КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 9 399
  • 406
  •   6
Отговори
# 390
Я колко хубави сметките в евро, красиви направо.  За доходи няма да говорим.
 Мисля да изляза малко,  почти съм тръгнала.
  Чета и пращам поздрав за рожденика на КАСС, да има от всичко достатъчно, да върви животът  гладко, без стрес, да е обичан и ценен.
 Не съм в час с новости , само се възмутих на русенския кмет, как  иска да овъзмезди едни там с паркинг, дето стана излишен и  те се набутаха ,сега държавата/данъкоплатците/ да берат масрафа и кметът помага. само 10 милиона трябват, колко му  е на русенци.
 Както и оня шеф на затвора, дето  иска да пуска Брендо.
 И застреляните  в хижа   паравоенни.
 Пълна картина какви сме днес.
  Ама не говорим за политика тук ,че ще се избием.

Пак ще се обадя. Като се възвърна от разходка. Минус 3 тук и  се ядва. Слънчо хапе , но е светло.  Февруари  е.
 Агитират ме за участие в нов конкурс, една стара членка на КГБ ме мисли ,за Левски е темата пък сега.  Точно с написаното горе  я свързвам, къде сме   сто години назад и двеста встрани от идеите на Левски, това мисля да  римувам някак.

# 391

Борянка, дано има някой с лопата, който да е минал преди теб по местата, на които ще ходиш Smirk
Очаквам с нетърпение стихотворните ти размисли - поне тях може да прочетем тук. За "русенската" политика не ми се говори - много неща от кухнята зная и това излишно ме натоварва ...

# 392
Здравейте, дружки!
Касс, да е честит, здрав и благословен с много обич и късмет синът ти,  да те радва с всичко, което постига! Весел празник!
Мамси, страхотна торта, ще ме накараш да запретна ръкави и аз.
Тану,  сигурна съм, че ти е хубаво с децата. А и на тях с теб,  радвам се.
Янчето, идвайте към градО на..., при нас зима няма. Вчера беше пролет, днес е облачно и  всеки момент ще завали...дъжд.  
Вчера снимките от Ветровала, където се вихри нашият скиор, бяха като картичка. Сняг и слънце,  деца по пистите,  температури над нулата, около 7-8 градуса. За завиждане сме,  за разлика от миналата година.
Макавели,  приятно пазаруване и подготовка. Чакаме торта от теб!
Фло,  песни, танци, каса,  Ромео,  Елия,  добре си поддържаш формата, не те мисля.
Тони и Тетка,  винаги ми е приятно да ви чета, с вашите активности гоните Флото.
Нами, Ян,  Лунно цвете, Ранела, Фрау Дана, Мериан,  прегръдка за вас!
Боряна не смея да я прегръщам, че тя е чешит по-голям и от мен, от нея чакам стихо. Да си потърси музата! Може и муз.
Пипи, знам какво ти е в момента. У нас също има един нервен, забил се е в кабинета на втория етаж и гледам мълчаливо да се разминаваме. Не знам само кога ще ми писне...
Клечи нещо ми се губи, покрай внуци и принц не е лесно. Ама ние си чакаме по-подробни репортажи. Ще и дойде вдъхновението и на нея, както на мен сега. Истината е, че реших да пия едно кафе, да ви нагледам и тогава да продължа с работата, но нещо ме мързи май Blush. Готова съм да напиша  ,,Война и мир,, само и само да не бачкам.
Дидия,  Hug
Приятен ден на всички!

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 11:40 от Enisa60

# 393
  • София
Ениса, почвай Война и мир, само няколкостотин страници е!
Касс, да ти е жив и здрав рожденника! Да се увеличи семейството му и да успява в начинанията си! Весел празник на цялата къща! У вас сигурно е много весело, че и на често!
Дидия да се яви скоро с хубави новини!
Айшето другия път да докладва, че малчо е добре и се храни!
Аз съм с ремонтиран зъб. Днес семейно сме по доктори, всеки на различен. Аз на ортопед, ММ на ЯМР. Ще докладвам за присъдите.
Хубав ден!

# 394
  • в сърцата на любимите ми хора
Кассс, да ти е живо и здраво момчето. Любов в семейството, уважение от всички и много късмет 🤗.
Ще бъда кратка, защото трябва да взема Еми от градината и след това сме на фризьор - шест плитки рибена кост във формата на сърце. Това ще ни е прическата. Ще Ви я снимам после - в случай, че някоя баболинка иска същата 😀.

# 395
От мен добър ден!
Мамси, на патерица, да ти е жив и здрав зетят! Да има все така добра и хвалеща го тъща!
Касс, на твоето момче също пожелавам здраве, късмет, любов, да стане най-добрият и грижовен татко! Хубав празник!

Аз станах преди малко. Нещо ми е мързеливо. Още не съм влязла в ритъм след тридневната ваканция, но трябва да се стегна.
На всички пожелавам вкусен обяд и лежерен следобед!

# 396
Кассс, всичко най-хубаво пожелавам на момчето ти! Да е здрав и щастлив! Честит рожден ден!

# 397
Брей ,че съм страшна. То така не е зле,  иначе всеки ще ме прегръща. Не обичам да ме пипат от мялка, небутниче съм и  внучката е такава, дали от мен или от друго, не знам.
 Не паднах, отпуснало е , аз по пладне излизам за това, но и внимавах много де стъпвам.   Сега - по дневния ред, печки, комп, едно стихо изпуснах ,че не можах да запиша, редовно го правя, понеже си говоря в рими, едно не се получи ,то насила не става, сега Левски ще мисля да вържа някак в рими. Дано съм с достъп до писалка, ако ми хрумне идея.
  Не съм страшна , само се правя на страшна.Години тренировки на подчинение  не се изличават лесно ,само се опитвам  да вземам решения сама. Радвам се на децата ,сега не им натрапват послушание, казват "не" както дишат, ние слушахме и изпълнявахме на който свари да командва ,да има мир.

# 398
  • Вила Великула
Кассс, честит да е син №2. Да се радва на здраве, любов и скоро на едно малко човече.
Ениса, ако този от 2 етаж с който се разминавате ми е колега - моля те по-кротко с човечеца, той не е виновен. Само ние си знаем какво ни се изсипва на главите и още какво ни чака. Затова и много се чудя как един от убитите в хижата ми е колега, кога е имал време да се занимава с глупости, каквито и да са те.

# 399
  • София
ПИПИ, значи малко сте натоварени, щом някои са имали време и за друго. Въпрос на организация. Нищо лошо не казвам. Нали за тези дето са си отишли или добро или нищо.
ЕНИСА, тоя от втория етаж, ако се опита нещо да ти се противи, прасни го с лопатЕто, а после ми го прати аз да го довърша. Т.е. да го озъбя!
БОРЯНЧИЦЕ, мина това време - строй се, преброй се и на всяка команда - слушам! И тичаш, та краката ще си счупиш - от мен, до другото дърво. (малко армейски хумор Stuck Out Tongue Winking Eye )Винаги ми подаваш теми за размисъл, а аз  гледам да отговарям  в академичен стил. Ти да видиш...
МАМСИ, да ни покажеш новата Емили. И без да я видя, знам, че е по-красива от най-красивата принцеса. Heart
МЕРИАН, твоя зъб вече е в историята - да си го ползваш много дълго. Все пак, недей да трошиш с него лешници и орехи. Stuck Out Tongue Winking Eye Палците са за момчето ти. Чакаме рапорт довечера.
ЯНЕ, по-добре не ги обръщай в левове, че има опасност да получиш световъртеж. А аз се улавям, че все още 5 - 10 € ги нямам за нищо. За монетите не коментирам. А те са си пари, не е като 5 - 10 лева. Даже им се нервя, като ги гледам, как са се разположили в портмонето ми на мястото на нашите си левчета. Rage И рекламата по ТВ ме нервира, като непрекъснато ме информира, коя е валутата на Република България. А какви емотикони имаше едно време - човече с пистолет напр. Stuck Out Tongue Winking Eye
КАССС сигурно прави вкусища за рожденика.Birthday
МАКАВЕЛИ прави гоблен за отмора. Бабата й е дала отпуска. Joy
ТОНИ се разправя с ония 15 наследници, дето си чакат удостоверенията. Сигурно си чакат наследството - дворци, палата, земи, гори и гърнета със злато... Joy
ФЛАШ си е купила праз и върти банички. Cookie
ФРАУ ДАНА се грижи за най-трудните пациенти - нищо не могат да обяснят, само гръмко плачат, а тя трябва да познае какво искат... Hug
ЯЖКА, нали си има персонален шофьор, сутринта пътуваше за някъде, но така и не разбрах. Довечера ще ни каже. Blue Car
ТЕТКА не я мисля - опънала се е под храста с чаша безкофеиново удоволствие. Да му мисли Тетин - днес май му е ред - кучето, внучето, тъщата и тавата с мусаката. Ако му останат сили, може и той да се прицънцури под храста. Joy
ТАНУ пее и танцува, гушка дечицата, а довечера ще ни сподели как е минал този ден! Kissing Heart
АЙША с балетна стъпка и чупка в кръста е забягнала към местоработата. Дано там да си отдъхне. Hug
КЛЕЧКАТА със сигурност извайва снага във фитнеса. Знам си я аз. Наближава курортния сезон. Е не съвсвм...
ДИДИА си хапва с кеф от поредната голяма кутия сладолед. Как ми се иска да е така... Hug
КАГ бавно се оттръсква от налегналия я мързел. НЕма начин, маце. За да кусаш, трЕбе да друсаш. Брезнишка мъдрост. Joy
ЯН работи. После ще ви кажа какво. За сега затварям, заключвам и хвърлям ключа в езерото. Sunglasses
Квинтета ЛУННО ЦВЕТЕ, КРАСИВА БЕЛЛА, ЦВЕТЕАРТ, ТАНИТА и МАЯ никакви ги няма на хоризонта Дано да са добре! Казах!!! Grinning
НАМИ си има забавление всяка седмица в определени дни, а може и извън тях. Може ли да откаже? Grinning
РАНЕЛА  не знам справи ли се с оная опърничавата колега, дето всичко я дразни. Ама то на крива ракета и Космосът й пречи. Знам го и в друг вариант, но нали съм възпитана, ще си замълча! РАНЕЛА, благослови я по нашенски! И още веднаж от мое име! А може и от името на цялото КГБ! Joy
Усещате ли, че ми писна от Касата? Е, на финала съм. Ще го изтърпя и този път. Smiling Imp
ПП Притесних се, че ЕНИСА ще вземе литературната награда, та затова запретнах ръкави и ей ме на! Пък защо да не я вземе? Нали ще отиде у родниО ми град? Давай, ЕНИСА - сега е твой ред! Grinning
Отиваме пак при д-р Камел - за трети път. На първото посещение каза, че втори преглед няма да има. Наложи се трети път да се срещнем. Май ще премина към бабини илачи. Казвайте коя каквото знае за лечение на синузит!

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 14:33 от Flo 51

# 400
" Шаманка" гледах, кримка, 13 + часа , не за един ден де, свърши. Като няма какво,  малко мистика, готина белоруска актриса плюс цял отбор любими ми руски артисти в малки роли.  И младички още, за кеф. Почти  си върнах руския ,само жаргони не разбирам точно ,но по смисъл - да.
 И не съм мърдала навън, ще си бия шамари май.
  Не знам за какво стискате палци, нещо пропускам да смеля, стискам пък  и аз. И ставам.

# 401
  • София
Фло, нагрявам морска сол, слагам в памучна кесийка и слагам на челото и около носа за синузит. Да не е твърде горещо, за да няма изгаряне. Прави се когато няма да излиза навън човека. Че ефекта ще е обратен. И после чакаш да излезе секрета, нема се плашиш!

# 402
Фло, мед колкото грахово зърно във всяка ноздра.

# 403
  • София
Касс,честит рожден ден на умното ти и добро момче! Много здраве,щастие и хубави дни за него и семейството му!

Фло,разучи ли песента? Бързай,че нова съм ти намерила! На Варна да носиш акордеона!
Скрит текст:

# 404
  • в сърцата на любимите ми хора
Откарахме почти 2 часа и половина във фризьорски салон. Девойката е много доволна от резултата. Има някакви висулки+розов брокат. Ама какво да ви разправям...направо да ви запиша час 😜. Това е изглед отгоре и отзад. Няма такова щастие. Направо сияе и място не може да си намери от щастие.

Общи условия

Активация на акаунт