Отговори
# 75
Прилича на строителен предприемач от Анадола

# 76
Опитвам се да изкажа нещо, което напира в мен от дълго време. Тема, необятна като Вселената, която трудно се побира в няколко изречения. Що е то красота и какви са нейните критерии?
Скрит текст:
Разлиствам стария тълковен речник (на който отдавна му липсва корицата и първите страници) и цитирам: "Красота – качество на красив; това, което действа приятно на погледа или слуха; което е приятно с външния си вид и вътрешното си съдържание; хубост."
Нека направим един скромен анализ... „Приятно на погледа и слуха...“ Всички познаваме жени, които са прекрасни, докато не отворят уста. Изрекат ли дума – магията изчезва. Затова авторите на речника правилно са добавили: „...и с вътрешното си съдържание“.
Като мъж признавам, че светът е пълен с хубави жени – рускини, украинки, шведки, бразилки... списъкът е дълъг. Но българките притежават освен изключителната външна красота и онази особена красота, при която „вътрешното съдържание“ свети през очите. Българската жена носи в себе си качества, които трудно се срещат по други географски ширини:
•   Достойнство и такт – тя има вродено чувство за мярка и уважение в отношенията.
•   Търпение и разбиране – приема те такъв, какъвто си, и намира начин да балансира домашния мир.
•   Споделеност – тя е онази, която ще приготви най-добрата салата и ще си сипе няколко капки ракийка, за да ти направи компания в края на деня и да сподели товара ти.
•   Силата на богиня – като многоръката Шива, тя успява едновременно да държи децата, да носи чантите с покупки и да поддържа свещения огън в дома.
Това са добродетели, типични за нашия корен и нашия дух. Горд съм, че съм българин и че имаме такова национално богатство.

Поклон пред българската жена!

Господа, вие какво бихте добавили към този портрет?
А вие, дами, коя от тези „свръхсили“ ви е най-трудно да поддържате в днешното забързано време?
Румен Атанасов – Джокера

ОбъркАл си форума Румене.

Тук са се събрали всички , около 30-тина, красиви, умни, силни и независими жени с безлимитни кредитни карти, пред които всички АЛФА мъже коленичат.

Накратко - няма как да се припознаят в твоето определение за красива жена. Wink
Това е малко иронично, от поста на човека излиза, че мъжете няма да оцелеят без жена, която да влачи всичко.

# 77
Дефинирахме ли я българската красавица? Някой може ли да резюмира накратко? Искам да знам за какво да се оглеждам.

# 78
Искам да знам за какво да се оглеждам.

За нещо такова. Ако я мернеш, трябва веднага да я сграбчиш и да я замъкнеш у вас, докато не са те изпреварили.
Моделът е много икономичен, харчи само по няколко капки ракия на ден.

# 79
Ама аз домашна помощница си имам. Икономисвам много време ползвайки нейните услуги. Значи съм превъртял играта. Найс.

# 80
  • София
Значи не ти трябва жена. Екстра си.

# 81
Сити, тука говорят за робини, не за красиви жени. Объркал си рейса.

# 82
  • Обран бостан ;)
Искам да знам за какво да се оглеждам.

За нещо такова. Ако я мернеш, трябва веднага да я сграбчиш и да я замъкнеш у вас, докато не са те изпреварили.
Моделът е много икономичен, харчи само по няколко капки ракия на ден.

Скрит текст:

Ръцете с телефона и комп-а откъде излизат ? Wink

# 83
  • София
Ама аз това го върша на работа! Без готвенето де.
Ама ми плащат...

# 84
Обаче жената изглежда на 35, докато мъжът са го нагодили към 45.
Давай координати, всички 45 годишни бг мъже ще те черпят Simple Smile

Ама аз домашна помощница си имам. Икономисвам много време ползвайки нейните услуги. Значи съм превъртял играта. Найс.
Превъртял си я друг път, то с пари всеки може. Номера е мултифункционално устройство за нула евро на месец, i.e. героинята на първия пост.

# 85
  • София
Не е нула евро! А даже тя сама си плаща, за да работи! Шик!

# 86
  • Обран бостан ;)
Ама аз това го върша на работа! Без готвенето де.
Ама ми плащат...

В смисъл - цъкаш из нета Simple Smile

# 87
  • София
И чистя. И пазарувам - демек поръчвам стока.

# 88

Превъртял си я друг път, то с пари всеки може. Номера е мултифункционално устройство за нула евро на месец, i.e. героинята на първия пост.

Ма тя тая героиня май е асексуална. За кво ми е жена дето не прави секс? То тва е най-важното всъщност. Нищо чудно, че е нула евро на месец.

# 89
  • Somewhere far away
За нищо. Поредния форумен мъдрец се изказа каква трябва да е жената на която се кланяме, ама нещо некой не иска да й се кланя ти да видиш! 😆🤣

Общи условия

Активация на акаунт