В България действително има много луксозни старчески домове, но този очевидно не е такъв, като съдим за това от обстановката и обзавеждането на стаите вътре. Още едно недоглеждане на създателите.
Предполагам, че не е нужно само да ги хвалим, нали така.
Ще дам последен пример от ежедневието си, пък вие както искайте го разбирайте. Едва ли ще го разберете обаче, защото просто не искате.
Баща ми, който е пенсионер, когато синът ми (момче на 18 години) доведе момиче вкъщи, изпада в такъв възторг и веднага почва да го сватосва без да знае нито момичето, нито какво е. Но той си чака внуците и се притеснява да не ги дочака, и затова се държи така.
Не е нещо, което да е чак толкова странно и невиждано.
Не ме дразни самата критика, а че на моменти тя се превръща в дребнавщина. Която не ми изглежда градивна.
Дори и за продуктовото, аз също не бях забелязала много от тези реклами. А сигурно и много други не са. И чак пък толкова да е натрапващо не ми изглежда.
Да не го приемеш сега като обида, сакън.Останалите също имат право на мнение, изхождайки от своите си разбирания, нали?
Аз съм съгласна в случая с Ирис. И променената външност на Божана ме дразни, и възрастта. Просто става повечко несъответствията и съвсем набиват на очи. В книгата е съвсем явно защо майката на Божана приема Лазар толкова радушно. В сериала буди леко недооумение точно заради тези промени.
И не, това не е хейт, просто друго мнение.