Къде и как да я открия ?

• 3 324
  • 121
  •   8
Отговори
# 75
  • Далечният изток
Не знам това ли е имала предвид Манди, но за мен е напълно в реда на нещата като видиш след определен период съжителство, че с човека не си пасвате, да си тръгнеш. Най-нормално и човешко, никаква игра не е. Да стоиш с човек, с когото не искаш, ли ти е нормално на теб?

Ако сравнително лесно се намираше, досега е намерил 1000 жени поне...

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 15:40 от AIDA_N

# 76
Аз по принцип коментирах тезата, че не искал майки с деца, защото нямали да искат деца от него, което според мен противоречи на действителността и на личната ми статистика. В случая авторът не иска майки с деца според мен по съвсем други подбуди - той иска да бъде обгрижван, не да обгрижва, и свързва жената с уют, манджи, гледане на тв и тишина (тоест с мама и баба), а не с деца, викове, игри, цапане, чупене, разходи…

# 77
Тоест авторът пак е виновен, че не иска да гледа чужди деца? Ясно.

# 78
  • Paris, France
Не, под “по-нататък вече” имах предвид, ако се хване с жена 40+, че може и да не иска повече деца. Но в момента, ако съм мъж на 38 ще се целя точно в жена с дете, до 35-годишна. Шансът да се навие на  дете и то по-скоро е много по-голям, отколкото с 20-годишна бездетна.
Не мисля, че шансът е по-висок с разделената с дете. Тя често се хваща с бездетен, защото не ще битовизмите с чуждо дете, а и вече дете си има. Около майка ми имаше много разведени жени с деца, но на пръсти се броят родилите дете от следващ мъж и обикновено мъжът беше доста осигурен и грижовен. Моите приятелки, които се разведоха преди на навършат 40г, всичките изкараха връзки с бездетни младоци, но никоя не тръгна да ражда следващи деца, оше по-малко в дом "в близост до голям град", което звучи като на село.

Друг е въпросът, че съвременната 20 годишна няма никакви брачни намерения и 38 годишния и изглежда като изкопаемо. За моята дъщеря мъжете над 28г са стари. Нея чаши с вода и другарчета не я вълнуват.

За мене няколко 1 или 2 годишни връзки не са неуспех. Аз и до 2 месеца трудно докарвах, но се ожених без проблем. По-добре да къса като види, че връзката не му носи удоволствие, отколкото да седи.

# 79
Аз писаното от Манди го изтълкувах, като интерес от страна на автора към мега-яки мацки и несъпоставими негови възможности да има някоя такава.
По този въпрос писах.......Аида, не знам ти какво си разбрала.
Колкото до жените с деца..........аз не мисля, че бих изтърпяла чуждо дете, та какво остава за ерген.

# 80
Имаше преди доста време май тема от мащеха, която мразеше в червата доведеното си дете, но обожаваше парите на мъжа си.
Там каква помия се изля...
Ама тука да го ръчкаме да скланя глава.

Много ясно, че жена с дете веднага ще му се залепи. Имотен и с добра работа.
Да се чуди после как да я махне от главата си, че и ремаркето дето ще му разбие нервите, дома и спокойствието.

# 81
Щом до сега никоя жена "с ремарке" не му се е "залепила" (отвратителна женомразка реторика е това, между другото! . Close), не ще да е толкова апетитна хапка ергенът.
Ще рече човек, че жените с деца нямат критерии, хвърлят се на всичко, що се движи, и си умират да живеят някъде извън града Rolling Eyes

# 82
  • София
Авторът има 1 (един) пост в темата и никъде в него не пише, че иска млади студентки, яки мацки, летвата му е висока, отхвърля предложения (той не се е включвал, за да отхвърли каквото и да е) и всичко останало изписано назад.
Напротив, разочарован е, че в аповете попада на студентки, които не знаят какво искат, и на жени с деца.
Съгласна съм, че има леко хленчещо звучене, което може би отблъсква жените и на живо, знам ли. Забелязала съм обаче, че мъжете изпадат в крайности - ако реши да се превъзмогва и да се прави на б@си пича, което и само по себе си не са най-добрата идея, нищо чудно да заприлича на някакъв полукомедиен уонаби Чарли Шийн и тогава вече жените ще бягат от него с писъци.
Човекът пише, че е депресиран, което не е учудващо в неговата ситуация. Депресираните хора бездруго са мрачни и намръщени, отпуснати, егоцентрични в неполезен дори за самите тях смисъл. Всичко това се усеща и отблъсква околните. Може да порабори върху мозъчното си състояние първо, да си подобри биохимията. Убедена съм, че и двата пола "надушваме" тези неща едва ли не на молекулярно ниво. Сега знам, че ставам банална, но това са разни неща като сън, спорт, режим, слънчева светлина, хоби на открито, упражнения против затъпяване, рибено масло в солидни дози и съзнателен, контролиран отказ от повтарящите се мисли за самота, старост, болести, липса на другарче. И контакти. Някак, някъде да се присламчи, колкото и тъпо да звучи, но да има живи хора и компания, с които да излиза, да се вижда на живо, да влиза в реален разговор и да си увеличава шансовете да срещне любовта ей така нечакано, както най-често и най-хубаво става.

# 83
И още нещо - тези деца си имат бащи, нали?
Разведени с майките, но аз не мога да си представя кой баща би позволил друг мъж да му възпитава детето, освен ако не е тотално извън борда........като моят баща, който е еталон за НЕбаща.
Да, наистина не знам как стои този въпрос - какво се случва с бащите на децата, след като жената е в нова връзка/съжителство/брак? Как приемат факта, че детето им е в непосредствена близост до друг мъж?
Ако аз бях мъж, това е може би едно от основните неща, които биха ме спрели от връзка с майка - бащата на детето. Някак си, ще имам чувството, че нахлувам в чужда територия......

# 84
А и драмите с бившият съпруг също не са за изпускане - бонус, ако е активно участващ в отглеждането.
И тука му скачат по главата как може да не искал такова нещо?

# 85
  • София
Пробвах да си направя Инстаграм, Баду и подобни социални мрежи, но уви — или попадам на някакви платени, или на студентки, които не знаят какво искат. А другата част са обвързани, омъжени, с бебета, деца и т.н.

Аз пак да припомня, защото се скубете извън темата. Човекът всъщност дори не пише, че не иска жена с дете. Пише, че в социалните мрежи жените са обвързани и с деца, което е нормално за неговата възрастова група (тъй като явно и сред двайсетгодишните не търси, въпреки че ведмага се подхвана тази приказка). На човека няма кой един чай да му направи, а вие вече и жена, и ремарке, и бивш съпруг му нанизахте. Форумът е сила Grinning

# 86
  • Далечният изток
Авторът би трябвало да е наясно, че на близо 40 години е основен таргет точно на жени около неговата възраст, + - 5 години, а те обикновено са жени, които вече са имали връзки и деца. Не знам с какво би впечатлил 25 до към 30-годишни, те обикновено не търсят другарчета, да си скучаят вкъщи. Ако има такива, то те ще са някакви по-невзрачни и бас ловя, че той самият няма и да ги погледне.

Втора употреба, Ариел... Грозно, та грозно!

# 87
  • Paris, France
Много ясно, че жена с дете веднага ще му се залепи. Имотен и с добра работа.
Да се чуди после как да я махне от главата си, че и ремаркето дето ще му разбие нервите, дома и спокойствието.
Откъде е толкова ясно? И как разбра, че е имотен и с добра работа? "Имотен", "добра работа" са разтегливи понятия и мъж с две къщи от бабите в някое село може да се вижда като имотен, а мома да не ще и на кафе да му иде на гости. Тъй де, имотите нейни няма да станат и само ще подава води и чайове на някой смотаняк за тоя, дето духа.

То и ремаркето умряло да се мести при някой чичак с претенции и да седи самичко на място, пълно с пенсионери и никакви деца. Вече баща му как ще реагира е друг въпрос.

И тука му скачат по главата как може да не искал такова нещо?
Не всички. Аз не бих имала сериозна връзка с човек с дете, чиято майка не съм и съответно не ръчкам бездетни да се събират със самотен родител. Обаче,...... В България през 1988г, когато е роден авторът, долу-горе, са родени около 117 000 деца  10 години по-късно вече се раждат по 65 000. Както сама виждаш, броят жени на подходяща за неговата възраст е паднал наполовина, като много от тези жени (като тебе и мене) сме се оженили в чужбина. Добави, че българката ражда относително рано и повечето жени на 35г вече имат дете! Той трябва да намери някаква хипотетична жена на 28-38г, която да е бездретна, да не е във връзка, но да може и да иска да има дете, че и той да я хареса, тя него. Еми, сложно е и трудно за мъж от малко населено място, който "не изглежда зле".

Revoker му даде хубав съвет да ходи в София. Аз бих го посъветвала да иде и да поживее в София щом финансите му го позволяват. Да се тока, да излиза с много жени и каквото стане.

Другото е да се запознава и с чужденки ако знае езици.

На човека няма кой един чай да му направи, а вие вече и жена, и ремарке, и бивш съпруг му нанизахте.
Във всяко кафене ще му направят чай. Ако на 38г един чай не може да си направи, не ми го хвали!

# 88
Грозно, не грозно - това е.
Много жени също не биха погледнали мъже с деца - но там някак си се намират оправдания и как те "не заслужавали нещо такова".
За жените обаче това въобще не важи - много "красиво".

# 89
Не, под “по-нататък вече” имах предвид, ако се хване с жена 40+, че може и да не иска повече деца. Но в момента, ако съм мъж на 38 ще се целя точно в жена с дете, до 35-годишна. Шансът да се навие на  дете и то по-скоро е много по-голям, отколкото с 20-годишна бездетна.
Знаете ли колко колежки хубави, умни жени 30+ имам, които още нямат деца. Не е нужно да е или студентка или майка с дете...
Въпросът е, че не мисля, че би привлякъл коята и да е с такава енергия.

Общи условия

Активация на акаунт