за убиец на баща си (косвено той наистина е такъв). Няма как да не се разклати цялата й същност.
Интересно дали ще сподели с Махинур, че батко Бехрам, за когото толкова често й говори, е Бердан. Искам да видя и Махинур в този момент на сестринско откровение.

# 400
# 401
Мисля, че Чаала е ужасена от факта, че Бехрам е Бердан, а не че не знае кой е осъден за убийството на баща й. Всъщност, ако името Бердан не й говори нищо, защо ще е в шок?!
Светът на Чаала такъв, какъвто е бил до момента - рухна. Единствената подкрепа, която е получавала е идвала от човека, когото смята за убиец на баща си (косвено той наистина е такъв). Няма как да не се разклати цялата й същност.
Интересно дали ще сподели с Махинур, че батко Бехрам, за когото толкова често й говори, е Бердан. Искам да видя и Махинур в този момент на сестринско откровение.
Даам... И тъй като Бердан я повика, за да й каже, че не той е убиецът на баща й, вероятно ще изръси това и в продължението на финалната сцена. От тук нататък какво ще е отношението на Чаала към него, към Доган и семейството му. В добавка и Ламия ханъм пред вратите на къщата им... Абе... разръчкаха блатото. Хайде сега да видим как се защитават принципи, като си лично засегнат. Blush

# 402
Кате, анджак Grinning В някои произведения, ако се опиташ да се правиш на умен, губиш пътя си, но ако го изиграеш директно и бързо, то блести прекрасно. Мисля, че това се отнася и за това произведение. Наистина невероятен и приятен епизод. Даде пространство на много аспекти, които ми харесаха, намеци, настоящо морално измерение и вълнуващ край, който разкри истината за греха и отмъщението.

Невероятна, невероятна Heart Eyes

И това шекерче Heart Eyes

Иначе бяха по чорапи, умрях от смях Grinning

# 403
Даам... И тъй като Бердан я повика, за да й каже, че не той е убиецът на баща й, вероятно ще изръси това и в продължението на финалната сцена. От тук нататък какво ще е отношението на Чаала към него, към Доган и семейството му. В добавка и Ламия ханъм пред вратите на къщата им... Абе... разръчкаха блатото. Хайде сега да видим как се защитават принципи, като си лично засегнат.Blush
При това много здраво и много бързо го разръчкаха. Очаквах поне още 10 серии да гледаме играта на котка и мишка между Доан и Бехрам. Много приятно съм изненадана!
Доан изпитва вина, и срам, и гузност, и омерзение, и уязвимост от ситуацията, в която го постави баща му - ням свидетел, което е равносилно на съучастник. Всичко това не му пречи да има принципи и веднъж ги защити като избяга от семейството си. Пред Чаала обаче ще му бъде по- трудно, отколкото, когато беше на 17.
Много линии начертаха и аз съм нетърпелива да ги проследя всички.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 12:01 от Fi79

# 404
Здравейте, момичета, много хубав епизод беше, ще гледам с превод, и пак ще коментирам. Най-много ми хареса играта на Кенан и Афра, той е такъв добър партньор на Афра, неговият опит се отразавя в нея, страхотно сътрудничесто на екрана. Екип в истинския смисъл на думата. Много ми харесват! Другото, което ме впечетли, е как Синан и Махинур изиграха срещата през улицата, много хубав момент, емоционална среща. И не на последно място, но тази тайфа на Берхам, ми е комична, честно. Повече ме забавляват, отколкото плашат, и Берхам, и Генджо, той пък има такова глуповато изражение... Не знам дали е търсен ефект, но са смешни, а и нямам нищо против. Но ще коментирам повече след превода. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт