Боледуването на децата ни - тема 94

• 1 007
  • 52
  •   3
Отговори
# 45
Емилия,моля се да няма такова подкашляне днес.Аугументин е пил и проблеми е нямал.
Мен ме събори обаче.Сега се събудих и ме боли гърлото и кашлям и аз.Май без АБ няма да се размина.

Дани, искрено те разбирам за разболяването. Снощи се разкихах и носът ми текна, което е добър знак. Кашлицата намаля, почти я няма, температура нямам...обаче хремата, която се появи ще ме умори. Знам, че съм на оправяне, защото и при мен и при детето така протичат болестите. Само днес да избутам, че утре съм на очен преглед, заради топчето на клепача и трябва да съм добре за не ме върнат.

Отивай утре при ЛЛ да ти назначи АБ и не се мъчи.

Надявам се днес твоят малчо да е много по-добре.

# 46
  • shumen
Емилия,благодаря.
Ще ходя утре на лекар май и аз за АБ.Кашлям,подсмърчам,всичко ме боли и мен.
Детето сега се събуди и киха.Носа и той му протече.Дано не ни излезе през носа вчерашното излизане на снега.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 10:16 от danaeka

# 47
  • Sofia
Емилия,благодаря.
Ще ходя утре на лекар май и аз за АБ.Кашлям,подсмърчам,всичко ме боли и мен.
Детето сега се събуди и киха.Носа и той му протече.Дано не ни излезе през носа вчерашното излизане на снега.

Ние никъде не сме излизали вчера и започна днес да киха и носа да тече. Дано не започва пак нещо, че ни издържам вече.

# 48
  • shumen
Vaflichka,дано не започва пак нещо при вас.
Моя прокашля още,но Т не е вдигал.Утре го връщам в бациларника(т.е.училище)отново.
Да видим колко ще издържи здрав.
Аз съм болна.Кашлям,подсмърчам,гърлото ме боли,отпаднало ми е.Вече и аз имам Т.Утре ще се ходи при доки.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 17:01 от danaeka

# 49
  • София
Драмата с АБ е голяма.Реве,пищи,блъска,рита.Не ме питайте как се бори с 13 годишен.На всичкото отгоре и от растежа колената го болят.

Ох, Дани ... виждам моят 8 годишен, който не може да гълта хапчета и е страшно, ама наистина страшно!
Мисля че вече е на психична основа при него, да не се задави, дори Геломиртол не може да глътне 😔 Те са съвсем малки хапченца.
 Той колко кг е?
Моето момче е 45 кг и все още му изписват сиропи, но взимам по три флакона.Златно ми излиза това лечение като се разболее.Голяма борба, ако намерите някакъв златен подход и успееш да го накараш да пие хапчета, моля те,сподели!

На нас ни изтече направлението за рентгена на синусите от УНГ, сега като съм много "умна", ще си го платим.
Пуснахме на децата нови здравни застраховки, надявам се да изгърмят неизползвани, ама това е само в мечтите ни!

emiliq.nikolova88 , много благодаря за споделеното от инунолога.
Аз примерно отдавна се чудя на Аквасорс, събирам всякакви мнения.
Малкият е много злояд и ми се иска да му давам нещо.В момента Омега давам ,Wellbaby и Биогайя (зареди скорошния антибиотик).

# 50
Извинявай, не искам да прозвучи заядливо, ама как злоядо 8 годишно е 45 кг. Според мен би трябвало да се храни добре. Моята почти 8 годишна, която мисля че се храни добре е 22 кг, а почти 11 годишната е 28 кг.
Аз продължих антибиотика на голямата, днесхе ден 8, още покашля. Има за още дин или два отхшишето, мисля да го допие...стрева ми си по-добре още 2 дни от този антибиотик, отколкото нов след седмица.
Аз поръчах на моите феротон, който е високоусвоимо желязо. На себе си съм виждала как повлиява хемоглобина само с двуседмичен прием и се задържа висок във времето. Не съм ги изследвала, но винаги им е бил нисък, а след тези продължителнш бактериални инфекции е 100% паднал. Ще им само по седмица, да позапълнят депата. Гледам да наблягам сига на месцето и яйцата. Гледам умората леко панамаля, днес нори станаха сами в 8.
Голямата вчера се приби...изведохме ги да поиграят малко в снега, а те обожават да се пързалят на пързалки като има сняг и да се изстрелват напред...е така се изстреля, че си натърти опашката и сига охка и пъшка като сяда.

# 51
Ваня, малкият на Бабъл е злояд, поне така разбрах аз Smiley

Аз много, ама много мразя зимата, снега, леда и зимните спортове... Колко хора си заминаха без време заради разни инциденти. Каката ще имат ски училище от градината. Не искам да я пускам, таткото настоява..  Unamused

# 52
  • София
Виж му нивата на Б12 преди да му даваш каквито и да е хранителни добавки.

Общи условия

Активация на акаунт