КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 5 417
  • 226
  •   4
Отговори
# 180
  • София
Добър вечер!
 Ениса,минах през градО около 15ч и разбрах,че има проблем с водата.Чак на магистралата намерих работеща тоалетна...
 Ох,лекувайте се,момичета! Този грип се разпространява много бързо.Аз уж не съм болна,но нещо много ми се спи,за разлика от предната седмица,когато пък не можех да заспивам.
  Направо си лягам.На вас-приятна вечер!

# 181
Три дни ме гони апетит
Е, не се отказах.
Ям, здрава съм, какво да искам повече ?!
Лека нощ!

# 182
Да се обознача, че съм тук.
След като сутринта се успах Simple Smile
Благодарим на Фло за новата лекция.
Разбрах, че Ениса участва в кастинг:-)
Мериан реди пъзели. Браво! Аз имам няколко, но не ми е дошла музата.
Пипи, не се давай на вируси.
Тони, как е кръвното днес? Как усещаш, че е високо?

# 183
  • София
Три дни ме гони апетит
Е, не се отказах.
Ям, здрава съм, какво да искам повече ?!
Лека нощ!

Да си пийнеш нещо към  вечерното ядене.
Концентрат, вино, бира, газирано, вода - кой каквото харесва.
Тони, вчера четох и забравих да пиша - за проблеми като на дъщеря ти ЛЛ ми препоръча Иритаколин на Допел херц, билково е. Доволна съм - нямам оплаквания след 1 изпита опаковка. Иначе всяка пролет и есен не ми беше комфортно на тумбака.
Фло, аз  също като КАГ предпочитам да решавам сама за себе си. Може да попитам за мнение, но накрая си вземам моето решение.
Рекламата  за Резиста протект я одобрявам. Пл. също искаше да вземем за  мрънчоците. Питах моята ЛЛ, одобри го. Но трябва да се дава всеки ден поне 2 месеца. А ние дори да го купим и дадем на родителите - няма гаранция, че ще дават на дечицата редовно. Оня ще развива теории, че организма трябва да се справи с ядене на витамини. Ама да им обели 1 ябълка няма да се надигне. А мамката ще пропусне 2 -3 дни, после ще забрави и след време ще намеря опаковка с изтекъл срок - лично е изпитано с нея.

# 184
Яжка, как работеща тоалетна чак на магистралата? Ужас! Каквато съм пикла директно си ставам за резил! Simple Smile

Тази вечер форума нещо ми забива.
Всички са по леглата с изключение на мен. Поуморих се днес. С децата скачахме и тичахме пред телевизора и сдадох багажа още на втория клип Wink
Лека да ни е нощта, баболинки!

# 185
Малеее! Какви сладкиши са подопечените ми Heart Надявам се да не се наложи някой да вика полицията да ме арестуваУтре ще отида на сутрешния прием да се видим и с родителите.
Мери, пета година съм в пенсия. Има млади учителки и до сега не са имали проблеми. Но сега има. Още една се е разболяла и друга стара колежка започва работа за 6 месеца. Дано се оправят младите!
Пъзелът е нареден. И едни кокичета от 500 бр. наредих. Залепени са и чакат да ми дойде музата да ги рамкирам.
Скрит текст:

Казвам ви лека нощ!
Аз отивам за малко под шипковия храст и ще лягам рано, че утре ще ставам рано. Дано успея да заспя.

# 186
Айша, в рекламата имах предвид бабата.  Тя е доста асертивна, според лекцията на Фло. А ние  относно внуците никак не  сме асертивни.

Тану, успех!  Пет  години са нищо. Аз съм почти 12 и пак се справям.

# 187
  • София
Преди да ви кажа лека нощ, да ви попитам - има ли желаещи за постановката Здравей, как си приятелю? Дават я на 15.февруари в Музикалния. Чух добри отзиви за нея миналата година. Мисля, че КЛЕЧИЦАТА я беше гледала.
Казвайте кои ще ходим, та тези дни да взема билетите.
Лека нощ.

# 188
  • някъде другаде
Добро утро!
Снощи не направих редовната проверка , но нали бях на заведение.
Искам да ви покажа , с какво се занимава моята Криси , кога успява с двете деца не знам.
https://www.facebook.com/search/top?q=%D0%B4%D0%B2%D0%B5%20%D1%8 … 0%B8&locale=bg_BG
Ранела , кръвното го усещам , като ме боли главата. С вчерашния прием на второто , ново лекарство сутрин и вечер , а не обед и вечер беше добре , ще видя днес.
Айша , благодаря за съвета. Днес , като се обади ще и кажа да отиде да си купи.
Тану , наслаждавай се на сладурчетата.
ПО повод рекламата. В Искам да кажа една баба ни пише , че са и на гости 4 внучета и всяко искало различна закуска , та им правила. Една друга потребителка и пише "Бубе , ти си като бабите от едно време , сега и на рекламите не искат да ги гледат , а им дават витамини."
Хубав ден , баболини!

# 189
Добро утро, баболинки!
Тони, не се отваря конкретна страница.
Тану, вчера си мислех за теб, как е минало. Много ти се радвам на сладурите. Да си изкарате хубаво времето заедно.
Аз си пия кафето под шипковия храст. Тетин излезе към дребосъчковците. Като че ли май пак ще полегна.
Хубав ден! До скоро!
Пп - чак две различни закуски не правя на моите, ама да го върна детето по този начин...

# 190
  • някъде другаде
Тетка , аз успях да го отворя. Ако искаш да видиш копирай линка и го сложи в търсачката. Може да се види страницата и във Фейсбук - Две ръчички се казва.

# 191
Ново 20 при нас. Дребосъчковците са хремави и си остават вкъщи. Дъщеря ми е ХО, следобед ще ги води на лекар и после ще ги доведе у нас, защото имат неотложен ангажимент. Снощи нищо им нямаше...

# 192
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро, баболинки!
Тетка, дано се разминете само с хрема. Пазете и бабата, че става сложно. Тя как е?
Тони, видях страничката. Много хубаво го е замислила Криси. Успех ѝ пожелавам!
Тану, слушат ли подопечните? Не се съмнявам, че ще се справиш.
Заведох Еми на градина. Алексче е отпаднал, повръща и всичко го боли. Има и температура. Дано по-бързо да минава тази гадост!
Сега ще почета (послушам) малко книжка и след това на пазар и малко на разходка. Нямаме слънце, но е меко времето и не вали.
Хубав и спорен да ви е денят.
Дописвам: Фло, няма да мога да дойда в Музикалния. Февруари ми е месец при мама. Яд ме е, че ще пропусна.

# 193
Мамси, точно си мислех как ще правим гимнастиката с децата и мама. Тя ще си седи за два часа в нейната стая, няма да ги събираме заедно. Друг вариант няма. Иначе бабет е по-добре, оправихме кръвното.
Прегръдки за Алексче! Милото, бързо да му мине!

# 194

- Не можеш да вземеш назаем от чуждата радост, от чуждото здраве, нито миг от дължината на нечий чужд живот, но можеш да даряваш - радост на тъжния, надежда на болния и да наситиш всеки миг от живота си с нежност, с любов, с благодарност... И той, твоят живот, ще бъде благословен, защото толкова много неща си струват на този свят. Затова сме тук. Затова ни има...
Рая Видинска

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Дидиа, днес отново всички положителни мисли са отправени към теб
Събрах общо 6 часа сън от 23.30 снищи до тази сутрин - то не бе четене, рисуване, планове и т.н. И сега зор отворих очи.
Тетка, Мамси, дано бързо оздравяват децата!
Тетка, пазете бабата - давай й витамини, проветрявай и забърши където са били децата. Ти си ги знаеш тези неща, ама си е опасно за болен възрастен човек - крехки са като кристална ваза ...
Тони, чудесно занимание си е измислила Криси - включва и детето, което е много занимателно и полезно. Каква е професията й?
Фло, лекцията ти е занимателна и полезна - с удоволствие се запознах с нея. Благодаря ти! Би било интересно да се чуе на живо, както и коментарите.
Пипи, овладя ли положението?
Днес май ще ми е Пепеляшкин ден - в студеното време не ми е проблем готвенето, но чистенето не ми е по вкуса. Все пак ще трябва да запретна ръкави ...

Хубав ден баболинки и се пазете от вирусите Heart и

Общи условия

Активация на акаунт