КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 13 200
  • 573
  •   6
Отговори
# 555
  • Вила Великула
Тони, аз преди години много ентусиазирано си купих първите 3 излезли тогава книги на Елиф Шафак, но така и не успях нито една от тях да прочета. Нещо не ми вървят. Радвам се, че на теб ти харесват. Мога да ти подаря тези които аз имам.
Тетка, има ли новини?

# 556
И аз не можах да прочета нито една книга на Елиф Шафак до края, даже и до средата не успях. Много надценена стока. Тетка, стискам палци!

# 557
Добър вечер, момичета!
В къщи сме си, въпреки че ни уверяваха, че мама трябва да бъде настанена в болница. Няма места, още по-малко с придружител. Хубавото е, че рентгена е чист. Ехографът също е ок. Оказа се остър нефрит и ѝ изписаха антибиотик.  В 21 ч го дадох. На 12-ти сме за контролни изследвания при нефроложката. Силно се надявам грижите ни вкъщи да ѝ помогнат.
Благодаря ви за подкрепата!
Допивам безкофеиновото кафе под шипковия храст и ще си лягам, че съм уморена. Дано е спокойна нощта на всички!

# 558
Благодаря за всички пожелания, приятелки! Като се върне син 1 от командировка, ще   ме повози.
На всички със здравословни проблеми бързо да се решат! На работарките по-малко ядове на работа, на домошарките да им остане време за приятни занимания- коя с книга, коя с гоблени.
На всички лека нощ!

# 559
  • на чист въздух
Влизам на пръсти да не Ви събудя.
Каг честита придобивка на синковеца. Много безаварийни км.
Тетка в къщи и стените лекуват. Дано всичко мине добре.
Кас и при теб дано всичко мине бързо
Браво за олимпийските.
Ранела,  браво много хубаво рисуваш.
Нашият мъник не съм го виждала от иванов ден. Майка му все още продължава = ще го дам, пък няма да го дам.
Днес малката бъдеща снаха защитаваще дипломната работа. Горкото много се притесняваше. Син 2 е на път и чака да слиза. Трябваше да е сега на 15 ти, но май ще го забавят . Важното е да са живи и здрави.
С това се занимавам тези дни. На снимката не се вижда добре, не съм добър фотограф
Хайде стига,  че ще взема да ви събудя. Сладки сънищаааа

# 560
  • някъде другаде
Добро утро , дружки!
Днес съм на тръстиката и съм станала рано. Пия си кафето с вас.
Пипи , и на мен ми е втори опит с Елиф Шафак. Сега подходих може би с по-малко очакване и ми хареса. Първата и аз не я дочетох.
Тетка , силно стискам палци всичко да е наред при майка ти на прегледа днес и бързо да се оправи.
Кас , бързо и ти да се възстановиш и да не те боли.
Ян , много красиви чаши си направила.
Хубав ден!

# 561
  • София
Добро утро от метрото!
Касс, вземай навреме обезболяващите, защото като изпуснеш момента после не хващат и боли. Бързо да минава!
Тетке, много са неприятни тези инфекции. Дали се разбра коя е бактерията? При мен миналата година отне няколко месеца да я установим, за да я лекуваме адекватно и най- накрая да има ефект. Преди това беше проба-грешка, предимно грешка.
На мен ми харесват книгите на Елиф Шафак. Но съм чела само 2 от тях.
Айде, сблъскахме се с Тони, давам път на младите! Хубав ден!

# 562

Добро утро,никой не се е събудил нощес от звън на чаши.
Много динамика при вас, аз тихичко я карам, пак побеля земята и хлъзгаво тук,  скука.

# 563
Добро утро и от мен!
Плахо надникнах през прозореца да не би да видя сняг...няма Simple Smile Като гледам колко малко вали последните години,май ще дойдат времена да ходим в планината да му се радваме.
Надявам се,че днес ще ми е спокоен ден.
Ще Ви наглеждам Simple Smile

Тетка, у дома е по-спокойно. Бързо да се оправи мама.
Ян, красиви чаши. Браво! С какво ги прави?

На всички . които са си у дома пожелавам домашен уют и приятни занимания.
На работещите - спокойствие.

Хубав ден,боровинки!

# 564
  • София
Добро утро от тръстиката! Чакам първия пациент и пия капучино.
ТЕТКЕ, как мина нощта?
КАССС, как я караш без мъдрец?
ЯН, чашите са много изящни. Моля, искам ги!
Спирам до тук. Запретвам ръкави и пазете се зъби, че идвам.😜

# 565
Добро утро ☕🌹
До сега, да не ме чува дявола всичко е нормално. Спах си, току що и кафето си изпих. Просто се усеща лек дискомфорт и ако е все така докато отшуми ще е супер. Дано!
Ян, много ми харесаха красивите ти чаши!
Спокоен и спорен ден момичета 😘

# 566
  • София
Хайде пак аз. Нямаме ли си именячка днес? Света Валентина е! Да ни е жива и здрава нашата Яжка!  Да си получава пенсията дълги години, да си я харчи с кеф! Наздраве, дрЪжке моя!

# 567

Да ни е честит! Щерката преди малко ми го изпрати Wink

А сега сериозно - да е здрава и честита Яжка!

# 568
  • Вила Великула
Добро утро, момичета.
Ян, красота твориш.
Тетка, наистина в къщи и стените лекуват, а  и вашите грижи не могат да се сравнят с тези в болницата. Права е Мериан, установи ли се каква е бактерията, за да има адекватно лечение.
Честит имен ден на Яжка и асо има някой друг прикрит зад партизанско име.
Борянка, в София сняг няма. Снощи при нас в южните квартали имаше силен вятър, а сега като тръгна към офиса ще разбера как е.
Днес съм ги наредила 4 ангажимента с различни хора в офиса и после си тръгвам към село на тишина и спокойствие.

# 569
Здрава и щастлива да бъде нашата Яжка!
Пожелавам й дни изпълнени с желание за действие и безгрижна почивка!

Общи условия

Активация на акаунт