КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 13 920
  • 604
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Яжке, радвам се, че сме те разчувствали вчера!
Пипи, с каква любов говориш за внуците си, личи си, че много ги обичаш!
Касс, дано си добре!
Клечке, затри се като червения пипер! Радвам се, че си добре! И аз си купих инфрачервена лампа от Лидл. Вечер като се прибера нагрявам лицето 5 минути с надеждата да уморя вирусите.
Фло, ти си фурия както винаги!
Няма да ви изреждам всички, но в общи линии сте добре, за което се радвам.
Аз съм у дома, нощес се събудих с главоболие и високо кръвно. Сутринта си останах, след малко отивам на лекар.

# 601
  • в сърцата на любимите ми хора
Прибрахме се от почивката. Отпочинали и доволни. Вече планирам следващата 🙂.
Днес бях на фризьор и вече съм с нов цвят на косата. Прическата е същата. Одобрих се, а и щерките ме харесаха.
Сега, понеже нямам други занимания, плета терлици на две игли - това е ново за мен, но учителката ми е добра и плетката върви. Вкъщи никой не носи, но все ще намеря на кого да ги подарявам.
С Алексчето учихме до преди малко по биология за червеите 😬. Само с глупости им пълнят главите, но ... това е положението.
За днес с мама сме на леща. За утре мисля да напълня чушки.
Мериан, овладя ли кръвното? Да няма отново изригвания?!
Тану, виждам, че си доволна от работата. Браво на теб! Не се ли изморяваш? Все пак човек отвиква.
Пипи, и аз си спомням, че ни водеха в някакви фургони и ни нагряваха с някакви ламБи. Ама с какви и защо, не мога да кажа. Тетка, много ти се насъбра в последно време и затова организмът търси начин да се справи - при теб с повече сън. Как е малкото чаве? Покрай нашите болежки и те доста преживяват и се притесняват за нас.
Оставям ви. За неспоменатите по една голяма 🤗.
Да взема да ви покажа новия цвят. Малко на президентката го докарвам 😀

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 15:28 от Мамси

# 602
  • Вила Великула
Мамси, много си хубава.
А за търлъците, ако няма на кого-насреща съм. И сега съм обула едни, а и с елечето не се разделям.

# 603
  • в сърцата на любимите ми хора
Пипи, благодаря.
Имаш ги терлиците от мен. Сигурно няма да станат за тази зима, но за следващата гарантирам 🙂. Ти кой номер обувки носиш?

# 604
Мамси, много хубави цвят и прическа!

Мама одеве дойде при мен в хола с един наръч от нейните дрехи - да си избера. Нейните били по-хубави от моите и ми ги подарявала,да ги нося. То вярно, че от сумати време съм основно вкъщи, по домашному, ама тази сладка критика ме накара да се замисля, че даже и червило не съм си слагала и съм го подкарала много неглиже. Освен до спешното отдавна не съм излизала от къщи. Вчерашната среща за документите я отмених в понеделник, още не смея да оставя Тетин сам с мама. Нека поукрепне.

Общи условия

Активация на акаунт