Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекува реактивният артрит?
Какви са правата и преференциите на майката, ако детето е с увреждане?
Какви са добавките по член 43 и изплащат ли се заедно със социалната интеграция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекува реактивният артрит?
-
Какви са правата и преференциите на майката, ако детето е с увреждане?
-
Какви са добавките по член 43 и изплащат ли се заедно със социалната интеграция?
-
Какви са правата на децата и родителите с увреждания?
-
Как се определят процентните оценки при ТЕЛК?
Понеже не могат да пишат, но крещят като за световно и СИ ТЪРСЯТ ПРАВАТА ДО ДУПКА!!!
Понякога си изпускам нервите,но мога да бьда много упорита.Останаха ми само детските за април.Сега вече няма смисьл да предприемам каквото и да е,но като доиде април ще използвам всичко,което си ми писал.Ще бьда подготвена.А на някои искат ли му л.карта на сьпруг?За справка.Негова грижа е да ни обезпечава и горкият сьвсем няма време да се разправя с самозабравили се служителки.
Майтап.
.и после какво-трябва ли пак да чакам 14 дни и да го заверявам?
а имат ли право или не вече и аз не знам. Таткото отиде и взе на обяд Решението и личната ми карта /и ме пита като се чухме по тел - ти за ЛК ли се притесняваш
и пише на гърба на листа /2 стр./"сверено с досието".