КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 9 745
  • 427
  •   1
Отговори
# 255
Фло, едва ли са те сменили,
но имаш циганска пепел на ду.ето!
Хубавото е, че малко ще се спреш,
а Елия ще се оправи,Ромео ще
ще прескочи през балкона и ще го
играе и ятак! Гушкам ви!

# 256
  • Вила Великула
Да ви нагледам и да разбера какво се случва с баби, внуци и кучета и котки. Радвам се, че Елия е по-добре.
Аз работих до сега и мисля за днес да приключвам. Все пак е събота. Нооо...,това не значи, че по-късно няма пак да седна да върша нещо за да си помогна.

# 257
Пипи, някакви срокове ли гониш?
Аз успях да си направя разходката до аптеката и за кафе. Този път успях да си взема лекарствата. Мислех да отскоча и до Лидл, но ще изпратя Тетин - малко и той да се разнообрази Simple Smile Станал е спец по промоциите и току донесе някоя брошура. Скоро не съм го пращала в Метро, ама ще чакаме Свети Седми Паралей.
Прегръдки, момичета!
До после Heart

# 258
И аз минавам на бърза проверка ...
Радвам се, че Елия е по-добре - Фло ще ни каже как е през деня.
Нашите деца пристигнаха по обяд, хапнаха, получиха си Коледните подаръци и сега са на разходка. Баба пече пиле с бира набучено в глинен съд.

# 259
  • Вила Великула
Тетка, аз постоянно си гоня срокове. Такава ми е работата, за съжаление.

# 260
Пипи, леко да ти върви!
Макавели, Весела Коледа при вас! Да се забавлявате! А пиле на бира как обичам, ммм! Simple Smile Тану, и ти с този гювеч как ме изкушаваш! Личи ли, че съм гладна?
Мериан, как си след посещението на кучето?

# 261
Добър ден, момичета! На всички болни баби, дядовци и внучета пожелавам бързо оздрявяване! Ние ходихме до центъра на нашия град, разходихме, хапнахме и като решихме да си хванем автобуса до нашия квартал, хоп, не пътуват автобуси, защото има 5 хиляден протест и всичко е блокирано. Добре, че не бяхме с колата, че няма измъкване. Сега чакам метрото, чета ви и пиша. Питката на Пипи мисля да я направя. Много апетитно изглежда.

# 262
За какво протестират?

# 263
  • Варна
Здравейте девойки Simple Smile
Надничам постоянно, да видя за добри новини около болните. Да минава вече този грип и каквото там се въди между нас. Ние сме с ваксини и не знам случайност или не, но освен някоя хрема или еднодневен гърлобол, друго от години не ни е хващало. Но пък приятелката ми, и тя е с ваксина ама работи в дневен център за хора с увреждания и за съжаление не я подминават всички гадости. Но там ги водят болни, с Т, ужасно е, и цикъла е затворен.
Аз сложих едни сърми сега да се готвят, има още една зелка за още веднъж и това е. Страхотно зеле ни продаде един чичо от едно село, кьосе ли му викат, не знам, ама е чудно за кисело зеле.
Отдавна не бях правила пакости у дома... изтървах бутилката с олио, тя реши да подскочи няколко пъти по пода и да оплиска колкото може по надалеч. След кратък размисъл дали да чистя или да се метна от 6тия етаж, реших да се накажа с търкане и чистене. И стига толкова работа за днес мисля Simple Smile

# 264
Oo, Флаш, много неприятно! Олио трудно се чисти. И на мен ми се е случвало. Добре, че кухненската част на пода  е с плочки, та не се налага пране на килим. Минавам и с оцет, тъй като иначе се хлъзга.
Макавелли днес  е била Дядо Коледа и децата са били щастливи. Пипи работи на почивки, Флото очарова персонала на  "Пирогов",  Тони и Тану се грижат и за внучета, и за кучета. Айша ще има "гости",  Тетка е релаксирала в кварталното кафене, Фрау Дана е направила голяма разходка и дано не се е наложило да си ходи пеша, след като е имало "препятствия".  
А КАГ цял ден се мартакосва. Сготви само една  мусака и друго не ѝ се отбра като полезна дейност.

Внуците приключиха срока с 6. 00. Баба е доволна.
Приятна вечер на всички!

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 20:24 от К.А.Г.

# 265
Кюрдите протестират, но не знам точно защо.

# 266
Флаш, както се казва, подът ти никога не е бил по-чист! Wink У дома имах едно килимче в кухненския бокс. Горкото, голямо мърляне му удряхме - все нещо ще капне, падне, потече. Разкарах го с кеф. Точно днес отново вдигнах мерника на мокетените пътеки в стаята на мама. Неволно беше изляла половин чаша прясно мляко. Голямо търкане му ударих.

Фрау, вие поне лесно ли се прибрахте?

КАГ, поздравления за внуците!

Тетин отново излезе на пазар. Този път видял промоция на плешка до утре в Кауфланд. Защо не е взел като е бил там? За да излезе отновооо Wink

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 19:53 от tetka_the_best

# 267
Прибрахме се по живо, по здраво. Мислех по едно време да ги извървя пеша тия 4 километра до вкъщи, но ме домързя. Сега раздадох по едно питие и активната съботна почивка започна.Blush

# 268
Наздраве! Simple Smile

# 269
  • някъде другаде
Нагледах ви. Аз днес успях с плана , чистих , редих гардероби , Пена въртя 3 пъти. Прането изпрано , изсушено и прибрано. Утре продължавам с всекидневната и банята.
Фло , радвам се , че Елиа е по-добре.
Пипи , почини си , тя работата пак тебе си чака.
КАГ , през седмицата работиш  много , сега и почивка ти се полага. Браво на внуците.
Тетка , редувате се вие с Тетин , кой ще излезне на разходка.
Хубава вечер , баболини!

Общи условия

Активация на акаунт