Боледуването на децата ни - тема 94

• 2 590
  • 157
  •   2
Отговори
# 150
Да, записахме се при този, който наследи нашата. Те са двама братя, не схващам кой кой е, чия е практиката, кой преглежда, защо аджеба седят двамата....ама сигерно ще разбера все някога. Младички са, придават си важност, на този етап нищо не мога да кажа...доверие се гради с времето. Говореха ми за алергии, ама какви са тия алергии от 40 дни насам. Имам само едно подозрение, което ще елиминирам до няколко дни. Не помня кога купих един течен Ариел за цветно и пера произволно с него и стария. Вчера се замшслих върху този въпрос и почнах да препирам всичко, защото ни знам кое с какво е прано. Не вярвам да е това, но ще видим

# 151
Мили мами,може ли да ме препоръчате добър детски пълмолог?Пловдив,Стара Загора и в София макар че ни е далече(Били сме с големия при Рада Маркова)бива си я,но не нашата лекарка,не желая Пеева от Стара Загора(не ми спечели уважението тази жена) и Др.Пердикацева от Пловдив също не е нашият човек.Мерси предварително.

# 152
Мили мами,може ли да ме препоръчате добър детски пълмолог?Пловдив,Стара Загора и в София макар че ни е далече(Били сме с големия при Рада Маркова)бива си я,но не нашата лекарка,не желая Пеева от Стара Загора(не ми спечели уважението тази жена) и Др.Пердикацева от Пловдив също не е нашият човек.Мерси предварително.

Защо Маркова не е вашият човек? Иначе препоръчвам Ирен Цочева, Кая Памукова, Сирма Милева,кабинет Южен парк - всички са в София

# 153

Защо Маркова не е вашият човек? Иначе препоръчвам Ирен Цочева, Кая Памукова, Сирма Милева,кабинет Южен парк - всички са в София
Не мисля че разбира тревогата на една майка,поне на времето беше така,а аз желая лекар към който мога да се обърна не всеки път разбира се,но поне да мога да се свържа когато е наложително,и още една причина,лекува само дроба,не оглежда първопричината,понякога е от нос,инфекция,поредица вируси,просто не си паснахме..За другите не съм чула,ще ги видя всичките.Мерси

# 154
  • shumen
Ваня,кашлицата при алергия не се усилва и утихва според мен.Но знае ли човек може и от това да е.Моя миналата година кашля дълго време,накрая педи ни изпрати на детски пулмолог,направихме тестовете за алергии и астма и излязоха и алергиите и че е с лека форма на астма.
Антилоп,какво стана с Вас?Ходихте ли пак на лекар.
Моя заспа,но много хърка.Не ми харесва нещо.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 23:54 от danaeka

# 155
  • София
София: https://superdoc.bg/lekar/snezhina-lazova

# 156
Ваня,кашлицата при алергия не се усилва и утихва според мен.Но знае ли човек може и от това да е.Моя миналата година кашля дълго време,накрая педи ни изпрати на детски пулмолог,направихме тестовете за алергии и астма и излязоха и алергиите и че е с лека форма на астма.
Антилоп,какво стана с Вас?Ходихте ли пак на лекар.
Моя заспа,но много хърка.Не ми харесва нещо.

За съжаление ни приеха в болница, защото малкият е с астма и в комбинация с рсв се получава лоша комбинация, направил е двустранен бронхиолит.Лекува се с инхалации вентолин, пулмикорт и урбазон.

# 157
  • shumen
Антилоп,скорошно оздравяване на детенце.
И ние при бронхеолит сме лежали в болница.Моето дете първия си го направи на 40 дни.Лечението му беше същото и АБ.

Общи условия

Активация на акаунт