Отговори
# 120
  • Somewhere far away
Когато някой почне да ми говори за зодии...

# 121
А може и той да сготви, все пак. На някои мъже им се получава много добре и е доста предразполагащо.

Защо когато  мъжът готви за жена е романтично, а когато жената готви за мъж е ангария ?
Защото голяма част от мъжете готвят в периода на свалката, а после кат се земат младите: ко ши ядем?

# 122
  • Обран бостан ;)
Те и жените пазят поведение, а после ... да си гледал кат' си се женил Wink

# 123
Той жена си има и явно е точно с този профил.
Човекът е ретро сексуален – жени труженички с торбите за пазар.

Много я обичах тази актриса Надя Тодорова – легендарните образи направи.

Скрит текст:

# 124
  • Пловдив
Те и жените пазят поведение, а после ... да си гледал кат' си се женил Wink
А не, аз си показах всичките рога, да е наясно. Да няма неприятни изненади после.

# 125
Моя като ми каза, че иска да се нанеса при него, му казах , че съм с ужасен характер и  умерено подредена, да помисли иска ли още или не Joy

# 126
До автора на темата - човече ти успя да направиш невероятното - да си вкараш автогол със задна ножица Simple Smile Направо описа робинята Изаура Grinning

# 127
Човекът е според мен минимум на 75 години и за него тези неща са нормални, бас хващам.

# 128
Преди доста години в един друг форум подобен на този, но с не толкова интелигентна и профилирана общност, чрез „проба-грешка“ проумях, че цитирането на текст и тълкуването му в контекст, различен от намерението на писалия го, е обичайна практика, но не само е нежелателно, но и проява, на недобро възпитание, а и натрапване на лош вкус. Така, че ще отговоря на коментара на една дама която е коментирала тук с въпрос. (А и защо не въпросът да не е и към всички останали дами).
Мислите ли че мъж зодия „Близнаци“ може да доминира и да проявява „мачовизъм“ когато в близкото си обкръжение има: тъща зодия Овен, съпруга  зодия Овен, и дъщеря зодия Овен?
Мислите ли, че един мъж Близнаци изобщо има време за „мачовизъм“, или по-скоро е зает да оцелява в тази, ама наистина огнена стихия подклаждана от три дами зодия Овен. Дами които със сигурност имат точно и аргументирано мнение по всеки въпрос, от глобалното затопляне , през политиката до това, кога точно трябва да се изхвърля боклука и дори и за това как трябва да се държат ножа и и вилицата?

Ние откъде да знаем какво ти е било намерението, авторе? Но да приемем, че си бил напълно добронамерен и наистина си вярвал, че написаното от теб е много мило ( всъщност аз вярвам, че вероятно е така), може би трябва да се замислиш как звучи и защо толкова жени го прочетоха по съвсем друг начин. И дали твоята дефиниция не носи съвсем друг смисъл, когато си от другата страна на "олтара".

Колкото до зодиите, мъж (понеже мъжете често се бият в гърдите, че са логични и рационални създания) да ги използва като доказателствена част, с извинение, но ми стана доста смешно.

А споко, и мъжете го прочетохме по друг начин. Аз си мислех, че няма кой да ме бие, след като на една девойка, понеже я изпращах до тях и нея я беше страх в тъмното, и казах: "Много си хубава в тъмното" (то втора среща нямаше след това). Ама на, Джокера ме финтира по тъча Grinning

# 129
Скрит текст:
Преди доста години в един друг форум подобен на този, но с не толкова интелигентна и профилирана общност, чрез „проба-грешка“ проумях, че
цитирането на текст и тълкуването му в контекст, различен от намерението на писалия го, е обичайна практика, но не само е нежелателно, но и проява, на недобро възпитание, а и натрапване на лош вкус. Така, че ще отговоря на коментара на една дама която е коментирала тук с въпрос.
Скрит текст:
(А и защо не въпросът да не е и към всички останали дами).
Мислите ли че мъж зодия „Близнаци“ може да доминира и да проявява „мачовизъм“ когато в близкото си обкръжение има: тъща зодия Овен, съпруга  зодия Овен, и дъщеря зодия Овен?
Мислите ли, че един мъж Близнаци изобщо има време за „мачовизъм“, или по-скоро е зает да оцелява в тази, ама наистина огнена стихия подклаждана от три дами зодия Овен. Дами които със сигурност имат точно и аргументирано мнение по всеки въпрос, от глобалното затопляне , през политиката до това, кога точно трябва да се изхвърля боклука и дори и за това как трябва да се държат ножа и и вилицата?
Авторе, всички тук коментират свободно твоя текст, та би било подходящо и ти да коментираш свободно с възражения по тезите, които не ти допадат. Така по-добре ще се разбере защо си написал Възхвалата на жената, която срещна толкова възражения.
Може да си сговорчив и съвсем не мачо. Проблемът не е в това, а в текста, където възхваляваш жената за това, че мъкне и се съобразява нон стоп. Ето, от там са възраженията. Изглежда, че доста повече хора разбират семейството като заедност, в която си помагат и се подкрепят, а не мъжът да носи парите, а жената да е кротка и разумна и да върти домакинство и деца. Просто почти няма такива семейства, затова и почти никой не се припозна във въпросната изстрадала женица, каквато, ей богу, и аз не бих искала да бъда.

# 130
Uncommon,
мъжът носи парите, жената върти къщата (без да работи), това го разбрах.
Но не разбирам защо мъжът не мъкне поне торбите, а превръща жена си в Янко Русев (щангист).

# 131
  • София
Дори и без деца и без особено домакинстване, ако трябва да се съобразявам с господин, който уж много работи и затова нищо друго не прави, ще си събера багажа на бърза ръка.

# 132
  • София
Човекът е според мен минимум на 75 години и за него тези неща са нормални, бас хващам.

Дядовците ми са покойници от 30-40 г., пък не мислеха като него.

# 133
Аз си мислех, че няма кой да ме бие, след като на една девойка, понеже я изпращах до тях и нея я беше страх в тъмното, и казах: "Много си хубава в тъмното" (то втора среща нямаше след това). Ама на, Джокера ме финтира по тъча Grinning
Едва ли точно заради това, което си казал не е имало втора среща..

# 134
А, защо? Ако е била тънкообидна девойката, оперирана от чувство за хумор, що не? Simple Smile
На мен признанието много ми хареса, щях даже да го пускам в Смешките, но нещо се замотах и забравих.

Общи условия

Активация на акаунт