Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 207
  • 628
  •   1
Отговори
# 105
  • София
sanyy , ползвам същата серия, разкошна е .

Цените на шампоана и маската в Ягодка са 35 лв. и 77 лв. По- добре си ги купи от тук.  Peace

# 106
  • Стара Загора
Мерси Иля - аз питам за в България тези цени дето съм посочила нормални ли са /33 лв шампоан и 65 лв маска/ и навсякъде ли във фризьорските салони са на една и съща цена? За ягодка знам че са по-скъпи.

# 107
  • София
 На мен ми излязоха двата продукта около 85 лв .

# 108
Иля, на мен ми цъфти косата и се къса, защото я потстригвам рядко, когато се прибирам в България, тоест 2 пъти годишно (максимум 3 ако на някоя от 2те идвания се потстрижа и в началото и в края). Смяташ ли, че Цимента ще ми помогне?

# 109
  • София
Denichkata , ако косата ти е много изтощена, къса се, косъма е тънък и увреден, серията Цимент е точно за теб, ще ти помогне.  Peace

# 110
Hm.... Двоумя се. Чак много изтощена не е. Дори по дължините си е екстра, но цъфти.. МНОГО..

# 111
  • София
Серията си е за увредена коса, за цъфтеж - не.  Naughty

Трябва да започнеш да си я подстригваш често и да използваш кристали за краищата.

# 112
Използвам кристали постоянно.
А за потсригването - няма начин.. Много е скъпо, а и мисълта да си сменя фризьорката ме ужасява, зам ли на кого ще попадна в този голям град, където има салони на всеки ъгъл.. И такива страшни истории съм чувала..

Да препоръчате тогава нещо за коси склонни към увреждене на КРАИЩАТА и много цъфтеж?

# 113
Някой знае ли кой внася продуктите на Кerastase?

# 114
  • София

На опаковката пише фирма Илиада ЕООД .

# 115

На опаковката пише фирма Илиада ЕООД .
Благодаря ти! Simple Smile

# 116
  • Пловдив
A къде в Пловдив ги има въпросните "циментени" продукти. Имам отчайваща нужда от нещо такова.

# 117
  • Пловдив
 Rolling Eyes

# 118
В Пловдив kerastase съм виждала да продават в Арлет на главната, също в пресечката с/у дома на техниката; в дома на красотата; в енигма до новотела... Би трябвало да имат тази серия на всички места

# 119
  • София
Ползвала съм Paul Mitchel - за обем. Ами нищо особено не е и никаккъв обем не ми направи, Шампоанът е доста силен колкото и малко да слагах, косата ми се заплиташе ако не довършвах с тонове балсам. А балсамът им е хубав от гледна точка, че не омазнява, но иначе обем не прави. Пръсках и отъ спрея им за повдигане в корените и коста ми започна да пада.
На Тиги ползвам в момента Кетуолк за обем и плътност - шампоан, балсам и пяна за корени - много съм доволна. За разлика от Lancome - Force densite - шампоан и маска. Не ми изглежда по-плътна косата от тях, само по-лъскава.
Ще пробвам Керастас, но Лореал фризьорката ми не ги похвали (за обем), макаре в салона и тях да ги продават.

Общи условия

Активация на акаунт