Боледуването на децата ни - тема 94

• 5 259
  • 335
  •   2
Отговори
# 330
А като не водите на лекар в началото на болестта как отсъствате от работа?
Аз го водя на първия ден, защото имам нужда от болничен, бележка от ДГ и тн. Личния не издава без да идеш на място. Като цяло не я посещавам и не ни познава мн мн. Ходим при педиатър.

# 331
При мен е достатъчно да се обадя на педиатъра. Питат ме за колко дни, естествено водя на лекар по преценка.
Моето дете легна с 38,8°, не дадох нищо защото каза, че нищо не го боли. Спа спокойно, сега е с 38,1°, но кашля влажно от време на време. Нямам тестове и може би няма да намеря следобяд като излезна, надявам се не е грип.

# 332
  • София
Дано да не е

# 333
  • shumen
Frozen,имам на разположение баба,която е пенсионер.Ако не е толкова зле го оставям на нея.Моя е вече голям и може и сам да го оставя,но още сякаш му нямам това доверие,че ще сам ще пие лекарства.За бележка се обаждам на педи и ми я издава със задна дата.
Болните как са?
Ние сме добре.Аз сякаш от тия таблетки Аста 15 взех да отхрачвам и вадя чудеса сутрин.

# 334
Когато детето боледува, опитвам да работя от вкъщи (не пускам отпуск) или пускам някой и друг ден платен отпуск. За първи път взех болничен миналата седмица заради ангината. Просто не си изразходвам годишния отпуск и понякога го ползвам за дните на боледуване...

danaeka, радвам се, че имаш подобрение, когато отхрачиш хубаво, съвсем ще се преродиш.

Рейна, звучи ми като грип, но дано не е това. След като само е свалило детето, може би се бори добре.

# 335
Утре сме на пулмолог пие. Последния вариант е да я хоспитализират, за да разберат какво се случва, но за съжаление и тази карта вече е на масата.

Общи условия

Активация на акаунт