Бързи здравословни въпроси и отговори – 55

• 1 618
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Royalty3 Студени компреси (лед, увит в кърпа)

# 31
Със син Перскиндол опита ли? Иначе компрес със студен риванол. Аз си държах пакети със замразен грах колкото издържа, много облекчаваше, но ако решиш за пробваш - не на гола кожа, а върху кърпа.

# 32
  • София
Здравейте, много съм разтревожена, но не искам да пускам тема, затова ще попитам тук.
Мой близък, след тежка операция, не се събужда от упойката. Само втори ден е, но не трябва да е така. Какво да очаквам? Фатален изход, тежки неврологични проблеми?

# 33
Според лекарите каква е причината да не се събужда? Ако операцията е наистина тежка, може би е в медикаментозна кома, за да може организмът да се пребори.

# 34
  • София
Казали са, че сигурно има някакъв неврологичен проблем. Доколкото разбирам, те не са очаквали да не се събуди. Не го държат в медикаментозна кома. Органите му работят. Не съм говорила лично с лекарите.

# 35
Royalty3, опитай с начукан пресен зелев лист, като го напръскаш с ракия. Увий около коляното и го омотай със стреч фолио, за да се държи. Отгоре може да сложиш клин или пижама (по-добре първото). Бих препоръчала физиотерапия - помага.

# 36
Не съм говорила лично с лекарите.
По-добре първо говори с тях, недей да гадаеш и да си правиш каквито и да е заключения преди това.

Общи условия

Активация на акаунт