КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 13 030
  • 566
  •   3
Отговори
# 540
  • някъде другаде
КАГ, честито на син2. Безаварийно шофиране и снаха да докара с нея.
Браво и на внуците. Още много успехи им желая.

# 541
Добър ден, баболини! Да се отчета като за начало на седмицата. На фронтовата линия съм. Досега се занимавах с един дървен философ, който е компетентен по всички въпроси  - от отглеждане на зеле до космически кораби. Сега съм гладна и нервна. Стоя си в кабинета, за да не си го изкарам на някой и си пиша отчета.
Имах  пИятел в събота и неделя, дипломиран скиор. И разбира се, научих много нови неща.
Трябвало да опазваме природата, защото като духа силен вятър, падат дървета като тези в детската им градина. А това води до липса на ,,онова дето го дишаме,,. И сега в тяхната градина има по-малко кислород. Пазете природата, ДОпредени сте,  ако искате да дишате. Явно са им говорили нещо за климатичните промени, но това му е останало в главата.  Другото е слугинаж в почивните дни и  даване на всякакви хапчета на деди, защото реши да се разболява в края на зимата.
Танитка, радвам се да те чета. КАГ,  стЕгни се малко. Не забравяй за дефилето на Флото. Поздрави за медалистите и безаварийно каране за син  2.
Тони, браво на теб, чакаме репортаж от мястото на купона! Другите няма да ви коментирам, щом се занимавате с рутинни неща, значи сте добре. Клечи ми се губи, Дидия  Heart
Макавели,  присвоявам си китката,  любими са ми. И фрезиите също.
Боряна,  стихо нещо?
Голяма прегръдка за всички ви и хубава седмица!

# 542
  • София
Не успях да ви се обадя от тръстиката, та сега привет от дома.
От сутринта до сега - нищо интересно. Лекичко контузих бялата птица. Почти не се забелязва, но все пак си признах без бой. Stuck Out Tongue Winking EyeРомео каза, че сега вече няма толкова много да се стягам, когато шофирам. Прав е. Сега малко почивка и поемам към срещата с моите студентки.
МАКАВЕЛИ, според твоите мъдри думи днес, щастливите да сипват на останалите, си представих, че ние в КГБ-то сме като скачени съдове. Grinning Крайния резултат - всички сме щастливи!!! Heart
ПИПИ, благодаря ти за линка. Hug
ТАНУ, как си? И моя хладилник работи деноношно.   Stuck Out Tongue Winking EyeНе за мен. За съседите и за деди.
КАГ, честита нова кола на син 2 - безаварийно да я ползва, да обикаля по света и у нас, да вози гаджета, а и теб също. Поздравления за успехите на децата! Браво! И занапред първите места да са запазени за тях! Grinning
ЕНИСА, Допредени сме, сега остава да спазваме указанията на младия Еколог и природозащитник. Няма значение, че сме пИятели, няма да ни се размине, ако нарушаваме правилата. Да вземем, да се организираме и да засадим някое и друго дръвче! Колко ли много ще се радва пИятеля, ако той участва в засаждането на дърво? Преди няколко години купих брезичка и с класа на Елиа я засадихме в двора на училището в Люлин. Трябва да отидем и да видим прихванала ли се е.
Нямам време за повече коментари. Време ми е да тръгвам.
На вас - приятна почивка!

# 543
Отново се явявам по обедно  време! Да не си помислите, че съм спала до сега, не съм, с битовизми се занимавах.
Танитка, най-после, ха добре завърнала се!
КАГ, със здраве и безаварийно да си кара новата машина момчето ти! Пожелавам сега с новата кола и една булка! Поздравления за медалистите! Здрави да са и още много медали!
Днес син 1 си е в къщи и той се занимава с малкия, защото аз след малко отивам да ми вадят мъдреца. Като знам Мериан през какво мина, доста ми е притеснено. Ако се сетите стиснете по едни палчета.
Хубава седмица баболинки! 🥰

# 544
  • София
Касс, всички палци са стиснати! Даже и на краката, понеже съм с медицински чехли на работа. Купила съм си да не стоя по цял ден с ботуши в офиса.
КАГ, браво на твоите деца! Все така да успяват! Имат пример от олимпиадата! Новата кола да е честита на сина ти, снаха да ти доведе с нея!
Ениса, честито дипломиране на скиора. Бъдещ екозащитник ,нека!
Това не подсети каква дума измисли внукът ми в събота: мокрък. Бил мокрък и затова не можел да се обуе след баня. Опасни са тия, малките!
Фло, нищо за бялата колица, нали е с каско, ще я оправиш.
Радвам ви се на всичките, дано сте добре и да сипвате и на другите!

# 545
С мама сме в спешното на Токуда, съмнение за пневмония. Стиснете палци, моля

# 546
  • на чист въздух
Писах , писах и го изтрих.
Теткеее, стискам силно

# 547
Ян, моля те, пиши! Благодаря за палците! Чакаме резултати от изследванията и рентген. По обяд вдигна температура 39

# 548
Тетка, стискам палците - бабата навън не излиза, явно "глътна" някое вирусче. Тя не е на легло, човек да помисли, че е от залежаване. Дано се стабилизира и се овладеят нещата Hands Plus1
Кассс, и за теб са ми стиснати палците - мина ли вече интервенцията? Дано не те боли много Hands Plus1
КАГ, честита да е новата кола на син 2 - безаварийно каране, да го води безотказно по хубави дестинации. Да са живи и здрави и внучетата с медали и награди. Толкова труд и упоритост се награждават с победи и ви карат да се гордеете Heart Кантара много ми хареса - не действа стресиращо Smirk
Ениса, много дълбокомислени думи от пИятеля - браво на детето, умее да прави анализи и умозаключения!
Пипи, прочетох  и аз статията за късните университети - много вярно е това. Най-възрастният студент на ММ беше един дядо на 78 г - искаше да учи инженерство, да бъде сред млади хора и да се чувства млад. Не зная какво стана след като мина изпита при него.
Фло, съгласна съм за скачените съдове и в частност при нас, в КГБ. Силата на мисълта е голяма работа!
Тони, за теб да свършва бързо седмицата - чака те хубаво пътешествие.
И аз се питам къде е Клечи - драсни две думи бе, момиче!
Дидиа,

# 549
Прибрах се. Мина. Имам изписан антибиотик. И при мен леко (каквото и да значи това) е засегнат синуса. Изписа ми капки за нос, които да капя не повече от 3 дни и за обезболяващо ибупром синус по 2 Табл. Каза да му се обадя след 2-3 дни без значение дали съм добре или не. Смята, че всичко е наред и няма да има усложнения. Ще видим. Дано! Конците ще се махат след 2 седмици. Сега усещам, че упойката минава и се питам дали да не изпия още сега ибупрофена. Вие какво мислите?
Тетке, как е мама, какво показа рентгена?

# 550
  • Вила Великула
Отново всички палци са силно стиснати.
Тетка, дано да е нещо леко, а не пневмония и бързо да отшуми.
Кассс, пий по-добре ибупрофена, че да не те стегне болката.
КАГ, честита придобивка на сина ти и браво на внуците за постиженията.
Ениса, пИателя е отново с бисери, както и внука на Мериан. Да го видим и нашия след някоя друга година какви ще ги плямпа.
Тони, приятно изкарване и потанцувай и за нас.
Дидия, Клечи и останалите покрили се момичета - обадете се, за да не ви мислим.

# 551
Писах на Клечи и после се чухме - ОК е. Има почти всеки уикенд внучета на гости, пазарува и шета преди и след тях, фитнес и естествено Принца на първа линия. Праща поздрави на всички и каза да не я мислим Simple Smile

# 552
Понеделник.
Ставам по-късно.
Обичайните неща набързо.
Тръгвам за работа.
Изпускам тролея. Качвам се на автобус. На спирката, на която трябва да прескача, има аварирал автобус, който всички други трябва да заобикалят и съответно спират или много напред или много назад. Хората тичат... Качвам се на тролей. Две спирки по-късно подминавам автомобил, който е горял. След още една спирка се качват контрольори. Любезни са, но по това време забавят превозното средство.
Все пак стигам на работното място навреме.
Сама съм в следващия час. Но получавам нареждания по телефона.
Едната колежка идва към 10 и ми казва "добро утро". Според мен вече е ден...
Другите след нея по някое време.
Денят минава в някакъв хаос. Започвам с едно. Прекъсват ме. Второ. Трето. Връщам се на първото.
Една колежка, която работи само хоум офис, се намесва в хаоса ми днес по имейл. С нареждания. Ами пратих я в девета глуха. За нея и утре е ден.
В 17:30 обаче си взех чантата и си тръгнах.
Повървях пеш.

Сега ще се върна да ви чета.

# 553
  • някъде другаде
Чудих се сутринта защо няма репортаж от шипковия храст , а то напрежение при Тетка.
Тетка , как е бабенцето? В болница или вкъщи сте?
Ениса , любимец ми е пИятеля , винаги ще научим нещо от него.
Аз ще се прикреватвам с книжката. Снощи я започнах на Елиф Шафак , много ми е интересна.
Лека вечер!

# 554
Тетка, стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт