VIP Brother 2 - 13 - Финалът!

• 42 974
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 705
Извинете за вмешателството, не съм прочела съвсем цялата тема, но имам въпрос: защо Десислава ще спечели, тоест, защо има толкова много гласове? Анкетата гледам, че е доста убедителна...
Благодаря на този, дето ще ми отговори Blush

# 706
Това,че не харесваш някого,както Евро-Тишо,дава ли ти право да обсъждаш злостно външния му вид,да го наричаш гол охлюв,плужек,селянин.Катето каза,че Тишо нищо не и е направил.
Вие така ли постъпвате?

# 707
А ние сме събрали едни морални тук, абе.... ССФ Crazy

Ам че да...По-морални от нас - нЕма...

Извинете за вмешателството, не съм прочела съвсем цялата тема, но имам въпрос: защо Десислава ще спечели, тоест, защо има толкова много гласове? Анкетата гледам, че е доста убедителна...

Тцъ...ВИП-а ще спечели Ристинчето, а не Деси...Тук води, ама в реалното - казват НЕ....

# 708
  • София
Това,че не харесваш някого,както Евро-Тишо,дава ли ти право да обсъждаш злостно външния му вид,да го наричаш гол охлюв,плужек,селянин.Катето каза,че Тишо нищо не и е направил.
Вие така ли постъпвате?
.
Да, така постъпвам. И нямам нужда някой да ми "дава това право". Ти да не си светица, от чиято уста се леят бисери? От скоро съм тук, но попрочетох за ССФ, а сега вече и разбирам за какво става въпрос.

# 709
Маме Ц., благодаря ти Hug

# 710
Вие така ли постъпвате?

Всъщност всяка от нас не харесва някого от къщата и охотно си излива недоволството - някои чрез директни обиди, други по-рафинирано (начинът няма значение - посланието е едно и също). И на мен Риста нищо не ми е направила, но мога да я нарека тъпа, ограничена и ревнива селянка. И то без никакви угризения на съвестта. Така че директно на въпроса ти - да, има право Катето, както и всички, участващи в теми за ББ.

# 711
Някой гледа ли сега? Че включвам и плачат... Писма ли са им пуснали отвън?

# 712
Аз ще ти отговоря, че гласувах за нея (в анкетата), защото я харесвам най-много

# 713
отново няма Нова+ поради извънредни събития в къщата  Whistling Где е корабчето в моето око?

# 714
Да, четат писма от близки и плачат...
Рева сега, тая бременност ме побърква.
Десислава получи рисунки от малкия. Маги - писмо от детето, Катето - също...
Като включих, четеше Китаеца своето.

# 715
  • E-CLM & CH-VD
Oх, досега съм се смяла. В тукашния швейцарски вестник има 1/4 страница за Азис  Joy hahaha, със снимката му, със всичко. Бил най-новата бг звезда, много талантлив, екстравагантен... и какво ли още не; че бил избран за 21 най-велик българин на всички времена. И препоръчват на всички да гледат най-новия му клип  newsm78
И между другото, през май месец мисля, че има концерт в Женева  Thinking

# 716
Не знам какви са извънредните събития, но онлайн гледаме.
Маги целува снимката на сина си  и нещо хлипа
И Христина бърше сълзи...

# 717
Разбрахте ли, че се очаква Калинко да се върне утре в къщата?newsm44а

# 718
Видяхте ли как плуват цици....тая Катя е най-върлата селянка и простакеса в цялата къща...конкурира се само с Найден и оня Пацо от миналите брадъри Joy

# 719
Видяхте ли как плуват цици....тая Катя е най-върлата селянка и простакеса в цялата къща...конкурира се само с Найден и оня Пацо от миналите брадъри Joy

абсолютно

Общи условия

Активация на акаунт