КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 12 339
  • 532
  •   2
Отговори
# 525
Чета ви тихо.Heart Eyes Най- противното ми домакинско задължение е чистенето. Това правих преди обяд. После почивка, бяло вино и сериали.

# 526
  • Вила Великула
Не само русенските мадами са тук - има от далечни и близки места, от клон и от реалност. Аз пък днес не съм чистила или готвила. Имахме достатъчно храна от вчера. Чисто е, единствено зареждане на миалната. Затова пък поработих добре.
Тони, имаш ли отзиви за този филм, който се каниш да гледаш. Чудя се дали него да гледам или някой филм на Диема фемили. В събота и неделя от 20,00 ми харесват филмите, които пускат там.

# 527
  • София
Прибрахме се от гостуването. Беше един дъъълъг обед. Домакинята се беше не постарала, а престарала. Ядки, разни разядки - кьопоолу, домашна лютеничка, картофена салата, червено цвекло настъргано, кисело зеле, сурова туршия, желиран телешки език, свинско със зеле, пържоли с гъбен сос и за десерт - приятен сладкиш с масло, кокосови стърготини, маслени бисквити и какао. И всичко беше много вкусно. Гледахме сватбения им албум. Същия като нашия - едно към едно. Само героите други. Тази година и те като нас ще празнуват златна сватба - живи и здрави да сме. Добри приятели са ни - вече от половин век. Запознахме се, когато момчетата ни, тогава лейтенанти, започнаха служба в едно поделение. А колко спомени имаме...Заработили сме си ги през годините.
Сега почивка. Говоря с дружки. Ще си прегледам и лекцията за утре.
Чудя се дали да търся филм или да се прикреватя и лека нощ, деца.
ФРАУ ДАНА и на мен не ми е любимо това занятие. Предпочитам да гладя.
Ако не съм заспала, по-късно пак ще намина.
БАБИТЕ, дето не се появяват на хоризонта, няма да ги издирвам поименно. Няма и прегръдки да им изпращам. Ще си говоря с тях, когато дойдат в къщичката ни. Рекох, фръцнах се и заминах...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 528
И за мен беше пепеляшкин ден. И готвих - лимец, ориз, гъби, мръвка - всичко в тавата. За вечеря,  за утре и да си носи ММ на работа. Как бързо си припомних този режим за готвене - за два дни да има.
Макавели, хич не го знам какви ги върши ММ по село. Ма не искам и да знам. Нали знаеш, че ако се следим, непременно ще се хванем в крачка

Скоро не съм се отчитала с вицове. Моля!

- Мъж звъни на жена си
 - Къде си?
- При вечния огън.
- Къде? В парка ли?
- В кухнята. Готвя.

Ако искаш да имаш плосък корем, трябва да ядеш плоски неща. Например пица, сандвичи, мекици, шоколад....А от шоколада и плочки ще направиш.

Ако обичате филия, богато намазана с масло, но се боите, че ще надебелеете, просто разбъркайте в блендер маслото с 50 грама водка. Водката ще притъпи страха ви и ще си хапвате с наслада.

Среднощен чат:
- Къде отиваш?
- До хладилника да си взема сладолед.
- А не е ли късно?
- Моят хладилник работи денонощно.

Ако си седя в къщи, ми се появяват психологически проблеми. Ако изляза,  веднага започват финансови проблеми. Какво да правя?

Дойде ми съобщение - "Психиатричната болница ви иска приятелство." Разгледах страничката им. Най-важното е, че имаме 15 общи приятели. Със сигурност ще приема. Там всички сме си свои.

Уморените бръмбари в главата ми постоянно мърморят -  "Спри се! Припомни си на колко години си!" А шилото, дето в торба не стои, им отвръща - "Никогаааа! Животът сега започва!"

Спокойна вечер и сладки сънища!

# 529
Надничам да ви нагледам, нямам какво да кажа и си трая.

# 530
САЛЮТ  БАБОЛИНКИ-БОРОВИНКИ!  Hands Wave
ТАНИТА Е ТУК, ТАНИТА Е ОТНОВО В РЕДИЦИТЕ НА КГБ-то!   Sparkling Heart
Благодаря на всички момичета, които очакваха да пиша, които поздравяваха мен и семейството ми за всички празници, през които отсъствах!  Kissing Heart

Ей, голямо отсъствие беше, голяма скука!
Вярно, четях ви редовно, но друго си е когато можеш и да пишеш!  Memo
Добре, че голямата щерка дойде, донесе ми и залепи буквички на кирилица и набързо “отстрани повредата“ в новия ми лаптоп! Дано скоро не върша подобни сакатлъци!  Yum

При мен нищо интересно, болките в кръста са уж понамалели, но пак си ги има.
Седя си в къщи на топло, че заради грипа и ниските температури съм разпуснала тракийките и до м.Март, както всяка година няма да имаме сбирки в Пенс.клуб. Нали сме коя с канадка, коя с бастунка, да не стане беля по пътя.
То пак зависи Баба Марта какви мурафети и температури ще ни поднесе!

ЛЕКА НОЩ, девойки!  Flowers Four Leaf Clover

# 531
Танитка, добре си ни дошла - радвам се, че се появяваш, крайно време беше Как е дядо Стефчо?
Гледам Коледен филм по БТВ - много е сладък!

Спокойна нощ баболинки Heart и

# 532
  • Вила Великула
Танитка, добре завърнала се. Очаквам, че ще пишеш по-често, дори и да няма какво да кажеш. Просто ти така си мислиш. Като Борянка. Винаги има какво да чуем от вас.
Тану, в последния виц се припознах.
"Уморените бръмбари в главата ми постоянно мърморят -  "Спри се! Припомни си на колко години си!" А шилото, дето в торба не стои, им отвръща - "Никогаааа! Животът сега започва!"
Фло, заредила си се с приятни емоции и сега очакваме чудеса да сътвориш.

Общи условия

Активация на акаунт