Боледуването на децата ни - тема 94

• 4 516
  • 293
  •   4
Отговори
# 285
До обяд лежа и я болеше, после си раздвижи, сега нищо и няма. Само драматшзира, за да ми изкарва акъла...
Давам ряпата с мед, вакар че за едната бройка да ме изхвърлят от вкъщи.... всички мрънкаха, че много мирише на ряпа. Не мога да разцера действа ли, но кашля по-рядко. Като се закашля звучи ужасно, първо едно такова затъкнато, на края отхрачи. Сигурна съм че тия храчки не идват от носа. Може и от белия дроб да не са, а от трахеята примерно, не знам. Малката и тя понякога кашля, беше спряла и с грипа почна пак, тя вече кашля от сополи, които се стичат назад. Изкашля ги и са зелени... мажа с мупироназал от седмица, но сякаш няма ефект. Решила съм да помажа още малко и да я оставя някой друг ден да видим на къде ще е.
Дани ти ще го пращаш ли на уличище утре?
За детето с третата сливица и неразвитата челюст...това трябва да се оперира, задължително. Лицевата деформация е една от основните причини за операция. А за самата челюст може би трябва да се започне първо с трийнър, за да може освен леко оформяне да си изгради и навик езика да стои горе. Можи да си направи и консултация с логопед за упражнения, които ще подпомогнат процеса, но да прави как прави кончето е достатъчно вероятно, но по много и пред огледалото.

# 286
На малкия му почнах антибиотика Зинат,сутринта му направих инхалация с вентолин и оттогава да е кашлял 5пъти до сега,ех сега наистина се притеснявам вече,това не е от носа демек,той си говори носово и без това вече месец,ама и от вентолин да се успокои,довечере ще направя Пулмикорт,пие ксизал само вечер 10капки,за кашлицата дамам Умкалор,от сиропите не видях ефект,май този антибиотик трябваше още миналата седмица трябваше да дам,ама като лекарите са на различно мнение е толково трудно.

# 287
Родители на деца с астма, при кой пулмолог в София проследявате децата и ви дават терапия и я променят? По възможност да може да преглежда детето при нужда..

# 288
  • София
Аз тоя Умкалор от бая време го заглеждам. Дали помага наистина?
Няма астма, но знам, че бая хора там си водят децата и аз имах съмнение за такава- д-р Снежина Лазова

# 289
Аз тоя Умкалор от бая време го заглеждам. Дали помага наистина?
Няма астма, но знам, че бая хора там си водят децата и аз имах съмнение за такава- д-р Снежина Лазова
Доволна съм аз,много пъти е помагал при малкия,ако се даде в началото директно,,,но за първи път имаме и боледуваме така че просто го включих,просто се надявям да се оправим,,,,винаги съм искала да боледуват като другите деца,сопол и два дена да кашлят е да са топ ноо,при полежение пият и антибиотик пак не стават нещата.

# 290
Това за мен е глупаво да има грипна епидемия да ми разпуснат учениците и те къде къде… в моловете. Но каквото такова…

Тук учат онлайн. Иначе да и аз така мисля обявяват грип, а те пак на тумби ходят.

Иначе забелязвам, че хората, родителите стават малко по-отговорни. Колегите с по-големи деца ми казват, че не им дават да излизат много, много докато трае грипната.
От друга страна, идват болни на работа. "Настинали" били. 🙄 Но това е друга тема...

Таня, твоето дете не беше ли малко?

# 291
  • shumen
Ваня,ще го пращам на училище утре.Тя ръката си го боли,но като не я натоварва по-малко.Кашлицата спря при него като му спрях сиропа.Днес имаше сироп и АБ последно.И аз от утре съм на работа.Ще видим кои и кога ще донесе поредния вирус вкъщи.
Ти твоите ще ги пускаш ли утре на училище?
Frozen,те учат онлайн,но то може и от мола.
За излизането и аз не давам на моя да излиза много много като е обявена грипна или като е болен и да се събира с други деца.
Yezlem,и аз при продължителна кашлица започвам АБ.Много е лошо като лекарите са на различно мнение и не знаеш какво да правиш.

# 292
Родители на деца с астма, при кой пулмолог в София проследявате децата и ви дават терапия и я променят? По възможност да може да преглежда детето при нужда..

Детски кабинет Южен парк. И при двете сме били, Татяна Стоева го следи. Кълна се в тях. И са ни вмъквали за прегледи, отговарят на звънене и пишат във вайбър, интересуват се и питат как върви лечение, отваряли са кабинета за нас през уикенд само и само да отървем болница. И не веднъж сме успявали само благодарение на тях. Препоръчвам ги и двете страшно много, макар че Стоева идея повече ми допада на мен лично, затова и при нея се задържахме.

# 293
Дани, както знаеш каката правеше постоянно ларингити с ужасен круп през ноща. Вър втори клас имаме 4 от септември, но вече не вдига температура и не кашля. Само се губи гласът. Лека полека се успокояват нещата.

Слава богу не я хвана разтройството и утре ги изстрелвам и двете на училище и на градина. В къщи полудявам. Само ям и дебелея.

Общи условия

Активация на акаунт