Мамник -Тема №2

• 13 148
  • 259
  •   1
Отговори
# 255
В едно интервю Виктор Божинов каза, че актьорите, които ще играят Божана и Лазар, не са широко познати, млади са и са високи и скандинавски тип или нещо от сорта... Та явно такива лица са търсени. Екатерина Лазаревска в "Код жълто" стърчи една глава над другите актриси. Има в нета снимка с Маги Х. и над него стърчи.

Хванах краката на мамника от трейлъра: Снимка

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 21:15 от Jupiter sea

# 256
Ако книгата не беше станала такъв хит и всеки втори да я е прочел, според мен коментарите в темата щяха да са реално на база това, което гледаме, а не това, което сме чели. Умишлено не прочетох книгата преди сериала, за да мога да се насладя на сериала и да не правя постоянно сравнения между двете.

# 257
Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
Реших да дам шанс на "Мамник". Викам си - на колко тъпотии съм попадал в HBO и Netlfix... хайде да подкрепим българското кино и Виктор Божинов. Но вчера в 3-та серия един кадър ме накара да скоча на 209 см. от дивана като Стефка Костадинова в Рим през 1987 г.
Действието се развива в затънтена гора край Трън. Далечно и сурово място - само за калени мъже! И такива точно се събират в ловна дружина, която ще лови опасна мечка-стръвница. И изведнъж, между пушките, в ръката на най-големия тарикат и "играч" в сериала, се подава и то няколко пъти в близки и далечни кадри, забележете, чаша с капучино от LATE 87! На лов с капучино! От място, на което отивайки, казваш "аз съм хипстър и имам пари" или поне искам така да изглежда.
Ако имаше малко реализъм в това, то другите ловци щяха да отсрелят този с капучиното още преди мечката. Но, разбира се, изборът закоравял ловец в трънско да пие вечер изтънчено капучино преди лов има своето обяснение - въпросният бранд е собственост на продуцента на сериала - академик Магърдич Халваджиян.
С нетърпение очаквам следващата серия, но не вече заради сюжета, а заради продуктовото позициониране.

# 258
Не съм сигурна, но май в Игра на тронове имаше фал с чашка за кафе от вендинг автомат, но то дракони, бели бродници - зомбита, що пък да няма и вендинг машина. Joy Може и в друга хитова продукция да е било, но фала си го имаше. Сега нашите пък да не са по долу, даже и продуктово позициониране са вкарали. Joy

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 22:39 от Джаста Праста

# 259
Ай ся подробности Simple Smile Магърдич Халваджиян сигурно добре помни гафа с електронния часовник на ръката на воин в трилогията Хан Аспарух от 1981 г., та сега за капучино от бранда му ли да му дреме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт