КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 9 264
  • 400
  •   5
Отговори
# 375
  • София
МАМСИ, ДА Е ЧЕСТИТ И БЛАГОСЛОВЕН ЗЕТКО! ДА Е  ВНИМАТЕЛЕН КЪМ ГОЛЯМОТО ВИ И ЗАДРУЖНО  СЕМЕЙСТВО! ДА СИ ОБИЧА И УВАЖАВА ТЪЩАТА! Stuck Out Tongue Winking Eye
Следобяд поработих - леко и приятно беше, въпреки, че преобладаваха извадените зъби.
Сега ще поработя за Касата. Като ми писне, ще правя лекцията за понеделник. Незнам какво натиснах и тотално изтрих лекцията за тогава. Внучката я търси къде ли не, рови детето в кошчето - не и не. Изтрих я качествено, без следа. Ядосах се на себе си, та добре, че внучката ме подсети, че я имам напечатана. Е, отдъхнах си. Сега я пиша в лапчо. Двойно работа, но няма как. Който не внимава, така му се пада.
ФЛАШ, харесвам тази приказка - Сливи за смет, та я разказвах на внуците, когато бяха малки.
ТОНИ, щерка ти нека ходи на лекар.
Скрит текст:
Вероятно се касае за синдром на раздразненото черво. На внучката назначиха Бисептол - на 12 часа Х 1, И с разлика от 2 часа - пробиотика Ентерол. Много строга диета - 4 дни само солети и обикновени бисквити - 3-4, вода или чай. Вчера варени картофи с малко сол, днес същото, от утре - варен ориз, кус-кус с малко сирене и лъжичка масло, препечена филийка с малко масло и варено яйце, може и т.н. супа Моро - добре сварени моркови и разварен ориз, с малко сол. Може и други супи, но да са пасирани - като напр. картофена крем супа. Свежи плодове и зеленчуци по-късно. Да опита все пак и ванилията с киселото мляко. В началото е забранено мляко и млечни, боб, зеле, грах, леща, сладкиши, шоколад. Чай и вода.
Момичета, мисля рано да се прикреватя, та ви пожелавам Лека нощ!

# 376
Добър вечер!
Мамси, честит да е зетко! Да е здрав, щастлив и уважителен! Хареса ли тортата?
Очаквах Диди да се появи. Диди, ❤️ в мислите си ми и не само в моите. Няма начин, да няма начин! ❤️
Аз днес не знам какво се омотах. Сутринта ви четох и уж да пиша, някой ми звънна и дъра бърза, после уж по обяд и пак се размина. С малкото човече няма скука. Хареса му "не се сърди човече". Хубавото е, че се старае и брои. Не играем баш по правилата. Важно е да направим поне по една обиколка и да вкараме пионките. Е в повечето случаи той е победил 😁, но съм го научила, че който падне подава ръка и поздравява победителя. За сега  падането му не е драма, ще видим. Учим буквите, интересно му е, но гледам да не е много време. Повече играем разбира се, особено на любимата му криеница. Всеки ден ми сервира все нови и интересни неща. С една дума голяма забава ми е и нямам време за скука.
Лека нощ момичета! 😘

# 377
Никога няма да забравя урока си  да губиш.
 Харка, синът на вожда се състезава със Шонка, на шамана май беше син. Бях голяма вече.
 Това ми остана за цял живот - повече   изисква от това да печелиш, но достойнството се изгражда именно там.
 КАСС - поздрав ,че обръщаш внимание на това.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 02:19 от Boryana5591

# 378
  • София
Момичета,лека нощ!

# 379
Мамси, честит рожден ден на зетя ти!

Издадох кучо. Щастлив отпраши за дома
Спестихме им критиките
https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1135271218443714

Утре баба Тану е първа смяна и трябва да става рано. За това рано ви пожелава лека нощ!

# 380
  • в сърцата на любимите ми хора
Благодаря от името на Свен. Прочетох му всички пожелания. Беше, меко казано, впечатлен 🤗. Толкова хубави думи от напълно непознати за него жени. Това в Германия не може да му се случи 🙂.
Тортата беше много вкусна. Получих похвали. Не остана и трохичка. Ето и снимки - за вида ѝ има още какво да се желае.

# 381
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес съм ранобудна , но ще съм и работна. Тази нощ не спах добре , късно заспах. Събудих се сякаш уморена , но ще се разсъня , че ме чакат 15 удостоверения за наследници. Рано , рано изведох кучо и го нахраних , нашият е грижа на Теди.
Мамси , много хубава торта. Предполагам , че е червено кадифе.
Фло , май колкото време работиш в кабинета , толкова и за касата. Тази бюрокращина край няма. Ще и изпратя това , което е препоръчано на Елиа , да го спазва , докато отиде на лекар.
Тану , приятна работа.
Кас , при теб е всеки ден весело. Трябва следващия път и аз да купя не се сърди човече и да играем с Далито. Явката се крие и той зад пердето и вика "тути".
Ето ви една рецепта от мен , друга едва ли мога да ви дам , но тази много ми хареса.
Скрит текст:
От Кухнята на баба:
"С една шепа милувки ти замесих погача, с щипка ревност и дозичка смях споделен, а любов сложих много - пълна чаена чаша, най-накрая добавих и поглед зелен. Аромат на стаена задъхана нежност, а за вкус - килограм непресъхваща страст, капнах две - три сълзи, резен плаха надежда и лъжичка мълчание, скътано в нас. После дълго я пекох - цели педесет  години и подклаждахме огъня с любов и инат. Тази вкусна погача е нашето минало, настояще и бъдеще... Нашият свят!"
Хубав ден!

# 382
Тони, благодаря за рецептата Heart

Добро утро, баболинки!

# 383
Добро утро!
 Да е  хубав денят.

# 384
Добро утро  дами ☕🌹
Днес у нас пак е празник. На този ден преди 34 години станах за втори път мама Simple Smile Да ми е живо и здраво момчето, да е щастливо и да остане такова какъвто е! ❤️
Снощи по късна доба с кори от Берьозка стъкнах една френска торта. Сега отлежава, дано се е получила добре.
Тану, как е с малките сладури, влезе ли в ритъм?
Тони, чудна рецепта!
Мамси, много апетитно изглежда тортата и не се и съмнявам, че е била вкусна!
Пипи, забравих вчера да кажа, че видях малкия сладунко. Голямо сладкишче е и как смело ходи и изучава света!
Фло, как е Елиа и последно какво казаха, каква е причината?
Оставям ви, защото ме викат Simple Smile
Хубав и спорен ден на всички! ❤️

# 385
  • Вила Великула
Добро утро, момичета.
Нямам какво нтересно да кажа от снощи до сега, но да ви поздравя и да ви пожелая усмихнат ден!
Дидия, как си? /тъп въпрос, но се тревожа за теб/

# 386

"Когато се научим да се радваме на всяко малко нещо, ще научим какво означава щастие."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Отново започва денят ни с празник в къщичката ни и много сладичко!
Кассс, да е живо и здраво момчето ви, да стане прекрасен татко, да има късмет, да е много щастлив и да успява в живота  Flowers Four Leaf Clover Весело празнуване Wine Glass
Мамси, тортата ти е супер - убедена съм, че вкусът е бил УАУ!
Тони, много хубава е рецептата ти - винаги актуална. За овладяване на разстройство много добре действа чай от кора на нар. Винаги имам в къщи изсушени кори - за всеки случай. Става и със сурова кора при спешна нужда.
Фло, къде зачезна, няколкото дни застой на едно място май ти дойдоха в повече?
Яжка, отново чудесна мелодия! Радвам се, че баничките с праз са станали сполучливи и ти е харесала рецептата. С нея може човек да си приготви и малко количество.
Дидиа,
Пипи, изпревари ме Simple Smile
Днес малко на пазар -  и у нас има Водолейче, трябва да се подготвя.

Усмихнат ден от мен баболинки - бъдете здравички Heart и

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 09:51 от makaweli

# 387
  • София
Добро утро!
Тази сутрин станах преди алармата. После кафе, малко разговори с Ромео, после Касата и да нагледам къщичката ни. А там - звучи ми една много красива песен. Опитвала съм се да ви я "подаря" . Благодаря на ЯЖКА. Усетила ме е колко много ми харесва. Ако сте чули звуци от акордеон и тананикане - от мен ще да е било. Хванах акомпанимента, ще си запиша думите и при първа възможност ще ви я изпея. Като пръв слушател беше ЯЖКА. Обадих й се рано, рано. Grinning
А сега коментарната рубрика! Stuck Out Tongue Winking Eye
Регион Русе
МАКАВЕЛИ, чудесно мото за днешния ден. Hug
КАССС, нека тези думи бъдат моето пожелание за доброто ти момче: "Когато се научим да се радваме на всяко малко нещо, ще научим какво означава щастие." Гордейте се с него! Hug
Регион Ловешко.
ТОНИ, копирах си рецептата. Сигурно ще я "направя" есента, за златната ни сватба - живи и здрави да сме!
Регион София и околностите.
МАМСИ, важно е съдържанието. Нямам забележка по външния вид. Grinning
ПИПИ, спорен ден, по възможност и спокоен. Кой знае...Grinning
ТЕТКЕ, как е под шипковия храст? Харесват ми репортажите ти от това място. Щом си там, значи сте добре. Grinning
ТАНУ, спокойна съм, че мъничетата са в добрите ти ръце. Знам, че ще им дадеш обич, грижи и хубави изживявания! Hug
Дружките от останалите региони - дайте информация, за да мога да ви коментирам. Grinning
Много прегръдки получавате от мен. Ромео е стиснат. А смее ли? От него само поздрави. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 388
  • Кубрат/ Пишурка
Да се обадя и аз, че да не ме забравите.
Аз пак имам проблем с ТВ - гасне му картината, остава само звук. Затова гледам на таблета. Сега имам промеждутък и бързам да пиша.
Каси, честито да ти е момчето! Да е здрав и късметлия!
Пропуснала съм сигурно и други празнуващи - да са живи и здрави!
При нас пак сняг и студ. В момента - 8. Стоя си на топло и няма да мисля за цената на тока. Колкото - толкова! За декември - януари 105 евро. Обещах си вече да не обръщам в лева, че...
Лек ден, момичета!

# 389
  • някъде другаде
Кас , жив и здрав да е синът ти. Нека има много късмет и успехи в живота.

Общи условия

Активация на акаунт