КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 13 581
  • 590
  •   2
Отговори
# 570

"Нищо не е вечно! Затова, ако животът ти в момента е хубав, наслаждавай му се. Ако положението не е розово, не се тревожи, защото и това ще премине. Това, че животът в момента е труден, не означава, че не можеш да се смееш.

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Колко сте ранобудни и някои работни!
Фло, ти вече отремонтира няколко зъбчета - днес особено рано си започнала работа.
Борянка, явно снегът вали по диагонална лента - при нас и в София няма, при теб има, от Казанлък ми изпратиха преди малко бяла снимка ... природа!
Кассс, дано така безболезнено да премине всичко.
Ян, красиви чаши си сътворила - браво!
Тетка, да ви е спокоен деня!
Яжка, честит имен ден - носи красивото си име с чест, а то да ти носи много късмет! Бъди здрава!

Пипи ме отвя, но аз като костенурката - лека-полека ...

Хубав и усмихнат ден баболинки Heart и

# 571
  • някъде другаде
Яжка , честит имен ден. Желая ти здраве и благополучие. Остани си същият човек , който си - винаги усмихната.
При нас има сняг , не е много , но е побеляло.

# 572
  Яжка, бъди здрава и дълги години да си носиш името!

Хубав ден, приятелки!

# 573
Добър ден, бабетки!
Яжка, здрава да си, с гордост да си носиш името! Да се радваш на внуците, да си все така бойна и усмихната!
Тетка, дано нямате повече премеждия, че и ти се изтормози много в последно време. Пази си Тетин, гледай си внуците и дано намерите време и за себе си. Пожелавам ти го.
На работните момичета Тони, Ранела, Пипи Мериан  - не се преработвайте, вземете пример от мен. Толкова ми писна, че вчера и днес го раздавам с краката на бюрото. Със сигурност е временно състояние, ама за момента това е положението.
Касс, все така да изкараш зъболечението,  гушкай си  ,,обезболяващите,, .
Ян,  много красиви неща си направила. Възхищавам се на всички с творчески умения. А тук в групата сте доста,  показвайте ги по-често.
Флото явно се е отдала на алъш вериш с феята на зъбките и няма да я коментирам.
КАГ ме изпревари, хубав ден на всички!

# 574

“естит имен ден на Яжка!
Здраве и всичко, за което мечтае!
При нас - още от същото, без ток и вода отново бяхме, вода още няма. Весело е , обявяват протест и няма никой, само  у фб ,не че ще ида ,само аз липсвам там.

# 575
  • София
ГРАДСКО ЯЖКЕ, БЛАГОСЛОВЕНА ДА СИ! ЧЕСТИТ ТИ ПРАЗНИК НА ИМЕТО! ДА СИ ГО НОСИШ ОЩЕ МНОООГО ГОДИНИ С ЧЕСТ И ГОРДОСТ! НЯМА НУЖДА ОТ ПРОМЯНА - ХАРЕСВАМ ТЕ ТАКАВА, КАКВАТО СИ - ЗАПАЗИ СИ ХУМОРА И УСМИВКАТА, СВАО. А НАЗДРАВЕ! Heart Hug Kissing Heart
Да не остана по-назад от БОРЯНА, и моя поздрав е в лила. Grinning

# 576
Изпод шипковия храст на ушенце споделям, че мама е по-добре от вчера.
За пет минути успях да се видя с дребосъчковците. Каката искаше да я гушкам и да не я пускам, а брат ѝ бягаше от мен да не го хвана и намачкам Heart Безценни пет минути Heart

# 577
  • някъде другаде
Тетке , радвам се , че майка ти е по-добре.Нека утре е по-добре от днес.
Обаждам се само да ви пожелая лека вечер и спокойна нощ. Аз ще ходя на гости на колежката ми.

# 578
Здравейте.
До къде я докарах да ме издирвате, срам голям. Вчера едно другарче ми се обади да пита добре ли съм  - хем ми стана мило, че ме мислите, хем неудобно, че съм такава патка заспала, та все отлагам да драсна няколко реда.

Истината е, че вляза ли в темата толкова се увличам в приказки, че почти не минавам със ,,сбит преразказ"" - явно съм го пропуснала този урок.

А иначе нищо съществено не ми се случва - ежедневие. Живея почти в хибернация и чакам топлото време.
Хич не ми харесва времето след Нова година - студ, дъжд, малко сняг и много кал . Тя калта си е постоянно вече месеци.

Разбрах, че Теткината мама е имала проблеми - дано да се оправят нещата и да не се повтарят .

Тони, весело да ви е на гостито.

Честит имен ден на Яжка!
Да е здрава и да има много хубави моменти с близките си хора.

Толкова за сега.
Да ви е спокойно и топло!

# 579
  • Вила Великула
Добър вечер и от мен.
Вече съм си на село. Разтоварих си багажа от колата ии веднага ме подхванаха задачите от деня. Ще поработя още малко и оставам другото за утре. Уморих се днес. До 12,00 часа имах 30 телефонни разговора и 4 срещи с клиенти. После имах работа в МОЛ Парадайз в една банка и забравих къде съм паркирала. Помня етажа и номера уж, но не си виждах колата, накрая я видях - няколко пъти бях минала покрай нея. Явно умората си каза думата.
Тетка, радвам се, че майка ти се подобрява, а малките са ти наистина валерианчетата.
Клечи, пак си писала в телеграфен стил. Разкажи нещо, разбрахме че се виждаш често с внуците. Явно много се кефят на баба си Клечи.
Нашия Малчо е много смешен. Седи с една сериозна физиономия на мъж, с увисналите големи бузи и с едни плътни нацупени устнички, но като види кака си, все едно вижда слънцето, започва да издава едни звуци на радост и да се смее с глас. Голям е циркаджия.

# 580
Хей, без малко да изпусна имения ден Simple Smile
Яжке, здрава да си и да си носиш още много години името! 🍀🌹🥰
Тетке, много хубаво, дано е все така добре майка ти! 😘
Клечице, радвам се да те "видя" и вече да не ни хвърляш в притеснения! 😘
Пипи, ама и ти като Фло, сопри се за глътка въздух бре жена! 😘. Представих си твоя сладкиш как се радва и се смее на кака си 😊 и нашия така се радваше и продължава да се радва на кака си.
Спокойна вечер баболинки!

# 581
Да се обадя по вечерно време.

Днес послушах Ениса и бях образно казано с крака на бюрото. Сама в стаята. Тишина. Подредих си много неща. И си тръгнах 20 минути по-рано. Като излезна и като е светло ми става много хубаво. Походих пак пеш.

Клечи, аз свикнах щом влезна във форума да се обадя тук. Може да не казвам кой знае какво, ама ... Така свикнах и да ви чета. Забелязвам липсата на хора. Особено на тези, които познавам лично. Нали живеем в една къщичка Simple Smile Всяка от нас си има своя стая и живот, ама сме под един покрив Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Има ли между нас някой запознат с годишни данъчни декларации?

# 582
И аз непрекъснато надничам тук и се радвам да ви чета Heart
Пипи, това с издирването на колата в мола си е голямо приключение. Една приятелка (моя милост) вече си прави снимка, за да знае къде да си я търси 😝
Толкова хубаво разказвате за внучетата!Радвам се на всички ! Честити медали на внуците на КАГ 🍀Златни са ни  дечицата, баболинки !

# 583
Охх, Ранелка, как хубаво си го казала -
,,нали живеем в една къщичка ..."""
Тъй, тъй, така е.

Аз няколко седмици поред си имам дечица почивните дни.
Много ми е хубаво, но ми идва лееекинко уморително. От четвъртък започвам с пазаруването и заготовките, в петък вечер посрещам ( в повечето случаи ходя да ги взимам от някъде), в неделя вечер изпращам ( водя до тях) през другото време забавления насам - натам, и така.

Тази седмица пак ще ходя до тях още на обяд  в петък да взема Росен от училище и вечерта, като се прибере сестра му да дойдем у нас.
Дъщеря ми и зет ми ще пътуват в чужбина и ще се приберат в понеделник следобяд, та аз и на училище ще ги изпращам и може би неделя вечер ще отидем всички + Чарли да спим у тях.

А сега си грея коленцата.
С ей такава лампа
.
После имам поне час, та и повече да си приведа къщата в ред и от утре всичко с начало.

,,Народният будител"" почна нещо да се поуспива, та някой път излизаме на разходка и към 7.00.
Добро животинче е ми е съвестно, че стана вече два месеца не съм го водила никъде освен из квартала, но чакам по топло и по чисто време.

Ооо, и от мен честити медали за внучетата на КАГ - хем отличници, хем медалисти.
И честито ново возило на синко.
На късмет да е и да вози хубави хора на хубави места.

Процедурата ми приключи.
Стига толкова за сега.
Излизам от къщичката, ама вие не заключвайте вратата ...

# 584
  • София
Яге, честит имен ден с пожелания за здраве и щастие с деца и внуци!
Тетка, да се оправя бабата и да не ви създава главоболия.
Ранела, като прочетох за отиването ти на работа рязко се изморих.
То не, че аз не ползвам ГТ, но поне не бързам - когато и който дойде се мятам.
Клечи, описваш и моето време с подготовка за внуци. Така ще е докато искат да идват. После ...

Общи условия

Активация на акаунт