Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 372
  • 628
  •   1
Отговори
# 360
/Не знам да не ми направят забележка, че си правя реклама, но вие повдигнахте първи въпроса.../

Внасят се от ЕС  със законни документи. Има и закон за паралелния внос, който разрешава и внос на определени марки и от други вносители, това е в защита на клиента, така че всичко е нормално и редовно, защото имахме и такива запитвания.

След 15-и октомври ще се предлагат Goldwell и American Crew, Kerastase вероятно след месец, но определено ще държа да се внесат и те.

Но май интересът към Керастаз е наистина голям, така че ще ускоря процедурите.

# 361
http://www.goldwell.com/  -  сайта е много  добре направен   Laughing
http://www.americancrew.com/home.htm

# 362
  • София
Мерси, FEMA ! Чакам с голям интерес новите продукти.  Hug

# 363
Здравейте Момичета,търсила съм безуспешно в много салони в Ст.Загора продуктите от професионалната серия на Лореал и сега видях във темата,че може да си поръчам онлайн.Много се зарадвах Simple Smile
До сега съм ползвувала предимно шампоани на Фито,от време на време сменям и с други марки.Може ли да ми кажете дали шампоаните от професионалната серия на Лореал са по-добри от тези на Фито?

# 364
necha в Стара Загора има Лореал Профешанъл в Салон Далила - там продават и Керастаз  Peace

# 365
necha в Стара Загора има Лореал Профешанъл в Салон Далила - там продават и Керастаз  Peace

Благодаря.Този салон ми е много далече и до сега не съм ходила там.По-лесно ще ми е да си поръчам онлайн.

# 366
  • София
Получих си продуктите от сайта " Златна Рибка " , доставката си е само 4.50 лв.  Hug

# 367
Получих си продуктите от сайта " Златна Рибка " , доставката си е само 4.50 лв.  Hug
Иля, а ти какво си поръча, защото май съм с твоя тип коса и се чудя дали да не поръчам Absolute Repear шампоан и маска. Но ме притеснява дали няма да са ми тежки, защото бързо ми се омазняват корените, а останалата коса е ужасно суха и изтощена.

# 368
  • София
XS , точно тази серия си поръчах.  Wink

Ползвала съм серията Intense Repair и ми хареса, но тогава още не беше излязла тази серия. Сега реших да тествам и нея.

Смятам да я редувам с подхранващата серия на Kerastase, но се колебая между  2 серии, да си продължа със серията Kerastase Nutritive Bain Satin 2 , от която съм много доволна или да тествам серията Kerastase Nutritive Oleo-Relax .

Вече питах, но пак ще се пробвам- някой отзиви за серията Kerastase Nutritive Oleo-Relax ?

# 369
Сподели първите си впечатления като я пробваш. Kerastase не съм ползвала и не мога да дам отзив.

# 370
  • София
 XS , разбира се, ще напиша отзиви. Hug

# 371
Ползвам и  Intense i  Absolute Repaire ..Моята коса е суха  боядисвам я  почети всеки месец.Установих   че   Интенс   серията като  че ли по  добре ми понася   маската  особено...докато при  другата   няма  този  ефект  явно  зависи от косата  bouquet

# 372
  • София
От няколко фризъора съм чувала, че серията Intense била по- добра от Absolute Repair.

Сега ще имам възможност да преценя, дали е така.

# 373
При мен   проблема  е че  много  трудно   разресвам косата  особено  докато е мокра с  Интенс   ефета е   почети мигновенен  докато с Абсолюта  никакъв   го няма  Confused
Незнам   как е   с  Керастат  умекотява ли косата  лесно ли  се разресва  Иля   сподели  Laughing Hug

# 374
а да питам за бързоомазняваща се изрусена коса без обем и мноого изтощени краища, шампоан и балсам?
Loreal Expert Volume Extreme Shampoo или Loreal Expert Shine Blonde Shampoo
някой ползвал ли ги е?
или направо да взема нещо от рипеър-за накъсаните ми краища, но те дали омазняват много бързо Thinking

Общи условия

Активация на акаунт