КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 10 148
  • 442
  •   2
Отговори
# 360

Мамси, жив и здрав да е зетко - да обгрижва с обич семейството си и да са щастливи всички Flowers Four Leaf Clover Весело празнуване Wine Glass
Чакам аз снимка на твоето творение!

# 361
Мамси ,честито на зетко, да  е живи  здрав сто години. То зет като мед,  щастливи да са  с щерката и в обич да вървят напред.

# 362
  • Вила Великула
Набързо да се обадя, че работа ме чака.
Чести да е зетя на Мамси. Да закриля и подкрепя семейството.

# 363
Мамси, честит да е зетя, здраве и обич желая!
Вчера се разчесвах повече, нещо ми липсваше работното, та днес наваксвам. Междувременно ми вървят и интервютата с кандидатите за работа. До тук съм си харесала двама,  а утре ще прослушам още двама. Изумена съм, нещо става на пазара на труда, явно влизаме в стагнация.
Хубав ден!

# 364
На прав път си , има затишие някакво , а пазарът на труда зависи от  икономиката, тя затихва. Не  е още стагнация,само дава заявка.
 То   и кадрите едни, да станеш Диоген.

# 365
Честит празник на зет ти, Мамси!
Да е здрав и да усещате неговото уважение.

За пазара на труда.
В последните две години видях доста конкурси. Трагедия. Обявено е, че търсим космонавт, кандидатстват хора с основно образование. Ама кандидатстват. Че и питат защо не са одобрени...
Големи очаквания, без покритие.

# 366
Момичета, още веднъж благодаря за пожеланията за мама Heart
Ян, радвам се за гледката, която имаш. Изпълва ме с носталгия по родния ми дом. Сутрин, щом отворех очите си, първо виждах Витоша. Не ми трябваше прогноза за времето - по нея си знаех всичко Wink
Намерихме тефтер със старателно записани готварски рецепти на мама, кръстени на нейни приятелки и колежки. И тримата го разглеждаме с голям интерес Simple Smile

# 367
  • някъде другаде
Да се обадя преди да свърши деня.
Мамси , здрав , щастлив и опора за семейството да е зетко.
Аз изпратих гостите. Остана кучето , до неделя ще го гледам. Сложих в кукъра да се готви грах с пилешко филе , боядисах си косата , направих си кафе и седнах да ви нагледам.
Дечицата ми липсват вече , а на Криси пак и беше лошо. Какво си разбута корема след този вирус не знам. Купи си лекарствата , които препоръча Айша , но за сега няма ефект. Каза , че от тогава и много често е с диария. Казах и още днес да си запише час за гастроентеролог. Обеща , че ще го направи.

# 368
  • Вила Великула
Ениса, има голяма стегнация на пазара на труда за IT кадри - т.е. заради много големите съкращения в чуждите фирми, има много такива кадри без работа. Само където са прекалено разглезени и очакват космически заплати.

# 369
  • Варна
Мамси, да е здрав зет ти и много да се обичат и разбират в семейството!

Моя майстор дойде в 14 часа та до преди малко. Показа ми всичко което исках да ми покаже, така, че да мога да диагностицирам, разглобявам и почиствам и сама пералната/комбинирана е/, като и свърши гаранцията след половин година. Сега трябва всичко да и е наред, само дето няма с какво да я тествам сега... и аз като момата в Сливи за смет се оказах Simple Smile)

Намирането на читави нови служители е изключително трудно от години насам. Да се освобождават можещи и знаещи хора по причини, различни от работна етика или експертиза е грехота. На повечето места се разбира по трудния начин, а често, изобщо не се разбира.

Пуснах си да гледам Комбина, ей, още съм влюбена в Иван Иванов, Бог да го прости.

# 370
Честит рожден ден на зет ти, Мамси!
Да е здрав и да се радва на щастлив живот с близките си хора!
Весело изкарване на празника на задружната ви фамилия!

# 371
  • София
Мамси, честит рожден ден на зетя!
Да е здрав, да се разбирате и да не си помисля за връщане по немско!
Ян, хубава гледка. Но аз предпочитам да е само на монитора.
Тетка, у нас също се подмотва 1 тефтер с рецепти от майка ми - кифлички Хриси, соленки - Кунка, пиле със сметана и гъби - Нуши и подобни. Четох ги, но много захар, не е за нас.
Флаш, как да няма с какво да тестваш пералнята? В подобен случай събирам чаршафи от леглата в детската стая. Тя нес е ползва всеки ден и като изсъхнат ги постилам наново. Калъф на матрак, на топматрак, хавлии - все ще има нещо подходящо.

# 372
  • София
Мамси,честит да е твоят зет! Да е здрав,успешен и да се радва на щастливо семейство!
 Макавели,благодаря ти за съвета за баницата с праз.Така я направих и стана разкошна.Обаче преядох,а уж се ограничавам...

# 373
  • Вила Великула
Вече съм си в къщи. доработих спешното за днес и след малко ще окопирам диванаТа и ще гледам Черешката на тортата. Вчера направо се изумих на глупостите, които наговориха по време на предаването. Едното момче направо се изчерви от притеснение.
Чакам тортата на Мамси. Като няма торта - студена вода. В моя случай ще си направя чай.
Яжка ме изпревари. Давам и път.

# 374
  • Варна
А Айша, намерих, двата ни халата за баня са чисти и сухи Simple Smile
Всичко друго вчера изпрах и е на простора замръзнало, тя пералната си переше, само сушилната имаше проблем.

Ммм умирам за баница с праз. Simple Smile Подсетихте ме, тази зима не съм правила.

Общи условия

Активация на акаунт