КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 14 200
  • 621
  •   1
Отговори
# 615
Айша, благодаря!
От 30 години, откакто ми изгориха естествената коса с изсветлени кичури, се боядисвам с моя си цвят. Тогава един колега като ме видя си помисли, че нещо страшно се е случило с мен и внезапно съм побеляла. А кичурите ми буквално се ронеха. Трагедия. Ама пуста мода. Видяла жабата, че подковават коня, та и аз така!
Сетих се, че от тему си бях поръчала страхотно яке с качулка, уж достатъчно пъти XL. Малко ми беше. Не успях да се справя с връщането и го дарих в една църква. И едни щори не можах да върна, уж в спиди трябваше да ги занеса. Та спрях с тему.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 22:22 от tetka_the_best

# 616
  • в сърцата на любимите ми хора
Фло, моята Хриси (ти си я виждала) си поръчва постоянно от този сайт:
https://www.trendyol.com
Турски е. Имат страхотни модели и добро качество. Аз също имам доста неща от там и съм доволна.

# 617
  • Вила Великула
Аз доста неща съм поръчала от Тему и доста съм върнала без проблем. Връщат се през профила, през който си поръчала. Ако стойността му е до около 10 евро дори не се налага да го върнеш физически и могат да ти възстановят парите или по сметката или да ти останат като кредит за бъдещи покупки.  Прии покупки от там е много важно да се гледа таблицата с размери, както и отзивите. Там реални хора пишат дали размера отговаря, както и дали са харесали конкретната стока. Много неща на пръв поглед са ми хващали окото, но като се зачета в коментарите се отказвам. От тук взимам предимно разни джунджурии за дома.
От турския сайт също съм купувала и то доста сполучливи неща, малко по-скъп е от Тему. От там предимно дрехи съм взимала, както и две шкафчета за банята.
На Синсей дрехите действително са по-големи от нормалната големина. Аз там купувам в момента S или  M размер.
Тетка, не си те представям със светла коса, нито пък Фло или Айша. Все едно мен да си ме представите с черна коса.
Борянка, стягай се, че идва месец март....

# 618
Добре, че намерих трендиол на български, че от другото разбрах само кадън и еркек 😂😝. Благодаря!
Пипи, аз получих пратките през бокснау. После следвах стъпките за връщане, разпечатах и трябваше през DHL да ги изпратя. Насочваха ме към офис на спиди, а там ми казаха, че не приемат. Офис на DHL имаше чак на летището и се отказах.

# 619
Е, рано е за март, много рано. Или да минем на месечни теми, или ще има втора до март, може малко да влезе в месеца, но не сме преполовили февруари още.

# 620
  • Вила Великула
Нямам идея как да стане да минем на месечни теми. Ако някой има информация да сподели или може би трябва да пиша в модераторската тема.
Тетка, това сигурно е било отдавна. Сега може и в бокснау дори да върнеш.

# 621
Мили софиянки, при толкова магазини в столицата, вие търсите дрехи по сайтове!
Какво да кажем ние провинциалистките от малките села и градове?! 

За днес толкова. Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт