Къде и как да я открия ?

• 4 644
  • 188
  •   14
Отговори
# 165
Елора, потресаващ родител...

А, то това е капка в морето.
Хора всякакви. Биологични родители не си гледат собствените, пък мъже гледат чужди и то доста добре.
Имах един много добър приятел. Просто приятел, но много добър човек.
Беше влюбен преди време в омъжена жена с две деца.
Тя беше редовно малтретирана от съпруга си. Той я молеше да го напусна. Тя се притеснявала точно защото има дете да отиде при него, но той и е казал, че ще приеме и детето и. Познавам го. Щеше да го направи.
Обичаше я толкова много, че и към детето се привърза през малкото моменти когато бяха заедно. Даже са живеели заедно през една от разделите със съпруга и. Дори децата са се привързали към него повече, отколкото към баща си. Плащал всички сметки, храна,  купувал всичко за децата.
Както каза Базила, има ли любов, няма значение дали има дете от друг мъж.
Но жената реши да си остана при тормозителя. Въобще голяма бяла патица.

# 166
Имаш финанси, дом, сигурна работа? Искаш другарче,което да ти прави компания и да те наглежда? Вземи си куче. Не някакво дребно тип пинчер или померан. Да е някаква по-едра порода (ако е породисто), улично също става. Дори по-добре -хем помагаш на някое отритнато пале. Признателнато куче е добра компания. С финансите ходиш на риболов, планина, из страната, по чужбината. Намираш си някакво хоби. Парапланеризъм, спускане с парашут, дърводелство, научаваш се да свириш на музикален инструмент. Записваш се на библиотека да взимаш да четеш. Колко интересни неща има. Дори и хобита за които не ти е нужна компания. Поне не и човешка де. За какво ти е любов точно ако крайната цел не е деца? Може креативността да я проявиш по друг начин. Ако не знаеш дали имаш талант - открий го. Свирене, рисуване, писане, техническо умение. С хобита няма да ти остава време за самосъжаление и мислене за глупостите, а и е забавно. Дори да не нацелиш някоя нота или да прецакаш няколко дъски щом си си загубил времето в занимание, което ти е кеф това е добре прекарано време. По-добре от баду,инстаграм и каквото друго ползваш за запознанства. Ти си си най-добрия вариант, който можеш да имаш, най-доброто другарче. Genosse steh auf!

# 167
За какво ти е любов, ако крайната цел не е деца? Сериозно ли? 😂

# 168
Всъщност е интересно, че автора деца не споменава.
Явно и свои не иска. Може би.
Куче или коте не е вариант, той ще трябва да полага грижи, а след време кучето няма да му носи лекарства като се разболее, нито да му даде чаша вода.
Има хора не искат деца наистина, това не значи, че не искат сериозна връзка.
Има хора и не могат да имат деца. И мъже и жени, това означава ли, че не могат и нямат право да търсят партньор?
Аз например не искам деца. Ама съм и на 44. Но и преди не съм искала.
Преди година и нещо имах кратка връзка с един. Няколко срещи само. Малко ме стресна като на четвърта среща ми говореше за деца. Къде отиваш човече, тия неща не са говорят, не и на този етап. Секс не бяхме правили, тръгнал за деца да ми говори.
Ами казах му, но и си му казах, че аз деца не искам. Беше възмутен, била съм длъжна да имам. Ама познай колко обичам някой да ми казва какво съм длъжна да правя и какво не.
Ами последна среща ни беше Grinning
Продължи да ми досажда, та трябваше да блокирам.

# 169
Аз мисля, че точно истинската любов е когато или нямате деца или децата са пораснали. Иначе е повече грижи и отговорности, отколкото любов, в смисъл забавления, правене на общи неща заедно и т.н. не случайно има жени, които раждат деца, в опит да задържат някого...това не е любов или поне не от страна на мъжа

# 170
Да, и даже да родят, пак ги зарязват.
Има и мъже пък ако не им роди пак напускат жената.

# 171
Ами тук съветват, ако нямате деца, не ти трябва жена..

# 172
Ама вие като четохте автора и разбрахте че търси любов ли? Никъде между редовете не видях това. Моето решение е да се погрижи за себе си. Не съм романтик, предлагам прагматично решение.

# 173
Другия вариант е той да играе ролята на детето Grinning

# 174
Пакетът ‘не искам деца’ е минус за средностатистическия човек, затова е препоръчително да компенсира с нещо друго - кариера, финанси, интелект, визия, характер.

# 175
С риск да разбуня духовете и да бъда определена като пълна откачалка, искам да дам  съвет на автора в по-различен аспект.
Авторе, обявил си пред цял форум, че си сам, без близки, но с финанси.
Много лесно може да станеш жертва на престъпление от всякакъв характер.
Внимавай с комуникацията в личен чат и внимавай с кого се срещаш. Има много лоши хора.
Що наистина не си вземеш един вълчак? А и вместо да кукуваш у вас - иди на ски, бе човек! В разгара на сезона сме! Дори да не си карал, има места в България, които са точно за нормални хора - изключвам трите курорта. И учители има, и цените са по- нормални.
ПП: в Грабо гледах интересни оферти за Практическо обучение за оцеляване сред природата, разни обучения по стрелба - куп невероятни неща! Леле, как само ми се ходи! Вместо това ми се налага да боря поредна двойка по математика в пети клас....... Не знам дали четеш, но ти се чудя как и защо си така сдухан!

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 19:58 от Nephrite

# 176
АЗ също мисля, че трябва да наблегнеш на увереността, купи си някоя нова дреха, поглези се, започни да спортуваш, може в някоя група за групови тренировки - там има много жени. И според мен също не отхвърляй варианта с някоя разведена мацка на 30-40 години. Тя може да има вече пораснало дете и да търси като теб "другарче". Но има и много необвързани в 30те си години, така че спокойно ще намериш някоя. Също така не се ограничавай само с някоя от твоя град, може да намериш в социалните мрежи и жена от друг град, която да се премести при теб например, не се знае. Аз имам необвързани приятелки на по 31-2 и даже казах на едната вече няма на възраст между 30-40  свестни мъже, търси си някой разведен 😀. Така че същият съвет важи и за теб. А също така може да поговориш и с психолог отново с цел да поработиш върху увереност, слаби страни и като цяло да си излееш душата. Може и онлайн психолог, ако не искаш на живо да ходиш.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 20:16 от Thea.123

# 177
  • Далечният изток
С това "спокойно ще намериш някоя" вече съвсем го травмирате.
Ми нали ако беше толкова спокойно намирането, той щеше да е намерил вече поне 20 бе?!

# 178

Много лесно може да станеш жертва на престъпление от всякакъв характер.
Внимавай с комуникацията в личен чат и внимавай с кого се срещаш. Има много лоши хора.

Хм, много си права даже.
Има си и такива хора.

# 179
  • Далечният изток
Е сега вече ще избяга с 200 от форума...

Общи условия

Активация на акаунт