Иска деца, а аз не.

• 2 606
  • 106
  •   6
Отговори
# 90
  • Paris, France
Познавам много двойки и жени, които лъжат, че не могат да имат деца за да не ги закачат и подпитват кога ще имат дете. Моя братовчедка, женена от 1987г, роди през 1996г и половината рода се изреди да ми се обажда за да ми каже. Те първо живяха на общежитие и следваха, после купиха жилище в София и обзавеждаха, развиха си бизнес. Неговата майка не разбираше какво толкоз ще им струва да родят детенце и да и го пратят. Даже когато имаха жилище, свекървата искаше да вземе детето да го гледа на село за да го възпитала, а те да си родели второ. Тъй де, нали вече им се е родило дете, та можели и второ да имат. Мани!

# 91
  • София

Ако той иска семейство, редно е да започне с първото - брак.
Ако ти искаш семейство с него, налага се да пораснеш доста по-бързо. Да слезеш на земята, да престанеш да витаеш в облаците и да направиш с него семейство - с други думи деца.
Как точно ти е сродна душа не е ясно - вие имате напълно различни интереси и виждане за бъдещето...

# 92
  • На изток от Ада
Нарцùса, кой да знае какъв проблем имат имат ли ? Около 10г са заедно...
О моите проблеми. ... Дадох пример.  Но никои не се интересува от тях . С нея от 2г не поддържаме връзка.

# 93
Тоест те е яд, че се интересуват защо тя не иска, а не от твоите проблеми? Ами не иска. Може и да не може да има деца без помощ, но да не иска да го казва извън семейството (което са тя и мъжът ù). Ще те успокои ли, ако е с диагноза?

# 94
  • На изток от Ада
Аз съм без диагноза!
Яд ме е че мотае мъжа си .
Пък мен....кой му пука за мен? Тя дори за празници не се обажда !
Може да има малък проблем. Можа да няма,  да пие хапчета.
Само не разбирам защо не идат на док в София в Турция или т н...

# 95
Това НЕ е твоя работа.

# 96
Няма как да знаеш, че не са ходили. Наистина няма как, докато тя самата не каже. Пък и ти от години не общуваш с нея. И по-важно, енти път, тя не е длъжна да споделя. Вие нямате отношение към тези неща.

# 97
  • София
Както повечето са ти казали, нормално е да не искаш деца на 23. Щом това обаче е твърдо желание на партньора ти, редно е да си честна с него. Ако не намерите компромис- всеки по пътя си, докато е време.

# 98
Много от македонците са доста консервативни – искат жената да им роди 2-3 деца, да бъде предимно домакиня и т. н. Може и той да е раснал в такова семейство.

Изяснете какво очаквате един от друг и какви компромиси сте склонни да направите, за да няма после неприятно изненадани и да те обвини, че напразно си му губила времето.

Успех!

# 99
Какво те е яд на мъжът й?
А той не може ли да си хване наборка ??
Дърт пръч млада върба лющеше.
Че и го съжаляват.
Кое му е дъртото на 31г. Тамън си е човека.
Булката не му приляга, според мен.

# 100
  • София
Той не е дърт.Тя е много млада. Не си прилягат и двамата, но възрастта няма нищо общо. В момента се разминават по ключов параграф. Тя няма какво да ражда, ако не съвпада с личните й желания и, както казах, трябва откровено да говори с него. Той, ако много иска точно сега деца, което си е негово право, да си намери друга жена.

# 101
Много от македонците са доста консервативни – искат жената да им роди 2-3 деца, да бъде предимно домакиня и т. н. Може и той да е раснал в такова семейство.

Изяснете какво очаквате един от друг и какви компромиси сте склонни да направите, за да няма после неприятно изненадани и да те обвини, че напразно си му губила времето.

Успех!

Вместо да се опитвате да делите народа ни на две, вижте, че манталитетът ни е абсолютно еднакъв и от двете страни на границата. Навсякъде е пълно с мъже, които смятат, че е нормално жената да се прибере след работа и да поеме втора смяна в кухнята и с децата. Този тип байганьовщина, при която мъжът сяда пред телевизора и чака да му поднесат питието и вечерята, докато съпругата му не спира да шета, е обща черта, която доказва, че сме един и същ народ с едни и същи грешки.

# 102
  • Пловдив
И никъде другаде няма такива грешащи патриархални мъже. Wink
Хващат се и се изясняват. И или кой откъде е, или известно време изчакване. Тъкмо ще има време за размисъл дали той е мъжът на живота и (като нищо може да не е, да, а той просто да си е търсил сгодна и по-млада жена; но пък може и да е), или пеперудите пречат да го разгледа. Съчиненията по картинка за живота на други водят до резултат, че въпросните други "научават" за собствените си мисли и мотиви неща, каквито и през ум не биха им минали.
На мен нейните големи бизнес-планове ми изглеждат повече вятърничави, отколкото неговите за семейство.
Скрит текст:
13-годишната ми племенничка ги разправяла такива на брат ми - че успешните хора не работят на заплата, ерго те с майка и не са дип успешни. Wink
Но в крайна сметка всеки има право и дори е силно желателно да опита да си направи живота според собствените си разбирания.

# 103
Аз само да питам: ако 4100 еврака не са достатъчни за дете, колко е мизата, че май съм избързала с децата, че пък и с две?...

# 104
Предостатъчно са им парите, тя още лети в облаците и е малка за майка. Няма крив и прав – да си вземат капите и кой откъде е.

Общи условия

Активация на акаунт