КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 9 999
  • 440
  •   2
Отговори
# 405
Чудна, записвай ни, само инфо къде ще ходим с такава важна прическа, да се знае.Това малките са опасни.

# 406
Прекрасна! Браво на бабината кукла! Как е изтърпяла толкова време в салона, явно ѝ е било голям мерак! Simple Smile

# 407
Момичета, сърдечно благодаря за поздравите и пожеланията към моето момче ! Дай Боже да се сбъднат! ❤️
Мамси, прекрасна е, а прическата приказна! Представям си как се фръцка сега около теб 😊
Фло, аз си капя клеева тинктура. Капвам и веднага се навеждам надолу. Няма да те лъжа доста е гадно и неприятно, но после ми олеква. Имам правени пункции и предпочитам да изтърпя прополиса пред пункцията. Син 1 и той има такъв проблем. Слага сол и какво ли не, но не иска моя метод. Веднъж обаче толкова зле, че дойде и вика давай щапи каквото ще капеш. Сега на всички с такъв проблем дава акъл и препоръчва 😁
Аз съм готова, остана салатата, затова отивам да приключа и с нея и да сядаме Simple Smile
Диди, в мислите си ми ❤️
Чаф от мен 🤗

# 408
Фло, прилагам успешно метода на Мериан с горещата сол в торбичка на синусите - правя го с обикновена готварска сол. Загрявам до толкова да може като пипнеш с пръст да пари, но да е търпимо. Като увиеш в кърпата тя малко изстива.
Ползвам и ето този ментолов камък. Натърквам с него около носа и синусите. Ползвам го и при главоболие и т.н.
Скрит текст:

🇹🇷 Ментолов камък Турция
✔️ Какво прави ментоловият камък?
💆‍♀️ Облекчава мигренозен пристъп
😌 Помага при стрес, напрежение и умора
💪 Отпуска мускулите след натоварване
🌬️ Отпушва запушени синуси при хрема, настинка и грип
💧 Овлажнява суха кожа
👣 Облекчава тежест и болка в ходилата
🌱 Натурален и ефективен
Произведен чрез пресоване на висококачествен кристален ментол – напълно натурален, нежен и силно ароматен.
🧴 Начин на употреба
✨ При главоболие – разтрий челото и усещането за облекчение идва почти мигновено
✨ При схващане – нанеси върху мускулите
✨ При хрема – разтрий леко около носа за отпушване на дихателните пътища
✨ Масаж на ходилата – премахва напрежението и тежестта
✨ След стрес – действа релаксиращо и успокояващо
⏳ Един камък стига за 6–7 месеца при употреба сутрин и вечер!
🤰 Подходящ за бременни и кърмещи майки

# 409
  • Вила Великула
Явно децата са луди по такива прически, защото лятото Вики много искаше докато бяхме на приморско. Обиколихме поне 10 места в които плетат плитки и навсякъде пълно с чакащи хора. Е, не се отказахме. И ето го резултата:

# 410
  • някъде другаде
Цял ден ви наглеждам.
Двете принцеси с плитките са прекрасни.
Днес на работа отметнах доста от натрупалата се работа , утре продължавам.
Хубава вечер , баболини!

# 411
Колко дни трае такава прическа ,не че ще си правя, от любопитство питам.

# 412
Касс, честит рожден ден на сина ти!

Мамси, Пипи! Чаровни принцески си имате!!!!!!
Моята внучка на петата минута ще се е разплела. Тя най-обикновена опашка с ластик не търпи, но иска дълга коса.  Да се откаже от балета допринесе и това, че трябва няколко часа да е със стегнато кокче. Много се надявам с порастването да се изменят нещата.
Какво да ви кажа за работата - все едно съм била в отпуск. Само дето има нова директорка и половината  колектив е нов.С децата всичко се нареди супер. Нали за това ходих три дни за по няколко часа - да свикнат с мен.
А това е нещото, което уж е шал, но не съвсем. Голямата щерка си го хареса. Сега плета за другите мацки от семейството
Скрит текст:

# 413
  • София
Тану, да свикне, ама надали! Кой както си е от дете, така си продължава.
Прическите да много яки! Не помня моята внучка да е искала такава. На нея й дай пусната коса и като се храни косата е в яденето.
Касс, да ви е хубаво!
Върнахме се от доктори. Моята операция си ме чака, 4800 лв ми оферира доктора. За другото оплакване ме праща на ЯМР. Няма само ММ да ходи, я! Айше, къде правят на коляното само? Ти беше казвала...
Неговия резултат още не е излязъл.

# 414
Операция на коленни стави ли? Синът доволен мисля от един лекар, спец по крака, трябва да го питам. При него менускус беше. Ако помня де.Но  и Айша знае всичко.
Фло, пропуснах да ти се обясня за научните  представи по моите казуси,  аз с  науката не съм позната ,животът ме е  учил,  а щом има съвпадение, допълваме се.

Сега изгледах Устюгов млад, не е сериен,  редувам. А сега ще чета книга -Агнес-Мартен Люган , бива  я. Тя психиатър била преди да пропише книги. Имам стихо по едноименна нейна книга - "Все още чувам тази музика", тогава  я носих дни  и написах стиха да  "изкарам" емоцияята.

# 415
  • София
Не, засега операция на рамото, а коляното още няма диагноза.
Фло, гледай Черешката на тортата, там има като твоя зелник, с който ни гощава в твоето село! Много известен зелник било!

# 416
  • в сърцата на любимите ми хора
На Еми това са ѝ четвъртита плитки. Издържат доста - при нея около 2 седмици, че и малко отгоре. Много ги харесват девойките. Ако я питаш, все така ще ходи. Само дето си мисля, че не е съвсем добре за косата. Оплака ми се, че е боляло, докато я сплитаха. Ама трай, бабо, за хубост🙂. А момичето, дето я плете, как издържа 3 часа полунаведена?!? Ще остане без кръст, за краката изобщо не говоря.
Аз зачетох Исабел Алиенде. Много ми я похвалиха, но не е мой то. Ще я помъча още двайсетина страници и, ако не върви, ще я оставя.

# 417
Значи тук съм.
Обаче с нов стар телефон.
И меко казано съм изнервена.
Настройки, чудесии…

# 418
  • Вила Великула
Издържа дълго тази прическа. Зависи детето колко ще изтърпи.
А за зелника, ако си спомняте едно от гостуванията при Фло бях направила и хапнахме.

# 419
  • София
Ето съм.
Отоварям по ред на номерата - Фло, утре сутрин си пусни тото и си купи билетче за търкане. Как позна, че съм работна днес?
Мариянка, ЯМР на коляно ми правиха в Софиямед. Техен ортопед ми даде направение, записах час и изрично питах дали няма да ме набутат цялата в тръбата. Обясниха, показаха - лягам на леглото и тръбата е до кръста ми, все едно твърдо одеало. След изследването и разговор с д-ра предпочетох да не се операрам. Според набора-ортопед все нещо ще ме боли. Като изтърпя болките от коляното, може да ме заболи другото, после я кръст, я рамо - всичко е от ЕГНто. А и упойките са силни, имам опит с родителите ми - след тях много бързо развиха деменция ли, австриец ли.....
Мамси, къде правихте плитките? Нали бях пускала сайта на Пъзел, че Ани работи там. Да, поболява докато ги сплитат - трай, бабо, за хубост. Може да издържат много време, може да се мие косата, да се мокрят. Когато ги разплетат ще установите падане на много косми. Те не са от сплитането, а просто косми, които и без това е трябвало да паднат през преиода на сплитане. Ако е била с пусната коса - по 5 -10 косъма дневно няма да се забележат. Но след 20 дни плитки  ще е цяло вълмо. Те са си падали периодично, но си кротуват заплетени.
За съжаление проблема на Мрънч продължава, не се е разминал. Мамка му уж кандиса да го водят на психолог. Според мене първо те с Оня трябва да минат от там. ....
В у-ще не желаят да се оплакват и споделят, защото пак според Оня  ще стане страшно и ще ги погне ДПС. Имам предвид не партията, а детска педагогическа стая. Така се случило с дъщерята/6-7 кл/  на съдружника му - сричало, не можело да чете и е под наздор на ДПСто. Прегракнахме с Пл. да им обясняваме, че момата е сгазила лука за друго, не за четене и двойки. Все пак Пл. има богат детски опит с въпросното ДПС и после обучение в ТВУ. Послудното не е Техникум по вътрешна украса.

Общи условия

Активация на акаунт