Отговори
# 315

Цитат
..Този ден напомня за важността на консумацията на бобови култури
 за здравословен начин на живот и устойчива планета.
Joy Joy
Скрит текст:

прелестна е Моли* Heart Eyes
Цитат

# 316
Софи, планетата не може да разчита на нас, водим много нездравословен начин на живот.
Менюто ми за днес заобиколи отново бобовите култури, наблегнах на добре приготвено месце, обилно полято с винце и "нискокалоричен" десерт.

# 317
Аз днес наистина взех ,че ядох боб. ;д

# 318

Аз днес наистина взех ,че ядох боб. ;д
Joy Ха-хах., направо си екоактивистка на ниво..
 форумната *Грета Тунберг*"
Joy Joy

# 319
Това което правят от ливанския канал е престъпление ще дадат интервюто на Доукан което даде веднага след като Съла напусна сериала с другите актьори в фирмата и къщата.

Молинка дремва в новата си къща и прие всички виртуални целувки чрез мен които трябваше днес.

# 320
Меди го слушам за първи път, но баладата ми хареса.
Благодаря ти, Диди!

# 321
Не е за първи защото първия ми клип на ДоФат беше на негова песен.

# 322
Не е за първи защото първия ми клип на ДоФат беше на негова песен.

Диди, аз съм гледала клипа, без да обърна внимание на песента и изпълнителя.

# 323
Грешката е моя ,че не съм споменала. Много харесвам Меди и по принцип не съм голям почитател на поп фолка ,но той и тук таме някоя друга песен като излезне още ме държат с надежда ,че има музика и не всичко е кръчма.

И относно св.Валентин имам един въпрос нека всяка от НАС изброи топ 5 любимите си двойки.

# 324
И относно св. Валентин имам един въпрос нека всяка от НАС изброи топ 5 любимите си двойки.
Диди, малко трудна задача ни поставяш. В сериалите, които съм гледала с любимците си винаги съм харесвала и партньорките им (с изключение на Ханде и Фахрие).
Но до св. Валентин мога да ги изброя всички.
Започвам с първите 5.

# 325

Диди, ето мойте 5 любими двойки.

Не гледам много турски сериали, особено последните години, затова  са толкова стари сериалните двойки.

Тогахан и Амине - Сега и завинаги

Чаглар и Бурджу - Любов на показ

Илхан и Бурджу - Любов, логика, отмъщение

Арас и Чаатай - Вътрешен човек

Чаатай и Серенай - Прилив

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 01:09 от Цвети &

# 326
Аз идвам с видеа тогава защото едно 20 мога да изкарам без проблем на части.. ;д

Ще ги подредя хаотично защото всяка ми е доставила нещо от себе си. Може би е единствения финал на който Кенан като си пръсна черепа изпитах наслада.

Доказателството ,че любовта променя от глава до пети -Ламия и Джемил

Яъз и Хазан - Любовта е илюзия - ти си истината. Такъв зор докато се съберат ,че и аз всяка събота се косих с тях ,а Чаалар е много красив все още.

Дженк и Джемре - Внимавай медицинска сестра котката любопиството я убива да видим с теб какво ще направи... Озан Долунай не напразно ми е толкова любим направи един Дженки и затри и мен и себе си с него. Феми също гледаше и знае за какво говоря трагичната страна на любовта - Дженк и Джемре

Ах тия двамата... Ако има някой който не ги харесва е бил фен на Нихал. Като история адски подло - приемам. Ама химията, физиката всичко говори.

Тук влизам с мое видео - Ийит и Сибел - Въпрос на чест / любимката ми до Керем Б.
Какво може да направи гордоста? Голям въпрос! Точно ЙиБел е отговора.

Това трябва да се гледа дано като го купят имам тия силички да видя пак финала ,че ревах 3 часа. Категорично Етхем го направи един път и ни застреля до там и беше.

Ех ,че как ще забравя за ЙешЧън?
 Имам ли дупенце затова. Причината ми да познавам Серенай е това Лале. Косата си изкубах да чакам да ги съберат защото такава беше историята после ми докараха ония Мухозел и ми го нагъчиха с Толгето че и в реала се нагъчи с нея като се сетя и леген искам.

Ще продължа още с други двойки.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 01:04 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт