Натриев Глутамат, Маргарин, Подсладители и други вредни съставки в храните - 3

• 31 248
  • 336
  •   1
Отговори
# 90
  • Linz

Мисълта ми е,че във въздуха,който дишаме има озон и не умираме от него. Peace
Сега и на вън ли да не излизаме?
А тези норми, как ще ги контролираме? newsm78
Не правиш ли разлика между естествена и изкуствена среда?
Къде е тази наситена с озон изкуствена среда?
Момичета,моля ви ,помислете преди да пишете!
Още веднъж казвам,този уред според мен е пълна глупост,но и не изпадайте в истерия.
А за какво е този озонатор тогава?
Не виждам някой да е изпаднал в истерия.

# 91
Инфото не е от онази "щуротия"  ooooh!Нито само от учители - в същия гугъл го пише ако търсиш не сaмо доказателства, но и опровержения за "полезното действие" на озона.
Ама, молим, който каквото си иска да гледа - удобна, неудобна - всякаква истина. Става въпрос за света в който ти и твоето дете живеете.

Каква истерия, какви 5 лева?!  newsm78 ooooh!

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 15:38 от Анонимен

# 92
А за какво е този озонатор тогава?
Не виждам някой да е изпаднал в истерия.
Ако се чудим каква щуротия нямаме в къщи-ето озонатор.
Истерията е в това,че виждате ли ще се отровим,ами няма да се отровим. То озона в недостиг, дупки разни има ,камо ли количества да се отровим.
не правете от мухата-слон

# 93
  • Linz
 Laughing Laughing Laughing
Озона може да е в недостиг, но не в биосферата, а във високите слоеве на атмосферата (стратосферата мисля). И не достига не за вдишване, а за да спира вредното слънчево лъчение Wink

# 94
То4но така-само 4е света е такъв,какъвто го виждам,а не някой да ме манипулира какъв бил.Истината е неудобна,затова пък скрита зад името на поредния политик дето трупа то4ки..
Пък озоновата дупка 6те се затвори,само трябва време.

Да се върнем към храната(със или без озониране).

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 18:03 от Omega

# 95
Озона може да е в недостиг, но не в биосферата, а във високите слоеве на атмосферата (стратосферата мисля). И не достига не за вдишване, а за да спира вредното слънчево лъчение Wink
Пък долу сме се задръстили.
Спирам,че темата е за друго.Исках да бъда полезна,особенно за хора, вманиачени на тема "вредно".Гледам,че тук доста ги има.
И по-малко да дишате,,да не се отровите,особенно след дъжд! Hug

# 96
del

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 18:34 от Omega

# 97
  • Някъде на път....
Хей, за какво се спори тук?  Thinking

# 98
А, няма значение - не е по темата Embarassed

# 99
  • Някъде на път....
А, няма значение - не е по темата Embarassed
И аз това си помислих..........

# 100
по темата:

Днес Иван Звездев включи в рецептата натриев глутамат.
Каза, че ако нямаме, може да натрошим бульон.
Да ви е сладко! Crossing Arms

Офффф, и той в списъка за бойкот вече... Tired

# 101
по темата:

Забелязвам го аз него Crossing Arms, има и един младеж по друга телевизия (не си спомням как се казваше) - главно карвинг показва, но ако готви нещо, задължително слага глутамат.
Аз на този етап харесвам Джейми Оливър  - готви винаги с масло или зехтин, избира органик продукти и обръща внимание за кого готви - за спортисти по -силна храна, за хора на диета повечко салатки и така.

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 12:26 от Анонимен

# 102
..........
Аз на този етап харесвам Джейми Оливър  - готви винаги с масло или зехтин, избира органик продукти и обръща внимание за кого готви - за спортисти по -силна храна, за хора на диета повечко салатки и така.

Да, един от най- скъпоплатените готвачи в света, имаше предаване преди време по английската тел., искаха да променят начина на готвене и менюто на децата в англ. училища, бяха го избрали да учи тамошните готвачки на здравословни блюда, само за сведение обяда на децата в училищата по- принцип: пържени картофи, хамбургери, к. кола, и т.н. все от тоя род, полуфабрикатни храни, нищо готвенко.

# 103
  • Пловдив
по темата:

Ооо, на мен Звездев ми падна в очите още като започна да рекламира маргарин "Белла" мисля беше. Видите ли, баница без маргарин не става - колко по-пухкава и апетитна ще е, как пък няма да сложим маргаринец и на крем супата...., ами да не забравим и пилешките бутчета.... Sick
Абе, я ми дайте на мене едно хубаво масло, да видите как ще ви ги докарам аз нещата  chef
А днес с натриевия глутамат направо изби рибата #Cussing out, но то така или иначе в китайската кухня в почти всяко ястие се слага.

# 104
  • Linz
Гледам че и в хляба слагат маргарин Tired

Общи условия

Активация на акаунт