Свързване на домофон слушалка

• 88
  • 2
  •   1
Отговори

Някой може ли да ми каже как да свържа тази слушалка за домофон? Плащам за инфото 5 евро(Пейпал или по друг начин). Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 09:12 от Христо Т. Христов 782647

# 1
  • SF
Аз помолих техника, който смени контакт и ел. табло, но ми отказа, защото свързването било по-специфично и трябвало да го направи човек, който разбира. После питах друг и получих същия отговор.
Повтарям ти като един папагал, че това трябва да го направи някой, който го е правил вече. Simple Smile

# 2
Аз помолих техника, който смени контакт и ел. табло, но ми отказа, защото свързването било по-специфично и трябвало да го направи човек, който разбира. После питах друг и получих същия отговор.
Повтарям ти като един папагал, че това трябва да го направи някой, който го е правил вече. Simple Smile
Да и при мен така се получи. Ел техника, който ми смени таблото и контактите не знаеше как да я свърже. От магазина, където закупих слушалката ми препоръчаха човек, но същият вече месец и половина ме баламосва, че ще дойде и не идва. Ако старата слушалка не беше махната заради гипсокартона може би по нея щях да се ориентирам и сам да си я сменя.

Общи условия

Активация на акаунт