Натриев Глутамат, Маргарин, Подсладители и други вредни съставки в храните - 3

• 31 246
  • 336
  •   1
Отговори
# 105
В Бонус или в друг? За бонуса знам - на етикета на заводски Добруджа или типов не споменават newsm78

# 106
  • Linz
Не помня на кои етикети го четох, но не е било на Бонус- не го купувам.

# 107
Поради тази причина, както и някои други, които пишат тук и аз си купих машина за хляб!   Peace

# 108
  • Linz
Майка ми има машина за хляб и понякога ни дава (много рядко прави), но нещо не можем да свикнем на домашния. И аз бих купила такава машина, ама знам, че няма да я ползваме... Виж, сокоизтисквачката е друго нещо, макар че и децата предпочитат готовите сокове в кутии  Tired Що така да му се не види Thinking

# 109
Поради тази причина, както и някои други, които пишат тук и аз си купих машина за хляб!   Peace
И аз много искам Rolling Eyes Crossing Arms Има и прекрасни рецепти, а и вкъщи се ядат главно неща, които са ни минали през ръцете и знаем какво сме сложили вътре.

# 110
макар че и децата предпочитат готовите сокове в кутии  Tired Що така да му се не види Thinking
Аз се научих да правя портокалов сок досущ като този в кутиите Peace  bouquet

# 111
И аз не му вярвам на Звездев, точно заради рекламата на "Белла"
Ама какво му пука на него. Нали му плащат за реклама.. Confused

# 112
Рени, странно защо не ви харесва хлябът!  newsm78 Ти си първият човек, от който чувам подобно нещо! Може би трябва да опитате други рецепти, може да видиш тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.0
Гарантирам, че могат да се правят най-различни хлебчета за всякакви вкусове! Разбира се в началото може да има и няколко провала, но после като свикнеш.. хляб не купувам вече отдавна и редовно приятели, на които съм правила искат пак.

zizi top, стискам палци да се сдобиеш скоро! Wink Цените, ако не се лъжа, варират от 50 до 250 лв.

Иначе за Звездев и аз съм в недоумение, но да - всичко е пари! А и колкото пъти съм гледала педиатърката, с която готвят понякога в предаването, не се съгласявм с някои от съветите й.

# 113
  • Linz
Хляба е по-различен, а сме свикнали с готовия.

# 114
Кажете за бонуса, защо не е хубав, има ли и в него маргарин?!
Ние ядем такъв от години! Всичките му разновидности.

# 115
  • Linz
На мен Бонуса ми мирише на мухъл... преди доста време де, може и да са се променили нещата, но спрях да го купувам. Пробвах го този с Л-карнитина и не беше лош, но не прочетох съставките.

# 116
  • София
  Въпреки че бях чела за китайското, скоро се изкуших и си поръчах с доставка вкъщи. Таткото беше втора седмица в командировка, малките ме правеха луда, а умирах от глад. Е на сутринта ми се повръщаше, а дори и не ми беше вкусно ... Та да попитам знаете ли дали натриевия глутамат преминава през кърмата?

# 117
Видях още в старата тема, че някой беше похвалил краве масло "РОСА". Хора не се лъжете, не знаете вътре какво съдържа!!!!! Наистина не бихте могли да си представите. Аз имам инфо. от първа ръка, т.е. от служител във фабриката за пакетиране, слагат нискокачествено мандраджийско масло примесено с маргарин, вода и др. боклуци.

Чакай, чакай! Ммъжа ми работи там където го правят, но това го слагат там където го пакетират ли?
Дори, понеже малко се харчи и нямат какво да правят маслото и сметаната са се принудили да пуснат всичко пълномаслено. Това е инфо от тия дни.
Аз гарантирам за производството! Peace
Дори по- рано си купувахме по 1/2 кг. направо от мандрата субпродукт- неопаковано, в найлонова торбичка, но вече не дават.
Миме, и аз се излъгах да си купя масло на Роса, доста по-евтино от Президент, пък си и викам щом във форума твърдят, че е истинско взимам! Не се обиждай ама това не беше масло. От хладилника го вадя, меко, реже се много лесно, цвета подозрителен почти бял, като го делнах с ножа имаше малко жълти топчета, вероятно може би масло. И киселото мляко на Роса не се разваля със седмици.

# 118
И ние си взехме Роса, защото нямаше от това, което обиковено купуваме. Беше чисто бяло, миришеше на масло, но странно и някак нагарчаше Crossing Arms

# 119
А, някой може ли да помогне в поръчката на тези шоколади, как става номера?
http://www.greenandblacks.com/us/categories.php?pageid=50&cid=18

Общи условия

Активация на акаунт