КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 8 808
  • 375
  •   8
Отговори
# 345
  • София
Фло,това е достойно за първа страница.
 Боряна,никаква торта! Аз участвам в състезанието на КАГ,само,че старта ми е от другата страна на целта.За сега резултата е утопия.Тортата е излишна.Нали се стягаме за Варна-вместо торта и бонбони предложих танца.
 Чувала съм,че има фалшив ориз,Все не вярвам да е истина,много нечовешко ми се струва.
  Мериан,според мен двете оплаквания са с различна причина.Болките в кръста -е възможно да са от шиповете.Повръщането може да е от рефлукс, гастрит или някакво възпаление.Дано по-бързо да поставят диагноза и да намерите лечение!

# 346
  • София
Тетка, ЧРД на майка ти! Да е държелива и търпелива и да не ви притеснява много с изисквания.
Фло, добре завърнали се в къщи.
След няколкото престои на Ани по същия повод в Пирогов стигнах до извода, че е нещо хормонално. Като се оцъкли спряха болките.
Борянка, честито завръщане в мамата  и на тебе! Дано да няма повече проблеми от ръчкане по лапчо.
Марияна, дано намерите решение за лечението на ТМ. Не знам какво трябва да се изследва според оплакванията. Но докато имах ДЗО не бях доволна - по тел. искане ти насрочват час при някого си.
Почти не го ползвах, ходех си при ЛЛ, тя ми е от над 20 г, преди това беше участъков лекар на Ани. А вашия като не ви познава - не знам.
По нашите въпроси - Мрънч продължава да подкашля, иска си и купа за храчки, почти не яде. Пожела кюфтета с бял сос, бърках ги по тъмно в неделя, много вкусни станаха. Едвам хапнал 1/2 кюфте. За 16.00 ч. пожелаха царевица - пак 2 лъжици. Мрънла си яде добре. Говорих сега с мамка му - нищо му нямало, било от гадната учителка в занималнята. Днес и тя, и той са без ангажменти, но не го е завела някъде за друго мнение от д-р.
Оня не искам да го коментирам. Вчера трябваше да си вземе децата в 16.30 ч, с ПЛ. бяхме канени на РД на негово племенниче. Аз щях да отида след работа. В 17.15/все пак грижа за ближния/   потърсих блудния баща къде е в задръстванията от снега. Ами човека къртеше като пор в моя апарт. в Лозенец. Милинкия не разбрал кога трябва да ги вземе. 2 пъти говорих с Ани от предната вечер - да го предупреди. Според него не му е казала, според нея - знаел си.... Мдаааааааааа, да не пиша повече.

# 347
  • някъде другаде
Изчетох ви. Аз съм щастлива и уморена. Щял следобед водя Явор да ходи. Оризът ми се одобри от всички , Далия даже иска допълнително. Утре за обяд има от пържолите , а за закуска ще правя баница.
Ще се прикреватвам , че да имам сили за утре!

# 348
# 349
Тетка, честит рожден ден на майка ти!

# 350
  • Вила Великула
Яжка, право в десетката. Това е последният голям самостоятелен концерт на Адриано Челентано на живо - спектакълът "Rock Economy", състоял се на 8 и 9 октомври 2012 г. в амфитеатъра Арена ди Верона.
Адриана ми е любимец. Дори дъщеря ми е кръстена на негова песен.
За съжаление от тогава не е изнасял концерти и много се ядосвам на подвеждаща реклама  че на 20 март ще пее в София.  А това всъщност е неговия официален двойник, Адолфо Себастиани , който продължава да изнася трибют концерти по света.

# 351
  • Варна
Тетка, да ти е здрава майчицата, честит и рожден ден!
Да, с възрастта пощуряват, и те, и ние... ама друго си е.

Аз мисля да поработя още малко и да лягам, че сутринта след 10 щал да идва техник за сушилната.
Лека нощ Simple Smile

# 352
Челентано ни е любим, благодаря Яжка. На 20ти март сме на трибюта, живот и здраве, записано е в календара.
Тази сутрин много ми се спи и изпратих Тетин да води на градина внуче и разхожда куче. Аз си допивам кафето в храсталака и пак лягам. До после, баболинки!
Хубав ден на всички!

# 353
Добро утро и от мен.
Нищо, че е вторник, за мен е понеделник - до снощи си имах гостенчета и за мен беше празник.

Не помня всичко, което съм чела, но със закъснение да честитя рождения ден на Теткината мама - още много години да е с акъла и в движение.

# 354

"Всеки ден е дар, затова нека правим това, което обичаме, да казваме това, което чувстваме и да живеем така, сякаш няма утре. Нямаме време да бъдем някой, който не сме."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Светло, топло и уютно е в къщичката ни - звучи Челентано, навън Слънчо пилее златни коси - нищо, че е ледено, тук е -14 Nature Snowflake
Тетка, доспивай си спокойно докато и бабата спи. Вчера празникът явно ви е изморил.
Клечи, релаксирай и ти - ама пък ти е било хубаво с децата.
Тони, имаш още един ден да се радваш на малчовците - да бъде на МАХ!
Фло, как сте днес?
Кассс, кой победи на "Човечето"?
Флаш, до късно работи нощес - и аз бях будна, но реших да не пиша, че току виж имаше и други будни и щяхме да заформим седянката Smirk
Дидиа,
И днес кухнята ще си почива от мен - занимания по интереси ще имаме.

Усмихнат ден от мен и бъдете здрави баболинки Heart и

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 10:24 от makaweli

# 355
Добър ден от мен!
Днес се успах. Обаче успях в 9 без 10 да съм на работното място.
Подредих задачите за днес и веднага да ви погледна Simple Smile
Пожелавам хубав ден на всички!

П.п. губи се Алонелам...

# 356
Така и не можах да си доспя. Повъртях се в леглото, после Тетин доведе кучето и то окончателно ме разсъни. Heart
Пускам си Челентано Simple Smile

# 357
  • в сърцата на любимите ми хора
Днес вкъщи имаме рожденик. Зетко порасна с една година. Да ни е жив и здрав, да се грижи все така добре за семейството. След обяд ще хапнем тортата и ще кажа дали се е получила. Черпя виртуално и вас🎂🍾🍷.

# 358
Да ви е жив и здрав, да е щастлив и да дарява щастие на всички ви!

# 359
  • на чист въздух
Мамси, да Ви е жив и здрав зетко и все така в мир и сговор да сте.
Тетке и твоята майчица да е жива и здрава/ пропуснала съм вчера/
На бабите с внучетата също се радвам. Няма по хубаво от това да ги гушкам и мачкат и виждаш щастливи малките очички.
Днес почивам/ готвене, чистене/. Любувам се на гледката пред мен. Всичко във сняг огряно от слънчеви лъчи

Общи условия

Активация на акаунт