Име за момче

• 1 262
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
Съседско дете се казва Николас.
Аз харесвам Благовест и Емилиян.
Марк също ми харесва като по нетрадиционно.

За Зоран се бях замислила за да е детето ми с буквата на свекър ми. После се отказах.

# 61
Сетих се и за името Хари.

# 62
Илон предлагам, на галено Илко. 😀

# 63
  • SF
Всички ще знаят на кого е кръстено! Simple Smile

# 64
  • София/Севлиево
Емануел-ако някой ден имам внук ще се радвам да носи това име(на мен и ММ).Също харесвам Емил, повечето имена завършващи на -слав,мъжките имена на цветя и дървета -Явор,Ясен,Росен(но първите две не са много интернационални,малкият ми син е Росен с идеята ако живее в чужбина да е Рос)...

# 65
  • SF
Зависи в коя чужбина. Може да е в Гърция Simple Smile

# 66
Никодим, ако се търси с Н. Рядко срещано. Никодимов/а звучи добре за бъдещи внуци. Иначе за чужди имена има много красиви, но не знам авторката до колко държи да образуват прилично презиме/фамилия. За мен лично това е важно при момчетата.

# 67
  • SF
Никодим? За да имат внуците красива фамилия??
Хубаво е, че има разнообразни предложения.

# 68
  • Банско
Итън, Ноа, Кристиян, Ивайло

# 69
Никодим? За да имат внуците красива фамилия??
Хубаво е, че има разнообразни предложения.

“Всеки с вкуса си.” казало кучето.. Аз съм с особена фамилия, съпругът с нестандартно лично име. Писнало ни е и на двата да обясняваме как се пишат имената ни и да оправяме объркани документи. Последно съпругът ми имаше разправии с банка, заради объркано име на банкова сметка, нищо че е предоставил лична карта. Та да, смятам, че приемлива фамилия е добър довод, при обмислянето на лично име на момче. Ноанов/а  например ще създава неудобство. Хубаво е да мислим, как имената ще се възприемат в чужбина, но нямаме гаранция къде ще решат да живеят, като възрастни.

# 70
Дориан, Лорис, Леон, Морган, Елио, Енеа, Данте
Всичките са съществуващи и сравнително нормални имена, но каквото и да изберете, все пак преценете как ще звучи заедно с фамилното име, особено ако е българско и ще живеете в България.

Общи условия

Активация на акаунт