КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 11 113
  • 492
  •   1
Отговори
# 480
  • Вила Великула
Кассс, на следващата среща ще правиме уроци. Лесно е.

# 481
  • някъде другаде
Прибрах се от танци. Добре поиграхме.
Мамси , приятно да си изкарате. Хубаво да ви е времето.
Пипи , баниците ти са страхотни , потекоха ми лигите.
Хубава вечер!

# 482
  • София
Оле, какви баници! За мен една със сирене, моля! Пипи, пращай както може - по телефон, телеграф, важното е да получа!
Айше, знаеш си, че Ани е професионалист, браво! Сега ме интересува дали Алекс е по-добре. Пиши и очаквам да са добри новини!
Ние утре ще имаме внучета. И по-добре, че хладилникът бие на кухо, първо да напазаруваме.
Боровинки, хубава вечер!

# 483
  • София
Мариянка, няма добри новини за Алекс. Кашля рядко тази вечер, но не иска да яде. 3 любими неща му предложихме - само кълва малко.
Мамка им ги доведе, вечеря, изпуши цигара и ръгна нанякъде.
Детето искаше да  седи при него, но не - имала работа...
А той и казва, че ще му липсва.
Предложих и да спи с тях и утре сутринта да си ходи - твърдо не.
Поне не поседя до него докато се храни.
Оня не се яви, но не ми е липсвал осезателно.

# 484
Честит рожден ден на Макавелов!

Малеее, какви сте подстрекателки с тия баници, гофрети, торти!!!! А мен ме боли гърло и не мога да преглъщам.
От вчера започна да ме драска и добре, че започват почивниците, та да се излекувам до понеделник. Има доста болнави дечица в групата , а аз съм си загубила имунитета. Днес едни сладур ми се изкиха в лицета и очаквам да хремясам.
Тони, Мериан, големи чаровници са домашните ви любимци!
Аиша, поне си спокойна, че Мрънч оздравява. Апетитът ще се върне.
Боровинки, спокоен уикенд ви пожелавам! Аз ще си направя един старовремски компрес с ракия /външно, да не си помислите нещо друго/, вътрешно ще почерпя гърлото с тантум верде и ще енергоспестявам активно пред ТВ-то.
И лека нощ!

# 485
Три часа без ток, водата   и тя спря заради тока,  а телефоните - заради "кулата" дето ги поддържа  и няма ток там.
 Война не ни трябва.
 Сега зяпам, че не ми се спи още.
Гледам, светът си е добре.

# 486
  • София
Борянчице, сигурно не сте слушали, та ви врътнаха кранчето и дръпнаха шалтера. Е на това му се вика икономия. Grinning
Аз не от икономична гледна точка казах, че ще вечеряме с Ромео на свещи. Я каква "романтична" манджа съм наготвила - праз със наденица. Самата романтика. Joy
Спи ми се, а и си е време.  Утре живи и здрави, сутринта ще закарам Елиа на школа, а аз към кабинета. Ще извадя един зъб, Ще полекувам гаджето, ще стерилизирам инструменти, ще приведа бумагите в ред. Обещала съм на една съседка да й посвиря и да попеем. Утре ще имаме спявка. GrinningМоже и на тротоара да изляза, все ще изкарам някой € цент. Stuck Out Tongue Winking Eye
АЙША, дожаля ми за детето.Cry Гушни го от мен. Я го попитай дали не иска от моята баничка. Като се върна от кабинета ще му направя. Стига да поиска.
Хайде, лека и спокойна нощ, дружки! Hug

# 487
  • на чист въздух
Айде и аз да Ви нагледам. Мм спи в другата стая а аз с едни око корени очи. Овце броим, котета, кучета ама не и не.
Макавелке честит ти рожденник. Да е жив и здрав.
Пипиии страхотна баница , май ще я сънувам.
Тану взимай мерки о време, чайчета загрявки.
Видях много готини животинки, куч и кот:heart:
Мамси приятно изкарване край басейна
На боровинките с внучета да им е забавно с приятни забавления.
Фло сигурно си в небесата след романтичната вечеря
Хайде лека на Вас , аз май по добре да стана да поработя докато ми се доспи
Някой друг също не спи

# 488

Един чуден ден си отива - с много емоции, поздрави, хубави думи и прекрасни неща ...
Още веднъж БЛАГОДАРИМ ВИ БАБОЛИНКИ - и вие с хубавите си пожелания бяхте част от нашия празник Heart
Ошетах след гостите, сега сме си пуснали хубава музика и ... спокойна нощ и вълшебни сънища Nature Sparkles

# 489
Аз съм от Таласъми ООД. Wink
Тетин е с ускорен пулс и не се чувстваше добре. Още в 9.30 си легна и сега го мисля. Дано всичко да се нормализира. Доста задачи му се събраха днес и е преуморен. Бабет едва сега се оправя за лягане. Следобед се почувства по-добре и ѝ се приказва. Гостуването на дребосъчковците мина добре. Утре пак ще дойдат по обед. Дедо е купил три пакетчета със саксийни ягоди и утре щели да ги садят. Къде ще ги слагам тези сандъчета - идея нямам.

Тану, дръж се!
Айша, нагушкай си мрънчоците Heart
Ян, де що има добитък ще го броим Wink
Макавели, релаксирайте! Heart
На всички споменати и неспоменати - прегръдки!

# 490
  • София
От мен една Пернишка приказка за лека нощ: Имало едно езеро с лековита вода. От цял свят идвали хора. Слепите си миели очите и проглеждали. Немите пиели от водата и проговаряли. Сакатите прохождали и т. н. Докарали един дядо с инвалидна количка. Бухнали го заедно с количката във водата. Извадили го след малко и какво да видят?
Хайде да видим какъв край на приказката ще напишете. Ще има награди.  
МАКАВЕЛИ, твоята награда още отлежава при мен. Не съм забравила. Grinning
И пак лека нощ. Hug

# 491
  • Вила Великула
Понеже и аз съм съдружник във фирмата на Тетка и броя овце, кози и всякакъв добитък, но пак не заспивам, та да отговоря на Фло . Извадили дядото, заедно с количката  а тя се превърнала в каляска, а той в най-красивата принцеса. Е, нали трябва неочакван край. Или може би - каляската се превръща в розов кадилак, а дядото в Елвис Пресли....
...

# 492
Извадили дядото, а количката къде е? Може би като Титаник - отлежава на дъното или някой е имал нужда от нея ...

Общи условия

Активация на акаунт