КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 9 734
  • 426
  •   3
Отговори
# 420
  • в сърцата на любимите ми хора
Аиша, в Пъзел ходим за прическите. В Надежда. Тя там си е харесала две "какички" и все при тях ѝ запазваме часове.

# 421
  • на чист въздух
Кас честит да ти е рожденника и здрав.
Лелеее , браво на принцесите Пипи и Мамси на търпението. Голяма работа е мерака. Много са сладки.
Не мога да Ви коментирам всички,  че все нещо пропускам, но прегръдки за всички боровинки.
Сега се прикреватвам.

# 422
  • Вила Великула
Ех този редактор. Но пък ми харесва обръщението на Ян - боровинки. Моя редактор пише винаги големи глупости, а това  е сладко. Обичам боровинки. Черпя всички 10 гости с боровинки.

# 423
Ян, аз също се включвам, много е сладурско - баболинки-боровинки Heart
Късен привет от мен, пиеща безкофеиново кафе под шипковия храст. Чак сега дойде време лично за мен. Скоро ще се прикреватя, че утре ми се пада честта да съм дежурна баба Simple Smile

# 424
  • София
Когато всичко беше готово на хартия и трябваше да кача информацията на компа, греда! Наложи се да ходя до младежа, който ме отчита в Касата, та му занесох лапчо и проблемът беше отстранен. Е да, ама съвсем закъсах с времето. Тази нощ май няма да се спи. Впрочем, до където успея.
Малките госпожички са чудесни с тези прически. По наше време не правеха такива. Grinning
Лека нощ, милички! И сладки сънища. За тези, които са на диета пожелавам не сладки, а приятни сънища! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 425
Може на солети да минат тези с диетите. Тази Каса ти яде времето само. Я го удряй на живот.

# 426
  • София
Както винаги, много си права, БОРЯНЧИЦЕ. Понякога си мисля да заритам всичко и да закача на пирона бялата престилка. Е да, но все още не ми се иска да направя това. Все си казвам още малко. А шефката ми от поликлиниката работИ до 89. Завеща ми инструменти, медикаменти и малкото останали живи пациенти. Ей я вече 4 години се развява по изложби, концерти и всяка събота обядва в едно ресторантче на Петте кьошета, с приятна компания. По-миналата седмица и аз се включих. Има си и компания за Бридж. Веднаж седмично е с тях. Казва, че иска да ни е за пример. Все още не се предава, а вече е станала като стафидка.
Хайде сега да се измъкна тихо, тихо, докато не са наскачали някои от ранобудните бабки. Grinning
Утре включване, след като се наспя. А вие пишете, та да има какво да чета. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт