Боледуването на децата ни - тема 94

• 4 124
  • 267
  •   1
Отговори
# 255
Имам цяла година, но те няма да са по-здрави от сега. Затова се чудя.. Сега са изолирани, не ходят на градина, времето не става много за паркове. За да я сложа тази ваксина трябва пак да ги спра, докато са на градина няма как да ги опазя.

# 256
Здравейте,и аз искам да попитам за ваксината която се поставя на 6 годинки
Моя син на 5.11 ще навърши 6 години.
Кога е най-добре да се постави.

# 257
  • shumen
Хоуп,изчакай поне пролетта,ако имаш възможност.Тогава поне ще е по-спокойно откъм болести.
Танче,тази ваксина може и по-рано или по-късно да се сложи.Аз издебнах да е здрав и да няма толкова болести и тогава я сложих.

# 258
Имам цяла година, но те няма да са по-здрави от сега. Затова се чудя.. Сега са изолирани, не ходят на градина, времето не става много за паркове. За да я сложа тази ваксина трябва пак да ги спра, докато са на градина няма как да ги опазя.

Да, но няма да са били с грип. И аз бих изчакала. Ваксината не е спешна.

The doors, а вие защо отменяте на малкото. Няма смисъл. То не е било в контакт, плюс че голямото е с ваксина.

# 259
  • shumen
The doors,защо отлагате?То голямото е с ваксина,а,и не е контактно.

# 260
Здравейте мами,тези които са махнали трета сливица при децата си,какви бяха най осезаемите причини или симптоми,след колко боледувания и как решихте да махнете?Педиатърката е на мнение че всичко е от носа при нас,демек сливицата,УНГ в нашия град,не направи снимка само го погледна със апарата във ноздрите ама не зная дали е толкова компетентен,иначе е много мил и внимателен,и винаги на разположение.

# 261
  • shumen
Yezlem,ние не сме я махали.При моето дете се сви с Лимфомиозот и ходене всяка пролет и есен на физиотерапия в Трявна.
Иначе за махане знам,че трябва да спи с отворена уста,да хърка и да се разболява често.

# 262
Ние я махнахме на 26,11 - проблема при нас беше че почти постоянно беше с бактерии в носа, хъркане, спеше с отворена уста (все още на моменти спи така и си поема въздух дълбоко, незнам до кога ще продължи) то бяха постоянни АБ капки в носа, кортикостероиди, АБ и какво ли не, така ми беше писнало две години че неиздържах вече. Лимфомизиот, Имунотрофина, физиотерапии и какво ли не и не нямаше ефект при нас и за това се наложи да я махнем. Силно се надявам да е за добро и по малко боледувания че за две години побелях.

# 263
  • shumen
Мимчо,дано има ефект при Вас махането.С времето трябва да отшуми спането с отворена уста и поемането дълбоко на въздух.
Моя е добре.Не кашля вече.АБ има и за утре и съм взела едни витамини Центрум и се чудя дали да не му ги започна.Днес и от ръката не се е оплаквал много,но все пак е вкъщи и му почива.Аз също съм по-добре.Днес сутринта кихах доста,но после спрях.Имам още АБ,доизпивам го и си мисля и аз да започна нещо за подсилване,че да не лепя всичко де що мине.

# 264
Аз ваксината я сложех чак първи клас и след два месеца и манту направихме. По старите момиче в темата знаят, че каката ми имаше по 22 посещения в градината за цяла учебна година.

Малката изкара от миналата събота вирус с разтройство е температура. Три дни над 38 и разтройство 5 дни. Съсипахме се цяла седмица.

# 265
Хоуп, баш в зимаъа ли ваксина? И то по грипа. Нашата лична слага ваксините лятото. Общо взето ваканцията, когато е топло и няма толкова боледуващи. Не бих сложила зимата.

# 266
Във Фейсбук има една група Ваксини, пишат педиатри. Казаха, че ако детето е добре (дори да има лек сопол), може да се ваксинира зимата. Няма никакъв проблем. Там пишат доста опитни педиатри. И лятото може да се разболееш...

# 267
  • shumen
Hexe,дано е минало всичко при малката и за не е заразила и каката.Голямата израстна ли боледуванията?
So close,и лятото може да се разболееш,но възможностто е по малка.

Общи условия

Активация на акаунт