Какво повече НЯМА да купя - 29

• 3 607
  • 61
  •   7
Отговори
# 30
Този отвратителен чай

За първи път ми се случва като стигне чая до гърлото ми да го изплюя. Persevere

На мен не ми е чак отвратителен, но определено не ми харесва и не го препоръчвам.

# 31
Сапуните на Милва са хубави. Продават ги в аптеките. От сапуните Тео отдавна се отказах аз, много са зле.

Мангото в Кауфланд напоследък не бива. Два поредни пъти попадам на манго с добър външен вид, твърдо, а вътре изгнило и тъмно. Направо не смея да посегна вече към манго, а и двете с кучката много го обичаме.

# 32
  • Deutschland
Чай не пия, но веднъж си направих пробно един от коледен календар на ДМ био. По-ужасно нещо не съм пила в живота си. Оцветена вода. Останалите у нас обаче само на чай карат като напитки.

# 33
И аз не съм възхитена от чайовете на ДМ. Някакви много странни вкусове, хич не ми допадат.

# 34
  • София
Voxx за отпушване на канали. Сравнение с Mr Muscle напр. е много слаб, като се има предвид, че последният не е най, най.

# 35
  • София
Чаят на ДМ с анасон и копър не е никак лош. Както и ментата. Пробвайте ги Simple Smile

# 36
Чай не пия, но веднъж си направих пробно един от коледен календар на ДМ био. По-ужасно нещо не съм пила в живота си. Оцветена вода. Останалите у нас обаче само на чай карат като напитки.
Добре, че не открих този продукт в нашия ДМ. Обмислях го като благодарност към лекар, съчетан с чаша,мед и коледен сувенир. . Прегледът ми беше началото на декември и исках да е нещо коледно

# 37
  • София /Абсурдистан
Българско масло, без значение марката. Ами не стават.

# 38
Българско масло, без значение марката. Ами не стават.
Потвърждавам, дори и фермерско. Мирише на суроватка, което означава, че има останал протеин в него. Едно време се наричаше мандраджийско и беше в пъти по-евтино от кравето масло. Сега се опитват да ме убедят, че било качествено, точно защото миришело така. Качественото масло мирише на сметана, а не на суроватка.

# 39
  • Sofia
От ДМ само чаят за безсъние съм пробвала и ми действа 😴

# 40
  • Sofia
Мандарини от Лидл… Отврат и нищо общо с хубави мандарини.

# 41
Мандарини не купувам. Преди две години някъде забелязах, че ям ли, на сутринта съм с афти. Сега ако колежка ме почерпи историята се повтаря. Незнам с какво ги обработват.

# 42
Понеже добре си спомням аромата на ДДТ-то от някогашното време, мога да кажа, че доста често усещам това ухание като мина близо до плодовете и зеленчуците. Това ми се е случвало в големите вериги, а също и на други места.
Уж ДДТ вече няма у нас, но пък срещнах някъде, че в препарат от Турция си го има в състава.
Понякога се престарават с опушването в складовете. Днес ми споделиха за подобен проблем със зрял фасул, който както се знае е от Египет.

# 43
Мандарини не купувам. Преди две години някъде забелязах, че ям ли, на сутринта съм с афти. Сега ако колежка ме почерпи историята се повтаря. Незнам с какво ги обработват.
Има едни мандарини вкъщи в мрежа, май са от Лидъл - на етикета пише "обработено с: Имазалил"...
Аз лично афти или други проблеми не съм имала, но очевидно обработка си има.

# 44
По повод обработката на плодовете и зеленчуците, на една  колежка кучето обожава да яде ябълки, но само домашни от тяхната градина. Като свършили домашните му взели от магазин, само ги помирисал и дотам, не иска да близне.

Общи условия

Активация на акаунт