Боледуването на децата ни - тема 94

• 2 013
  • 113
  •   8
Отговори
# 90
I.R с такива симптоми толкова дълго и с тези изследвания си за антибиотик. Аз бях също зле. На 2рия ден отдох при личният и ми изписа веднага АБ без изследвания. Днес ще ми е 5ти прием и съм вече здрава и се чувствам добре.
Не разбирам в София или където си защо Ви мъчат толкова много, като всичко реално може да доведе до усложния и то много усложнения!?

# 91
  • София
Ами не ми изписват на мен така лесно антибиотик. Някой като иде и каже “Изписаха ми антибиотик…” ми не става при мен така.
Мъчат мъчат обаче аз вече се чувствам парцал, който е и в цикъл и съвсем вече губи представа за време и пространство. Чак такова нещо не ми се беше случвало… Не знам какво е ама наистина е брутално.

# 92
I.R. Teст за грип правила ли си? Аз също не съм много фен на антибиотици без причина (бактерия и др.).

# 93
  • София
4 пъти Simple Smile Отрицателни са. Грипът не е ли с висока температура?

# 94
  • shumen
I.R.грипа е с висока Т и болки в тялото.
И мен доки ме мъчи без АБ,но не стана и ми изписа.На мен днес ми е 2 прием и още кашлям и вдигам Т.Надявам се след 3 прием да съм по-добре.
Емилия,и моя още прокашля.Днес е 6 ден АБ.По малко,но кашля.
Минахме рентген ние.Няма счупено,но е много натъртено.Ще мажем с Диклак и конски кестен и ще е вързан с ластичен бинт.

# 95
Нашата докторка ни изписваше антибиотик още на 4ти ден температура. Разбирам, че се прави опит да мине тамо, ама с тия левкоцити ще се чака бая.
Дани, добре, че не се е потрошил.

# 96
  • shumen
Нашата докторка изписва АБ още на 3 ден с Т.И тя първо пробва без,но не стане ли без изписва.
Ваня,добре,че не се е потрошил,но го боли много.Туй му е 2 път и все дясната ръка.

# 97
  • София
5дена чакам аз и лекарите покрай мен ако не е бронхит или нещо друго сериозно не изписват преди това. И по принцип съм съгласна, но не виждам да се справям с тоя “лек вирус”… Иначе АБ пия много рядко…

# 98
  • shumen
I.R.а рентген правен ли е?

# 99
  • София
Ти пък рентген🤣Аз казвам, че антибиотик не искат да ми изпишат ти на рентген искаш да ме пратят. Не, утре пак съм на лекар и се надявам този път да е по-адекватен.

# 100
  • shumen
Аз,ако бях щях да си платя рентген.И аз,и детето с перфектни кръвни сме били с пневмония.Видя се само на снимката.

# 101
Минахме през педиатъра, взе проба за микробиология и изписа капки с антибиотик уж широкоспектърен с надеждата, ако се изолира нещо, да е покрито от капките. И сироп за кашлицата. Почистване на очите с преварена лайка. Детето ще бутне блока, не знам какво да правя! Не е за ясла, ама и за у дома не е… и навън -10 аддддд

# 102
the doors, кои капки изписаха, интересно ми е? Моето дете е имало поне 4 различни бактерии и забелязах по антибиограмата, че най-често за тях помагат Моксифлоксан, Левофлоксан и Цилоксан.

# 103
  • София
Аз,ако бях щях да си платя рентген.И аз,и детето с перфектни кръвни сме били с пневмония.Видя се само на снимката.
Не си самоназначавам сама образни изследвания аз. Бих ако мислих, че е пневмония ама аз дори не кашлям като за такава. Ако ми назначат ще ида, разбира се.

# 104
the doors, кои капки изписаха, интересно ми е? Моето дете е имало поне 4 различни бактерии и забелязах по антибиограмата, че най-често за тях помагат Моксифлоксан, Левофлоксан и Цилоксан.
Изписа Азитер (азитромицин). Намерихме ги чак в 4-тата аптека, в която минахме. На дози е.

Общи условия

Активация на акаунт