По темата за домашните любимци - ние си мислим, че им е добре да са затворени в апартаментите, а дали им е добре? Имахме една котарана - Клеопатра, на галено - Клео. Съжителствахме 12 години. Разделихме се след като ме изяде, надра ме яко една сутрин и синът ми я закара в Бистрица при негов съученик. Ежедневно миех, бършех и все пак у дома миришеше на котка. Това повече не бих си го причинила.
КЛЕЧКЕ, измери си кръвното.
ТОНИ, нека Теди известно време да пие пробиотик. Надявам се да й се успокои стомаха. От зелените салати има проблем, защото са пълни с нитрати.
ПИПИ, имаш стиснати палци и от мен.
ФЛАШ, усмихнах се на пожеланието ти снощи - хубава вечер, НОРМАЛНО КРЪВНО и сладки сънища! Актуално.

ЯЖКЕ, благодаря, не искам такова събуждане.
Дай нещо по-нежно...РАНЕЛА, ти май работиш в терариум за змийчета?

АЙША, това, че детето се справя с училището не значи, че не може да се стресира от нелепа забележка. Оня е доста щедър на рестрикции и забележки. Отразяват се на крехката детска психика. Някои оставят травма за цял живот. Не детето, ами бащата да отиде на психолог, Мисля, че ще му е от полза.
ЛУННО ЦВЕТЕ и аз мисля като теб. Училища бол, но защо учителите не подготвят децата в училището, , а се налага от няколко години да се ходи при двама учители по БЕЛ и при двама по математика. Няма да коментирам парите. Решихме с ММ да инвестираме в уроци и слагаме рамо. Децата са изморени и изнервени. Родителите - също. На внучката сме казали, че все някъде ще учи. Помня разсъжденията на ДИДИА и нейния съпруг и това ми дава успокоение. Отдавна мислех да споделя тези мои мисли с вас, та тази сутрин ЛУННО ЦВЕТЕ ми подаде топката.
Щях да пиша още, но ще закарам голямата внучка на Олимпиада по биология, навън пак вали...

и