КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 11 092
  • 492
  •   1
Отговори
# 420
  • в сърцата на любимите ми хора
Аиша, в Пъзел ходим за прическите. В Надежда. Тя там си е харесала две "какички" и все при тях ѝ запазваме часове.

# 421
  • на чист въздух
Кас честит да ти е рожденника и здрав.
Лелеее , браво на принцесите Пипи и Мамси на търпението. Голяма работа е мерака. Много са сладки.
Не мога да Ви коментирам всички,  че все нещо пропускам, но прегръдки за всички боровинки.
Сега се прикреватвам.

# 422
  • Вила Великула
Ех този редактор. Но пък ми харесва обръщението на Ян - боровинки. Моя редактор пише винаги големи глупости, а това  е сладко. Обичам боровинки. Черпя всички 10 гости с боровинки.

# 423
Ян, аз също се включвам, много е сладурско - баболинки-боровинки Heart
Късен привет от мен, пиеща безкофеиново кафе под шипковия храст. Чак сега дойде време лично за мен. Скоро ще се прикреватя, че утре ми се пада честта да съм дежурна баба Simple Smile

# 424
  • София
Когато всичко беше готово на хартия и трябваше да кача информацията на компа, греда! Наложи се да ходя до младежа, който ме отчита в Касата, та му занесох лапчо и проблемът беше отстранен. Е да, ама съвсем закъсах с времето. Тази нощ май няма да се спи. Впрочем, до където успея.
Малките госпожички са чудесни с тези прически. По наше време не правеха такива. Grinning
Лека нощ, милички! И сладки сънища. За тези, които са на диета пожелавам не сладки, а приятни сънища! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 425
Може на солети да минат тези с диетите. Тази Каса ти яде времето само. Я го удряй на живот.

# 426
  • София
Както винаги, много си права, БОРЯНЧИЦЕ. Понякога си мисля да заритам всичко и да закача на пирона бялата престилка. Е да, но все още не ми се иска да направя това. Все си казвам още малко. А шефката ми от поликлиниката работИ до 89. Завеща ми инструменти, медикаменти и малкото останали живи пациенти. Ей я вече 4 години се развява по изложби, концерти и всяка събота обядва в едно ресторантче на Петте кьошета, с приятна компания. По-миналата седмица и аз се включих. Има си и компания за Бридж. Веднаж седмично е с тях. Казва, че иска да ни е за пример. Все още не се предава, а вече е станала като стафидка.
Хайде сега да се измъкна тихо, тихо, докато не са наскачали някои от ранобудните бабки. Grinning
Утре включване, след като се наспя. А вие пишете, та да има какво да чета. Grinning

# 427
А така! Аз първа в 5 часа! Повъртях се под шипковия храст, после в леглото и сега обратно там с кафе. Сънувах някакви сънища, които не помня, но ми оставиха напрегнато усещане. Тетин също се оплаква от кофти сънища с негови роднини. О, майка дойде при мен! Ойде коня у ряката!

# 428
  • някъде другаде
Добро утро!
Спах добре , но не се наспах. Разходих гостенчето , нахранено и време за кафе. Вчера моите сладурчета геройски са издържали 4 часовия полет до Испания. Явор почти през цялото време е спал , но Дали не.
Айша . моята хубавица не пиела редовно хапчето , когато го пиела била добре. Казах и , че се пие всеки ден. Ще отиде на лекар , като си дойдат от Испания.
Тану , знаехме , че ще се справиш. И винаги съм мислела , че детските учителки трябва да са хора , като теб , спокойни и говорещи леко.
Тетке , ранобуднице , никой не може да те изпревари.
Лек ви ден , баболинки - боровинки!

# 429
Добро утро!
Спах добре. Събудих се чак в 5. Но продължих. Което не е хубаво, защото в 7 едвам ставам.
Чувам, че навън вали... Дъжд:-)
Ще ни върви по вода днес Simple Smile

Хубав ден на всички баболинки-боеовинки!

# 430
Тетин ми е душичка. Донесе ми кафе и като разбра, че съм станала в 5 реши да ме отмени с разходките, а аз да поспя. Хич не се двоумих и приех предложението Simple Smile
При нас в момента не вали. Но да, да ни върви по вода! Simple Smile
Много бойни баболинки сме - боевинки-боровинки! Wink Heart
Хубав ден на всички!
До после!

# 431

Когато не знаеш какво да правиш с мислите си, направи си едно кафе! Кафето не е напитка, която пиеш само сутрин. Кафето е ритуал, място където събираш мислите си. Слагаш ги там, в чашата и докато ѝ се наслаждаваш, мислите ти стават добри, чисти и красиви!

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

И аз така - събирам мислите си сутринта и в главата ми е относителен хаос. На сутрешния рапорт се оказа, че бабата вдигнала кръвно през нощта, ММ пие мълчаливо кафе, аз също съм се смълчала ...
А снощи със съседите бяхме на сладка приказка и след чаша вино спах добре през нощта. Почти не се будих.
Пипи, Мамси, чудесни са децата с тези прически! Друго си е момиченцето - кипри се пред огледалото, гримче, блясък на устните, токчетата на мама. На момченцата - дай им пистолети, пушки, кончета, вятърът ги вее Smirk Имах една колежка, мъжко момиче - беше и все още е отговорник само на мъже техници. Тя редовно си прави косата на такива малки плитчици и стои с тях цели седмици. Казва че и с тях си мие косата. Всеки шета на ума си.
Имах планове за днес - да видим как ще се случи денят ни ...

Хубав ден баболинки и бъдете спокойни и усмихнати Heart и

# 432
  • Вила Великула
Добро утро усмихнати баболинки - боровинки!
Макавели, ти тази сутрин си ме снимала за снимчицата в поста ти. Точно така съм и аз: чаша кафе, тефтер и кроасан.
снощи и аз много късно заспах - беше след 2,00 часа. Сутринта станах без будилник в 8,30, а и точно се събудих и ми звънна един клиент. Подранил човечеца, ама на зор.
Днес плановете са ми ясни. Ще работя. Е по някое време ще пусна и една пералня.

# 433
Добър ден!

Тук вали дъжд, но аз отивам при млада колежка на Фло.

Госпожиците с плитките да им се радват по-дълго време. Моята хубавица прави плитки ( не толкова много), но само, когато е на състезание. Обикновено е на опашка.  В събота и неделя двамата са на републиканско. Пак са на диета.
Хубав ден!

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 18:01 от К.А.Г.

# 434
  • София
Привет. Гледам часовника. Рано е. Ще поспя още малко.

Общи условия

Активация на акаунт