Име за момче

• 2 252
  • 79
  •   1
Отговори
# 15
Тези изброените са ми много тривиални и честно срещани. Аз харесвам от типа Валео, Доминик, Сива… не искам с А, защото бащата на мъжа ми е с тази буква и не искам да се правят асоциации, че е кръстен на него. Иначе от момичешките Амая, Авая, Ая са в мой стил, така че нещо от този род и за момче искам 😂

# 16
  • Далечният изток
Ами ето, ти си ги измислила.
Наречи го Сива и готово.

# 17
Кай, Лео...

# 18
  • Варна
В стил на Амая ми е Тома примерно.

(Ние пък викаме Дидо на един Дамян).

# 19
Ами ето, ти си ги измислила.
Наречи го Сива и готово.

Е, стига де, горкото детенце

# 20
  • Далечният изток
Ами и аз си казах ай стига де... Ама жената харесва Сива.

# 21
  • Down south
Сива е много интересно име за момче.

ПП
Скрит текст:
Не знам, защо направих асоциация с Белчо и Сивушка на Елин Пелин

# 22
Другите две са по-добре. Доминик е нормално име в доста държави. Но Сива, Черна, Кафява... Ами
Сива е много интересно име за момче.

ПП
Скрит текст:
Не знам, защо направих асоциация с Белчо и Сивушка на Елин Пелин

Вероятно защото името е буквално сив цвят в женски род?

Силвио как е, ако се харесват италиански имена?

# 23
  • Далечният изток
Сава да, ама Сива ми е Шива с правописна грешка.

# 24
Сава си е нормално име и даже ми харесва. Макар че си представяме някой дядо, но то и дядото е бил бебе едно време. Асоциирам ги с Георги Сава Раковски

# 25
  • Далечният изток
Затова казах за Сава - да.
Имам любим лекар Сава и името го свързвам с него.

# 26
Много обичам теми за бебешки имена, но споделените от авторската са като за куче.
Съжалявам, вярвам, че спор с бременна носи лоша карма и спирам, но все пак помислете с бащата и от перспективата на детето.
Успех!

# 27
Е, как, аз познавам поне трима мъже, които не са кучета и се казват Доминик. Не са българи обаче

# 28
Сива се казва сина на Силвия Петкова и Зоран от там го знам и честно казано ми е много любимо, но мъжа ми няма как да се съгласи за чак толкова крайно 😁 Сложна работа е с нашите имена, ако беше момиче много щях да се развихря 😏

# 29
Тези изброените са ми много тривиални и честно срещани. Аз харесвам от типа Валео, Доминик, Сива… не искам с А, защото бащата на мъжа ми е с тази буква и не искам да се правят асоциации, че е кръстен на него. Иначе от момичешките Амая, Авая, Ая са в мой стил, така че нещо от този род и за момче искам 😂
Единственото нормално от изброените е Доминик. Неделчо/ Недялко на български.
Моля те, не го причинявай на сина си Валео и Сива.
Антонио, Валентино, Матео, Роберто, Емилиано, Масимо, Дарио, Марио иди-дойди, ако бащата е българин, ако не е става всякакво.
Децата с тривиални имена, както ги наричаш, са много по-успешни и добре приети от децата с изчанчени/ превзети имена.
Името на момчето трябва да е силно, твърдо, мъжко име. Бебе ще е една година, сладко момченце - десетина максимум, след това ще е мъж, баща и трябва да е с нормално име, име, което да тежи.

Общи условия

Активация на акаунт