Отговори
# 315

Цитат
..Този ден напомня за важността на консумацията на бобови култури
 за здравословен начин на живот и устойчива планета.
Joy Joy
Скрит текст:

прелестна е Моли* Heart Eyes
Цитат

# 316
Софи, планетата не може да разчита на нас, водим много нездравословен начин на живот.
Менюто ми за днес заобиколи отново бобовите култури, наблегнах на добре приготвено месце, обилно полято с винце и "нискокалоричен" десерт.

# 317
Аз днес наистина взех ,че ядох боб. ;д

# 318

Аз днес наистина взех ,че ядох боб. ;д
Joy Ха-хах., направо си екоактивистка на ниво..
 форумната *Грета Тунберг*"
Joy Joy

# 319
Това което правят от ливанския канал е престъпление ще дадат интервюто на Доукан което даде веднага след като Съла напусна сериала с другите актьори в фирмата и къщата.

Молинка дремва в новата си къща и прие всички виртуални целувки чрез мен които трябваше днес.

# 320
Меди го слушам за първи път, но баладата ми хареса.
Благодаря ти, Диди!

# 321
Не е за първи защото първия ми клип на ДоФат беше на негова песен.

# 322
Не е за първи защото първия ми клип на ДоФат беше на негова песен.

Диди, аз съм гледала клипа, без да обърна внимание на песента и изпълнителя.

# 323
Грешката е моя ,че не съм споменала. Много харесвам Меди и по принцип не съм голям почитател на поп фолка ,но той и тук таме някоя друга песен като излезне още ме държат с надежда ,че има музика и не всичко е кръчма.

И относно св.Валентин имам един въпрос нека всяка от НАС изброи топ 5 любимите си двойки.

# 324
И относно св. Валентин имам един въпрос нека всяка от НАС изброи топ 5 любимите си двойки.
Диди, малко трудна задача ни поставяш. В сериалите, които съм гледала с любимците си винаги съм харесвала и партньорките им (с изключение на Ханде и Фахрие).
Но до св. Валентин мога да ги изброя всички.
Започвам с първите 5.

# 325

Диди, ето мойте 5 любими двойки.

Не гледам много турски сериали, особено последните години, затова  са толкова стари сериалните двойки.

Тогахан и Амине - Сега и завинаги

Чаглар и Бурджу - Любов на показ

Илхан и Бурджу - Любов, логика, отмъщение

Арас и Чаатай - Вътрешен човек

Чаатай и Серенай - Прилив

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 01:09 от Цвети &

# 326
Аз идвам с видеа тогава защото едно 20 мога да изкарам без проблем на части.. ;д

Ще ги подредя хаотично защото всяка ми е доставила нещо от себе си. Може би е единствения финал на който Кенан като си пръсна черепа изпитах наслада.

Доказателството ,че любовта променя от глава до пети -Ламия и Джемил

Яъз и Хазан - Любовта е илюзия - ти си истината. Такъв зор докато се съберат ,че и аз всяка събота се косих с тях ,а Чаалар е много красив все още.

Дженк и Джемре - Внимавай медицинска сестра котката любопиството я убива да видим с теб какво ще направи... Озан Долунай не напразно ми е толкова любим направи един Дженки и затри и мен и себе си с него. Феми също гледаше и знае за какво говоря трагичната страна на любовта - Дженк и Джемре

Ах тия двамата... Ако има някой който не ги харесва е бил фен на Нихал. Като история адски подло - приемам. Ама химията, физиката всичко говори.

Тук влизам с мое видео - Ийит и Сибел - Въпрос на чест / любимката ми до Керем Б.
Какво може да направи гордоста? Голям въпрос! Точно ЙиБел е отговора.

Това трябва да се гледа дано като го купят имам тия силички да видя пак финала ,че ревах 3 часа. Категорично Етхем го направи един път и ни застреля до там и беше.

Ех ,че как ще забравя за ЙешЧън?
 Имам ли дупенце затова. Причината ми да познавам Серенай е това Лале. Косата си изкубах да чакам да ги съберат защото такава беше историята после ми докараха ония Мухозел и ми го нагъчиха с Толгето че и в реала се нагъчи с нея като се сетя и леген искам.

Ще продължа още с други двойки.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 01:04 от x BlackRose x the guardian team :)

# 327

Nature Sunny Обичайте се и се пазете,
бъдете здрави*
People Eyes

# 328
Добро утро!

С пожелание за хубав и усмихнат ден.

# 329
Здравейте, момичета!

"Животът е въпрос на баланс. Бъди добър, но не се оставяй да те използват. Доверявай се, но не позволявай да те заблуждават. Установявай се на едно място, но не спирай да се развиваш."

Желая ви прекрасен ден, цветни мисли, супер настроение и много усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт