Къде и как да я открия ?

• 3 148
  • 117
  •   4
Отговори
# 90
Мисля, че Ариел просто изразява на глас това, което почти всички мъже тайно мислят, но запазват деликатност от уважение към институцията "майка".
Не искат да я смачкват излишно, в повечето случаи ѝ съчувстват.
Някои се и възползват от ситуацията ѝ за да получат пълен пакет услуги за известно време.

# 91
  • Далечният изток
Това е, ама само в твоята глава...
Научи се да уважаваш хората. Всеки един човек. Знам, че не ти е възможно и си минала отдавна възрастта, когато хората се възпитават, но все пак...

# 92
Това обобщение, че жените били неставащи студентки, платени или майки е крайно невярно дори за неговата възрастова група.
Да, човека предварително се е нагласил, че там няма подходящи жени, то как да стане тогава.
Така и с другите области от живота, дето “не ставало”

С тия изводи се е самообрекъл. Активното търсене не става за месец и айде.

А реално му трябва само една жена.

# 93
  • Paris, France
Втора употреба, Ариел... Грозно, та грозно!
Хм, нормално си звучи в този форум, особено ако става дума за мъж. Аз самата съм ползвала "огризката на бившата", "изплют от месомелачката на първия брак", "биологичният отпадък на бившата" "оглозган и изплют от бившата" и други още по-красиви квалификации, които не съм измислила сама.

Няма какво да се лъжем. Повечето жени и мъже предпочитаме партньори без деца от предишни връзки.

# 94
Втора употреба, Ариел... Грозно, та грозно!
Хм, нормално си звучи в този форум, особено ако става дума за мъж. Аз самата съм ползвала "огризката на бившата", "изплют от месомелачката на първия брак", "биологичният отпадък на бившата" "оглозган и изплют от бившата" и други още по-красиви квалификации, които не съм измислила сама.

Няма какво да се лъжем. Повечето жени и мъже предпочитаме партньори без деца от предишни връзки.

Недей, че ей сега ще ти наскачат. Не те е срам!

# 95
  • Далечният изток
От мъже в този форум очаквам всичко. Втора употреба за майка звучи като песен, казано от мъж.
Ама жена да го казва за друга жена...

# 96
  • София
Ах, вечната драма на 35+ годишните мъже!
Такава не искат, онакава не искат. Да не е млада, да не е стара, да не е с деца, да не е без, да не е бедна, ама и да не е богата....
Ами хубаво де.
Имам няколко такива мъже познати, които наблюдавам вече няколко години. Ами още седят сами. Пък кой знае, някой ден....

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 20:00 от Rockstar

# 97
Значи като оставим предразсъдъците да не забравяме, че мъжът е на 38 и не я открива, няма я! Няма връзка, няма гадже, няма среда и приятели. Ходи на работа. Колежките му казват, че не е грозен. Аз лично имам мнение в каква ситуация и с какъв жалостив тон е казано, защото на готините пичове лелите на работа не им обясняват “мойто момче, не си грозен”.
Нали ще гледаме реалистично на ситуацията? В случая бих му препоръчала да не отхвърля жените с деца. И да - моите впечатления са, че млади майки до 35 много бързо се обзавеждат с деца от втори мъж. Хич не е рядко срещано. В обратната ситуация да накараш разведен мъж с деца да има още е по-сложно.
В крайна сметка жената с дете не е някаква страшна болест. И той не е 22-годишен коцкар, че да го питам “свободни за тебе нямаше ли?”

# 98
  • Paris, France
Значи като оставим предразсъдъците да не забравяме, че мъжът е на 38 и не я открива, няма я! Няма връзка, няма гадже, няма среда и приятели.
Да не забравяме, че при него не е като да е имал бурна младост с много гаджета и да са се редели на опашка, но изведнъж да се е събудил на 36 или 38г и да е установил, че към него няма интерес.
Първото ми гадже беше, когато бях на 21. Заряза ме заради друг. След това имах връзка чак когато бях на 35 – и тя ме заряза заради друг.
Показателно е, че и в младостта си е бил инертен и не е имал връзки, а двете му връзки, на различни етапи на живота му са завършили по един и същ начин. Значи жените искали връзка, но тази с него не им харесала. Би било добре да разбере какво различно са предложили мъжете, заради които е зарязан и да се опита да го предлага и той.

Да, по-трудно е на 38г и след 40г е още по-трудно. Мъжете, които на 40 и 50г въртят гаджета, обикновено са живели така и на 20 и 30г.

Според мене си струва да си намери приятели. Също да разкаже на колеги, приятели, роднини, че търси връзка. Нищо чудно да го запознаят с жени, които да отговарят на изискванията му и да се харесат. Живот в столицата също би помогнал. В столицата, а не просто в голям град. Асеновград и Пазарджик са големи градове, но не колкото София и там няма да има същия брой опции.

# 99
Това обобщение, че жените били неставащи студентки, платени или майки е крайно невярно дори за неговата възрастова група.
Да, човека предварително се е нагласил, че там няма подходящи жени, то как да стане тогава.
Така и с другите области от живота, дето “не ставало”

С тия изводи се е самообрекъл. Активното търсене не става за месец и айде.

А реално му трябва само една жена.

Ми другите са грозни, прав си е човека. Simple Smile
И това, че само една жена му трябвала - искате да го отчаете ли? И без това е от тия, дето се прежалват за едно мнение-тема, после се обиждат и изчезват.
============
По-вероятно да е тема - кликбейт на модераторите. Като затворят някоя, към която има голям интерес, после искат да вдигнат трафика, иначе посещения - йок.

# 100
Като сте почнали с грубостите, авторът ще е полезен на обикновената жена, ако иска деца. Само че от малкото написано свети ужасен егоцентризъм - азазазазазазазаз… при това положение как се очаква да задържи някоя?

# 101
@Alex7891, публикуваш тема, в която питаш къде и как да откриеш Жената, а първите ти думи са за загубените родители, баба и дядо, а за финал, че си бил тормозен в училище? Защо? Шит хепънс! На всички!

От всичко написано звучиш адски отчаяно и без грам живец.

След като си направи регистрация в приложения, до колко реални срещи стигна? И как така ти се включват платени или студентки? Явно има нещо тотално грешно в критериите, по които търсиш подходящата. Споменаваш за жени с бебета и деца. Нищо им няма на тези жени. Напротив! Има много прекрасни самотни майки, които се справят отлично с отглеждането на децата си и са наясно с това, което искат. За разлика от теб! Съвсем приятелски съвет - не се закачай с подобни жени, защото ти липсват нужните умения за комуникация, а като е замесено и бебе/дете, всичко става много по-сложно.

Питаш какво да правиш - действай, а не се оплаквай и не мрънкай! Ходи по бързи срещи, излизай с жени от интернет, без никакви очаквания, за втора среща. Според мен, ни трябвало да се ориентираш към жени на възраст 32-33 и нагоре.

Прави сериозно впечатление, че търсиш "другарче", но не споменаваш нищо за деца и семейство. Изясни си точно това, което искаш да намериш и не подвеждай отсрещната страна! Никоя жена не заслужава да бъде залъгвана с фалшиви обещания. Бъди мъж, заяви открито какво търсиш и приеми с вдигната глава последствията от това!

# 102
  • София /Абсурдистан
Да потърси контакт с топ моделки.

# 103
Няма как само такива да му излизат. Той си ги избира по външен вид, после тук се оплаква, че всички били еди какви са.
Колкото до израза " няма кой да ти подаде вода"
Така е лафа, пък вие буквално го възприемате и тълкувате, че той нищо няма да дава.
Иначе автора не си участва в темата, май е направо за заключване.

Ресор ми беше, ходила съм и дори съм снимала. И къде набута психиатриите, докато говорим за терапевти?
И не, регулацията ти гарантира, че при недобросъвестни практики има наказания, че има и някаква супервизия, при терапевтите е всяка седмица личен терапевтичен сеанс. И при положение, че и в такъв случай може да не ок, представи си Пенка с диплома за начална педагогика, която се представя за профайлър в нета и е убедителна в някакви коуч видеа, какво ще направи. Или Пенчо, от който съседката ти е много доволна, но просто е завършил теорията в някой си университет и изобщо няма обучение по терапии?
Но това е извън темата, та спирам. Явно не говорим на един език.

Много ми е зор за някакви нищоправещи регулаторни органи Grinning
Особено пък ако ми е навредено от някой лекар.
Кел файда.
Сега пак да питам, ти всички ли терапевти и психолози познаваш? И психиатри?
Защото едва ли не твърдиш, че само психиатрите са великото висше съсловие, пък психолозите са некадърни и то 100 % всички в милата ни родина.
Малко се изхвърляш.
Ти ги набута психиатрите.

# 104
Да потърси контакт с топ моделки.

Кейт Мос май е свободна, ама пък не отговаря на изискванията. Има дете!

Общи условия

Активация на акаунт