Заслужава ли си ?

• 888
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Писали са ви добри съвети, но и са зададени въпроси.
Бих попитала и аз, ако желаете да продължите тук.   Колко време е този преход, получавате ли подобие по безработица?  Имате ли кредити, които са на ръба? На квартира или собствено жилище? Имате ли помощ от родители?
Това с шамарите, отскоро ли е? И не не нормално. Пред детето ли беше?
Как е сексуалният живот е семейството?
Разговаряте ли с жената за планове за тази година и дългосрочно?
Ако това е от скоро, нещо се е случило, за да истеряса така жена ви. Мислете, посъветвайте се и с ваш родител, приятел, който познава и жена ви.

# 16
Като ми каже мъж, че жена му е луда или истерясала и веднага си мисля "Какво си и направил???".

# 17
Докато авторът се сети да се появи, ще се зададат още куп въпроси, и надали ще смогне да отговори на всички. И поради тази причина, информацията пак няма да е пълна. Колкото по-рано се появи да обясни, по-добре. Само да не е от онези, които пускат тема и забягват, или само четат, без да отговарят. Има хора, които пускат тема и се вясват чак след дни в нея, докато през това време са се изписали вече десет страници.

# 18
Въпросите са еднотипни и не повече от 5, както и във всяка друга тема. Може спокойно да отговори в един пост от няколко кратки изречения, даже няма нужда да цитира някого.
Но - доколкото съм чела тук, без изключение - такива автори влизат, от еднотипните 5 въпроса избира абсолютно най-нерелевантния на ситуацията, отговаря и изчезва пак.
Кукичка.

# 19
Ама разбира се, няма как той да не е виновен с нещо или да си го предизвиква. Щото никога жените не могат да бъдат психоПатки, истерички и всякви подобни боклуци.
Сега обаче действително жените по - трудно понасят периоди на финансова нестабилност или  несигурност, особено ако неговата е по -лабилна или истерична, което обяснява поведението и. Автора си я знае най добре, понякога си заслужава човек да положи усилия да запази семейството от колкото да си бие шута при по сериозни проблеми. За съжаление обаче конкретно в историята много прилича жената като да е хванала вече другия клон и нашия човек да е станал черен без значение кво прави.
Между другото не разбрах да е бил безработен, смяна на работа, професия не е непременно свързана с лежане на дивана, по - скоро с период на работа без достатъчно доходи, което си е кофти особено като няма човек на среща, на който да разчита

# 20
Ами за това да даде повече информация. Не може да се дават такива определения като не знаем нищо за самите хора, динамиката в отношенията, и за това какво се случва. Освен това, нерви се трупат с времето. Не е задължително даден човек да е нервак по природа. Има хора, които с времето не можеш да ги познаеш. Първо са били позитивни, спокойни, в един момент стават неузнаваеми. Било заради различни преживявания, много натрупан стрес, различни ядове, заболявания, и т.н. Няма как да сме сигурни в случая какво е. Авторът нищо не казва.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 17:14 от Borqna Sto 771419

# 21
Направо си има друг, да ти кажа честно.

# 22
Ама разбира се, няма как той да не е виновен с нещо или да си го предизвиква. Щото никога жените не могат да бъдат психоПатки, истерички и всякви подобни боклуци.
Има как, но ситуацията е описана без нужните детайли и затова има въпроси към автора. "Вдигна ми скандал, защото лежа на дивана по цял ден" е различно от "вдигна ми скандал, защото солницата не беше сложена симетрично като й сервирах вечерята".

Общи условия

Активация на акаунт