КГБ = Клуб на Готините Баби - 244 (февруари 2026 г.)

• 14 815
  • 651
  •   2
Отговори
# 645
  • София
Чакам

# 646
И аз чакам. Дребосъчковците. Simple Smile Мама пак легна да спи. Нощес дано не се таласъмим.

# 647
  • някъде другаде
Цял ден ви наглеждам.
При мен нищо интересно.
Как да бъде темата ми е все едно , нека е така , както е най-удобно на Пипи.
Мериан , чакам да кажеш , какво видяха на ЯМР.
Лека вечер и спокойна нощ!

# 648
  • София
Добър вечер!
Има много написано, поне 3 диагнози виждам, но не им разбирам.
Миловидна дегенерация е двата органа катедрален менискус.
Хоризонтална лезия в заден рог на медиален менискус.
Висок строеж и хондропатия на пателата.
 Още много неща пише, не им разбирам. Утре ще ходя при ортопеда, надявам се да се размина с физиотерапия.

# 649
  • Вила Великула
Минавам набързо за да ви кажа, че вече темата официално ни е месечна.
Може да го видите и в заглавието - сега има февруари 2026г. Тук ще пишем до края на февруари.

# 650
  • София
Пипи, радвам се на месечните теми - ще те облегчат/така ли се пише?/
Мариянка, аз нали писах, че няма да си цялата в тръбата, само до около кръста. Като чета находките предполагам, че ще те натиснат за артроскопска операция. То сега нали това е модерно да се предлага.... Не е рентабилна физиотерапията. Може и за второ мнение да провериш. Аз отказах и избягах от предложението. Все нещо, някъде ще ме боли - от ЕГНто е. Но аз търпя на болка, а има хора за най-малкия дискомфорт ходят по прегледи.
По проблема на Мрънч няма развитие. Но и родителите не се трогват...

# 651
Пипи, благодаря!
Дребосъчковците нахранени, наиграни и изпратени да спят. Мъника имаше да учи стихче за тържеството за 8 март. Той го запомни, аз не Simple Smile Всички доволни. Ако и утре му е в главата ще е супер.
Изпратих и Тетин да си ляга, а аз се скрих под храста докато чакам да стане време за антибиотика на мама. Наглеждам ви и вас. Simple Smile
Айша, дали детето не се е уплашило от думите на учителката? Много време стана да не се храни добре... Дано намерите решение Heart

Общи условия

Активация на акаунт