Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 351
  • 628
  •   1
Отговори
# 375
  • София
bluevelvet , маските на Kerastase са страхотни - косата се разсресва много лесно и въобще не е заплетена .  Peace

# 376
а да питам за бързоомазняваща се изрусена коса без обем и мноого изтощени краища, шампоан и балсам?
Loreal Expert Volume Extreme Shampoo или Loreal Expert Shine Blonde Shampoo
някой ползвал ли ги е?
или направо да взема нещо от рипеър-за накъсаните ми краища, но те дали омазняват много бързо Thinking

Зеленият шампоан е страхотен, но като че ли не е най-подходящ за изтощени коси.  Аз също съм руса и използвам в момента абсолют рипер - шампоана и маската, а също и маската интенс рипер. Но не мога да твърдя, че абсолют рипер е по-добра от интенс рипера. За разресване съм категорична - интенс е по-добра, докато другата някак си е по-тежка. И към аромата на жълтата съм пристрастена.

Шайн Блонд са може би по-подходящи. Шампоанът е лилав на цвят и е за леко матиране на жълтия цвят, но не оцветява в лилаво  Simple Smile

Серията за чупливи и къдрави коси също е много добра, най-вече за проблемно разресване.

Necha, не може да се каже кои са по-добри. Важното  е какъв е проблемът на косата и как ти действат шампоаните. Тези на Фито са по-скоро с лечебен ефект, докато тези на Лореал са по-скоро от типа, който да направят косата ефектна и красива. Така че и едните и другите си имат своите предимства.

Иля, аз съм я пробвала цялата серия на oleo-relax. Смятам, че е доста силна, но има сигурен ефект от нея. Шампоанът е наистина много мек, определям го като не много силно измивен, предназначен за много естествено суха коса. Маската е супер икономична и има мигновен ефект. До такава степен, че ако нямаш нужда от точно такава грижа, може да загуби обема си и да се слепне. Но за мен специално е идеална.

Флуидът Олео-Релакс е невероятен, много по-добър от Лис-екстрима на Лореал, въпреки че са с еднакво предназначение. Много е икономично, аз карам месеци наред с него. Нанася се върху влажна коса, само едно-две изпомпвания. Придава блясък, но не утежнява косата, както течните кристали. Но и с това не бива да се прекалява.

Ампулите Акуа Олеум - не съм срещала подобен продукт, от първото нанасяне има поразителен ефект върху сухата и безжизнена коса. Издържа на около 5 измивания.
При бързо омазняващи  се корени и сухи краища е по-важен шампоанът, не толкова маската, както и цялостното третиране на косата - суши ли се със сешоар, колко често се разресва, и такива неща.

Иля, ако имаш малко търпение до края на месеца ще има  и маските на Керастаз, към тях интереса наистина е голям  Hug в

# 377
Фема  чакаме с нетърпение  новите продукти   bouquet

# 378
  • София
Фема, мерси много за изчерпателния отговор.  Hug  Чакам да заредите с продукти на Kerastase, а дотогава ще карам със серията Absolute Repair.

# 379
Fema, има ли някаква вероятност в сайта да се появят и професионални бои за коса?

# 380
Момичета, току що попаднах на този сайт:

www.hair2007.bg

Предлагат продукти на Eugene Perma, Framesi, Indola, както и някои други марки, които не са ми познати. Някой има ли впечатления от продуктите и от сайта?

# 381
  • София
vertigo , не ми се отваря сайта.  Thinking

# 382

При мен се отваря. Нямам представа защо има проблем Sad

# 383
  • София

При мен се отваря. Нямам представа защо има проблем Sad

Отворих го.

vertigo, мерси за сайта, ей сега ще го разгледам.  Hug

# 384
  • Варна
в този сайт цената на маската, която ползвам на Framesи е с около 6 лв по - ниска Peace

# 385
  • София
jorjeta , в този сайт има ли шампоана и маската на Eugene Perma, които ти използваш ?

# 386
  • Варна
http://hair2007.bg/product_info.php?manufacturers_id=12&products_id=450
това е маската на Framesi, а шампоана на Eugene Perma не го намирам нещо  Peace

# 387
  • София
jorjeta   Hug

# 388
  • Варна
Иля, маската е за много сухи коси...пиши ми, ако решиш да си я поръчваш   bouquet Peace

# 389
  • София
galq4 , грешката е на куриерската фирма, не моя. Сега се обадих, трябва да ви донесат парите, което са ви взели, ще държа и да ви се извинят.

Само може би ще трябва да им дадете касовата бележка.

На куриер се дължи точно толкова, колкото е написано в поръчката, нито една стотинка повече.
Надявам се че все още четеш тук и държа да ти кажа,че още не са ми върнали парите

Общи условия

Активация на акаунт