VIP Brother 2 - 13 - Финалът!

• 42 974
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 720
Разбрахте ли, че се очаква Калинко да се върне утре в къщата?newsm44а

е от къде да го разберем, дай повече инфо.

# 721
Е, какво като опипва Калин, ние нали не сме пипали.... Crazy

То затова ни е яд де Simple Smile Калинко какъв убав беше  Blush

Майтапче сега да не вземете да ме плюете !

# 722
Дано да се върне ,но не ми се вярва Thinking.

# 723
А пък Венетка беше написала на Тишо че за него ще отиде до луната и обратно,много го обичала.Пропуснах началото на писмото й,но е написала нещо разчуственно защото и Катето и Маги се разплакаха,и даже Катето се извини на Тишо че е говорила и го е обиждала зад гърба му,и го прегърна.

# 724
Е как Катето няма да се извини...вие пък..то това й е в природата, да лицемерничи Sick

# 725
Да бяха им пуснали някоия друга наша тема за ВБ.  Party

# 726
Моят фаворит вече е вън (Калин), от тук нататък останаха само ................. УЖАССССССССС

# 727
Живи ли са още ония в къщата? Не се ли изпоядоха?

# 728
  • София
Моят фаворит вече е вън (Калин), от тук нататък останаха само ................. УЖАССССССССС

още не Simple Smile

# 729
  • Шотландия
Казвайте ако имате някаква нова информация за Калинко, деееее. Praynig Praynig Praynig

Само недомлъвки! ooooh! newsm78  #2gunfire

# 730
Калинкооо..Калинко..ясно е, че няма да се върне..за 1 ден не виждам защо ще го връщат Shocked

# 731
  • Шотландия
Що да е един - нали излизането е в петък - значи за четвъртък и петък. То в къщата и без това един ден ти се вижда като месец...

# 732
По отвратителни физиономии и поведение, едва ли съм виждала ...Какви ВИП-ове, какви "майки" са жените в къщата ..нямам думи. И какви домакини?
Катя продължава да се снишава в очите ми ...вече ми е като дърта бълха..ПОВЕЧЕ от дразнеща, не искам да я обиждам, че думата ще е мноооого яка, сащото го мисля и за Христина и за ДесиСлива. Едната не престана да заплашва детето с "ще те плесна" , "ще те бия" ...един път не му се усмихна..Слива пък не ме учуди с това, че е лъжкиня, и антимайка, че е авантюристка и повече селянка от всеки друг...и в географски и в "другия" смисъл...Маги е безлична, защото няма собствено излъчване..сякаш е сянка, преди на Азис, сега на Деса. ..Китайчето не е лош човек, не е показал злоба до сега, пък и го съжалявам, защото ония усойници неведнъж и него са го коментирали с това, че не е ВИП и не му е мястото в къщата...
 затова продължавам да гласувам за живота на Светльо на номер 1365 ! момченцето, което има шанс да живее ако всеки един от нас му подари 1.50 лв ..толкова малко е нужно..

# 733
Толкова много хора оцеляват, толкова много деца гладуват, а тези СПЕЦИАЛНИТЕ випове се размазаха от лигавене и злобеене. По цял ден се фръцкат пред огледалата, търкалят се по тревата, чудят се с какво да се напудрят. Колко от тях биха изпратили есемес за Светльо или за някое от другите деца, които се борят за живота си?
Нещо перверзно има в ...

# 734
Направо ви се чудя на вас как може толкова помия да се излее от клавиатурите ви?!
Какви приказки от жени с претенции! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт